STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

Bu carşıya fln en iyi cevap 2 .yarıda arenada evire cevire yenicen bunları oley oley cekerek en guzeli bu olur.

Elmander = "İyi oynadığımızı düşünüyorum."

Muslera = " Zor bir maç oldu.Maçın geneline baktığımızda iyi oynadık.Takım olarak iyi mücadele ettik.Her geçen gün her geçen hafta takıma daha da alışıyorum"

bizim forum da ne kadar çok ****lı varmış la

Engin taraftara dönüp elini şortunun icine mi sokmuş?

ulan bu erman toroglu sasirmis ujfalusi nin pozisyonunda faul yok diyor kafayi yemis adam resmen hafada top degil ujfalusi ye daliyor bu faul degilde ne faul olucak

Savunmaya gel, maymun denmemiş, küfür edilmiş.

Adam bıçaklandı diyoruz, bıçaklanmadı, vuruldu diye savunuluyor tebrikler :ka21:

Kufur olayina pek takilmiyalim bence. Her derbide onlar bize biz onlara kufur ediyoruz. Ama su 'maymun' lafi için bjk'e çok pis bir ceza gelmesi lazim. Heryere 'say no to racism' demesini biliyorlar. Icrat gorelim.

Adam degilsin carsi

Muslera ve Semih ; umarım artık bu iki oyuncuyu tartışmayı keser insanlar.Ujfalusi, her zamanki gibi gerçek kaptan...

Kazım ve Ayhan hala yetersiz.Elmander ve Hakan Balta günün vasatı,Engin ve Melo ise hayal kırıklığıydı.Riera oyuna girdikten sonra solu hareketlendirdi.Eboue tecrübeliydi.Sabri için söylenecek tek söz geçmiş olsun.Bazı bölgelere yapılacak kaliteli transferler eksiklerimizi gidermemizi sağlayacak.Ben bu yıl asgaride hedeflerimize ulaşırsak asıl iyi futbolu önümüzdeki yıl izleyeceğimizi düşünüyorum.

Eboue ilk yarı çok kötüydü. Kazım'da saolsun yalnız bıraktı. O yüzden bu kısma katılmıyorum.

Kufur olayina pek takilmiyalim bence. Her derbide onlar bize biz onlara kufur ediyoruz. Ama su 'maymun' lafi için bjk'e çok pis bir ceza gelmesi lazim. Heryere 'say no to racism' demesini biliyorlar. Icrat gorelim.

Adam degilsin carsi

Şöyle medyaya düşecek reklamlarını yapacak bir şey olmadan kıllarını kıpırdatmaz Çarşı. Burada kaç defa yazdım, başkanlık seçiminde yaptıkları, şike sürecinde yaptıkları onların ne olduğunu çok iyi gösterdi ama Çarşı fan'ı çok fazla var bunları göremeyen.

maçın sonucunda da taş yağmuruna tutulmuşuz her gün yasa çıkarırsınız böyle olaylar oldumu hapis cezası 5 maç kapatma cart curt şimdi para cezası çıkacak bunlara bugün şu stad ta kazanıp bunları mosmor etmemiz lazımdı

Beyler İyimisiniz.

Cocuk Cocuk Sozler. Yok Kargamısın. Yok Tiner Yok Bizde..

Yanlıs Anladınız veya Oyle Anlamak İstediniz..

Düzeltiyoruz ve Yapılanın Ayıp Oldugunu da Soylüyoruz.

Halen Tepki.

Mühendis Oktayı Bilir misiniz?

staddaydım arkadaş kulaklarıma inanıyorum 5 dk filan **** you ebue denildi maymun filan şimdi burda okuyorum.

Eboue'ye yapılan ırkçılıktır.

Bu maç Arena'da oynansaydı ve biz bir bjk'liye bu benzetmeyi yapsaydık maç sonu mahmut özgener TRT Spor'a bağlanır Galatasaray'a 3 maç seyirsiz oynama cezası vs vs

Madem art niyetli değilsiniz Beşiktaşa ceza verirsiniz.

Bu kadar basit!

275932_Galatasaray_SK.jpg

Devre arasında kadar bence böyle oynamalıyız.Devre arası kanat ve ofansif ofansif orta saha şart.

Adam degilsin carsi

Bir de 65. dakikada soyundu utanmaz ırkçılar.. Şovmen alayı...

Aslinda macin son 10 dk golu atabilridik.

Becekenin orta sahasi dusmustu.

Neyse canin sagolsun Galatasarayim.

Medyada Çarşı'nın ne ettiği küfürler, ne de Eboue'ye yapmış olduğu hakaretler, atılan maddeler konuşulacak.

Konuşulacak tek şey var. 65. dakika. Çarşı yine reklamını yaptı. :005:

Bu Muslera ve Cuneyt Cakir cok munis

Kedi canlari :D:D

yerim la bunlari

Maç leş gibiydi,hiç beğenmedim.Benim için önemli olan Semih gibi bir futbolcuya sahip olmamız.Gerisi hikaye.

Ridvan diyorki , Madde atan taraftarin sucu yokmus, suclu Eboue..

Dagilin beyler.

Geri
Üst Alt