STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray - Sivasspor | 26 Kasım | 19.00

Handikaplı Galatasaray...

6 Kişiden top kovalayan 1 kişi bile yok .Geçen yıl bizim genelde maçları kaybetme nedenimiz buydu .Çok yumuşak takımdık .Mücadele eden yoktu.

Gecen sezon ki sorun takımın omurgasındaydı. Neredeyse %85'i degisti (cok sükür ki). Yoksa bu takıma Selcuk yerine Culio (ki Selcuk transferi gectigimiz devre arasında bitmisti aslında), Riera yerine Stancu, Elmander yerine Baros'u koy yine bu sezon ki kadar puan toplardı bu takım. O yarım yamalak kadroyla Feneri, Trabzonu, Gaziantepi falan skor olarak olmasada oyun olarak bariz ezdik. Bunun aksini kimse iddia edemez. Ama adamlar enteresan bir sekilde sadece bir bucuk kez gelip iki gol atabiliyorlardı o defansa. Yoksa Culio ve Stancu yeterince kosan ve rakibe basan adamlardı. Birde top yapma ve oyun acma gibi kabiliyeti kısıtlı olsada Lorik Cana'da canını disine takıp oynuyordu simdi hakkını yemeyelim. Ama gercek sorun asagıda duruyor.

--------------Zapata/Ufuk/Aykut----------------

Sabri/Serkan---Neill/Servet/Gökhan---Balta/Caglar

-------------------Cana/Sarp-------------------

Gecen sezon ki sorun takımın omurgasındaydı. Neredeyse %85'i degisti (cok sükür ki). Yoksa bu takıma Selcuk yerine Culio (ki Selcuk transferi gectigimiz devre arasında bitmisti aslında), Riera yerine Stancu, Elmander yerine Baros'u koy yine bu sezon ki kadar puan toplardı bu takım. O yarım yamalak kadroyla Feneri, Trabzonu, Gaziantepi falan skor olarak olmasada oyun olarak bariz ezdik. Bunun aksini kimse iddia edemez. Ama adamlar enteresan bir sekilde sadece bir bucuk kez gelip iki gol atabiliyorlardı o defansa. Yoksa Culio ve Stancu yeterince kosan ve rakibe basan adamlardı. Birde top yapma ve oyun acma gibi kabiliyeti kısıtlı olsada Lorik Cana'da canını disine takıp oynuyordu simdi hakkını yemeyelim. Ama gercek sorun asagıda duruyor.

--------------Zapata/Ufuk/Aykut----------------

Sabri/Serkan---Neill/Servet/Gökhan---Balta/Caglar

-------------------Cana/Sarp-------------------

Katiliyorum.

Bi aralar bende boyle oldugunu dusunuyordumda dile getirmek istemdim. Sen benim yerime getirmissin.

Ayrıca Zapata bize paslanmış bir kaleci olarak değilde faal olarak forma giyen bir kaleci olarak gelseydi adım gibi eminim ki herşey çok farklı olurdu. Zira o kadar kötü bir kaleci değildi bence. Yinede Romero ve Handanovic gibi kalecilerin isminin önerildiği yerde Galatasarayı ve belkide teknik direktörlükteki son şansı olan Hagi'yi aylardır oynamamış bir kaleciye mahkum edenler amaçlarına ermiştir umuyorum. Galatasarayı gayet iyi sabote edip gittiler.

Geçen sene ile bu sene arasında pek bir fark yok demişsiniz ama ben size katılmıyorum. Geçen sen ile bu sene arasındaki en büyük fark şu. çıktığımız her maçın favorisi biziz. Umutlarımız hiç kaybolmuyor. Oysaki geçen sene çıktığımız her maçta biz taraftarlar yine dandirik goller yiyip kaybedeceğiz endişesi taşıyorduk.

İkinci olarak topun peşinden koşmadığımızı söylemişsiniz ama orta sahamız beşiktaş maçı haricinde 10 kişi kaldığı maçlar da dahil olmak üzere sürekli pres yapıp pozisyon üretmeye çalışıyorlardı. Hatta şunu söyleyebilirim ki bu pres bazen o kadar abartılıyorki belli bir süre sonra oyuncularımız çok yoruldukları için topu kaptıktan sonra atağa kalkacak gücü kendilerinde bulamıyorlar.

Geçen seneden takımda kalabilecek iki isimi yazmışsınız zaten. Culio ve Stancu. Culio belki ama Stancu da ilk 11 oyuncusu olamazdı bu seneki takımın. Bu senenin en büyük hayal kırıklığı Riera yı saymazsak transferlerin hepsi iyi. Ayrıca Semih in şans bulması bir başka sevindirici olay. Keşke geçen sene de takım o haldeyken Semih düşünülseydi. İki yönetimin ve iki teknik ekibin arasındaki fark işte bu. Dün akşam G.Birliği fener maçını izleyenler görmüşlerdir. Tugay Kerimoğlu o dondurucu havada sahada yerini almış elinde defteri ile not tutuyordu. Ben geçen sene böyle bir olaya rastlamamıştım. Sadece video kasetler incelenip maça çıkıldığını duyuyorduk o da doğruysa tabiki.

Şimdi gelelim sivas maçına. eziklerin puan kaybettiği haftayı boşa geçirmemeliyiz. Ayrıca bu hafta rakiplerimiz trabzon ve beşiktaş birbirleriyle oynuyorlar ve birisi belkide ikiside puan kaybedecekler. Bu aftanın Galatasaray ın haftası olmaması için hiç bir neden yok. Fatih hoca sadece Selçuk ve Ayhan ikilisini bir arada kullanmasın bence yeter. Sercan ın bu maçta 11 de başlamasını çok istiyorum Riera ya da Kazım ın yerinde oynatılabilir bence. Önlerinde de Elmander ya da Baroş Elmander ikilisi. Bu maçı alma ihtimalimiz çok yüksek. Başarılar diliyorum Galatasaray ımıza.

Hayırlı sabahlar efendim, akşama maç var...

geçmiş olsun mod efendi

Muslera Ujfalusiye güveniyorum abi, gol atmak lazım gol

fener puan kaybetti ya. bakalım gelenek bozulacakmı?

...................................muslera.........................................

eboue............semih........................ujfalusi..................hakan

.................................ceyhun............................................

kazım.....................................selçuk..........................engin

....................elmander.............baros...................................

oynarsak çok gol atarız....

...................................muslera.........................................

eboue............semih........................ujfalusi..................hakan

.................................ceyhun............................................

kazım.....................................selçuk..........................engin

....................elmander.............baros...................................

oynarsak çok gol atarız....

Cıkılabilecek en iyi kadro bu olurdu,katılıyorum.Kazım cok formsuz olsada ben İmparatorun olu kesecegini sanmıyorum.Bana kalsa Mertanı oynatırdım ama oynatmayacagını bildigim icin en ideal kadro bu.

Mertan oynar inşallah.Bu Kazım adamı kanser edecek.

brofiler melo varken bile melo + selcuk + ayhan/engin uclusunu kanser gibi basimiza saran F.TERIM EL IMPARATOR melo yokken selcuk + 1 sahis oynatarak bizi kanserden kurarir mi??????

LUT

FEN

nerde defansif kadro varsa o cikar ortaya biz de kanser oluruz

brofiler melo varken bile melo + selcuk + ayhan/engin uclusunu kanser gibi basimiza saran F.TERIM EL IMPARATOR melo yokken selcuk + 1 sahis oynatarak bizi kanserden kurarir mi??????

LUT

FEN

nerde defansif kadro varsa o cikar ortaya biz de kanser oluruz
Ofansif özellikli ortasahamız yok ki

Çift forvet oynadığımız zaman kötü oynuyoruz.

Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan

Ceyhun

Mertan - Selçuk - Riera

Engin

Baros​

Bu 11 en idealidir bence.

kazım ilk 11 çıkarsa oyundan çıkana kadar heba olacak geçen zaman

4 2 4 lazım sarıkırmızıdaşlar

Geri