STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

Muslera'nın hata yapacağı maç yine olacaktır. Önemli olan sürekli destek vermek.

hilal cebeci ve dogustan sonra 8esiktas taraftarida soyundu. vatana millete hayirli olsun...

bu arada oynadığı bölümde melo da kötüydü. tamam seviyoruz kendisini özverili oynuyor ama hatalarını da söyleyelim. topu ayağında çok fazla tutuyor ve haliyle baskı yiyor. pozisyonu gereği kaptırdığı her top tehlike oluyor.

dilerim tek maçlıktır bu performansı.

Bakıyorum da herkes bunun arenası da var diyor.Biz onların seviyesine düşmemeliyiz.Arenada en iyi şekilde takıma destek vermeliyiz.Yoksa bu düşünceyle hiçbir yere varamayız.

Ofans olarak ortasaha komple değişmeli..Yabancı kontejanıda var. Dolayısı ile yerli takviyeleride yapmak zorundayız.

3 tane yabancıyı alıp oynatamayız.

Aslında yapılacak iş belli

Hagi ve Hakan Şükür ün yaşı küçültülecek

takıma dahil edilecek

381049_252864814772221_146595108732526_633644_388243010_n.jpg

hayvanat bahçesinden biri kaçmış

Güntekin ve Rıdvan Eboue'ye giydiriyorlar...

Irkçı Çarşı'dan hiç bahsetmezler...

Rahat olun beyler Unal baskan bu maci bizzat izledi

Illaki ocak ayinda iyi transfer gelicektir.

2nci yari bu ligin tozunu attiriz

14. haftadaki febe cok onemli :D

Hocam bir Beşiktaşlı olarak taraftarınız hakkında yorum alabilir miyim? 65. dakikada yapılan "duyarlılık" mı yoksa "reklam" mı?

şimdi ağzımı bozarım ceza alırım bu kolpacılar şikebahçeliler stadlarına tecavüz ederken nerdeydiler duyarlı taraftar grubu güya yemişim çarşıyı

Ya beyler kusura bakmayın da bence Sabri çıkmasaydı yenilirdik. Adam girdi 30 saniye sonra rakibe ara pası attı. Sağ bekten başka yerde OY-NA-MAZ

Riera kötü falan oynamadı. Klayve alışkanlığıdır diyorum.

Girdi, yapabileceğini yaptı. En azından çabaladı. Elmander bu maçta ne yaptıysa onu yaptı. İkisi de çabaladı. Riera kötü kanat oyuncusu diye abartmaya gerek yok. Bu maç sonradan girdi ve az da olsa etkili oldu. Sağ kanatta yapamadıklarımızı sol kanattan yapmaya başladık o girince fark ettiyseniz.

Katılıyorum. Riera bugün o bölgede etkili oldu ve pas alışverişlerinde rahatlattı takımı. Ancak bu demek değilki bu hali ile bizde oynayacak düzeyde. Asla değil. Kazım'da öyle keza.

Sahanın iyileri, Muslera-Semih-Elmander-Engin-Ujfalusi ve birazda Balta idi. Genel olarak defans oyuncuları bu da kötü bir durum.

Aslında bir kampanya başlatsak, hadi bu kadar duyarlıysanız, ucuz reklam peşinde değilseniz maçın hasılatını Van'a gönderin diye. Bir yerleri yermi acaba bunu yapmak için?

Ünal Aysal, "Dostça mücadele oldu" demiş. Pes. Engin'in ne anası kaldı, ne bacısı. Eboue'ye de aynı. Maymun dedi birde şeref yoksunları.. Bu nasıl dostça mücadele Sayın Başkan ?

muslera ve semihi çok beğendim bjk şampiyon falan olamaz boşuna uğraşmasın

Umarım Ayhan hayranları cevaplarını almışlardır ....elleriniz riera yazmaya alıştı bir zahmet bazı maclarda Copy paste yapmayın .. Kanatlara birer transfer gelirse orta sahamız yetersiz durmaz...yine söylüyorum Gökhan tore ve bir de yıldız şovmen kanat oyuncusu gelirse süper olur....bir de forvet gelirse bu kadar transfer yeter...kanatlardan biri cok iyi frikik atabilirse iyi olur selcugu 20 metreden bir plase ile duran top ustası yapmayın 9 maçta bir keree kaleyi tutturmadı ...

Melo niye böyleydi hiç anlamadım....(kanat adayım r10)

Geri
Üst Alt