STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray - Sivasspor | 26 Kasım | 19.00

altunterim profile

altunterim Galatasaray'da bu akşam Sercan Yıldırım ilk 11'de başlayacak Elmander ile birlikte.. Bir değişiklik olmasa..

şu ana kadar tam bir fiyasko sercan yıldırım...amma...bu adamı halen kazanbileceğimize inanıyorum ve elmanderle güzel bir ikili olcaklar...bence kazım yerine sercan oynayacak,fatih hoca tek forvetten şaşmayacak...

35 bin olurmu acaba seyirci? bu tür maçlarda 40-45 civarı bi rakamı yakalayabilsek takımıda havaya sokarız

şu ana kadar tam bir fiyasko sercan yıldırım...amma...bu adamı halen kazanbileceğimize inanıyorum ve elmanderle güzel bir ikili olcaklar...bence kazım yerine sercan oynayacak,fatih hoca tek forvetten şaşmayacak...

Ne oynadı ki fiyasko olsun? Sadece 1 maça 11 başlamış adamdan ne bekliyorsunuz? Az oyuncunuza sahip çıkın..

Önümde geometri , aklımda sen . sivasa koyup bi sevindirsen ♥

Bu maçlarda da basket maçlarındaki gibi seyirci olsa keşke.

Galatasaray

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Engin Baytar, Albert Riera, Johan Elmander, Milan Baros

Yedekler

Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım

11 belli olmadi mi hala?

sivasspor, orta sahayı kalabalık tutup enaromoya uzun top atan bir takım. eneramoda bu topları pedriel ve grosıckıye indirmekte..başka hucum alternatifleri yok. bence ceyhun gibi stoper özelliği olan bir oyuncu mutlaka orta sahada olmalı ve eneramoya yakın oynamalı. bu yüzden kadromuz.

----------------muslera------------------

eboue-----semih------ujfaluji-----hakan balta

------------------ceyhun--------------------

---------selçuk-------------engin-----------

sercan----------------------------riera------

------------elmander---------------------

olmalıdır.

Mertan 18'de yok yani.Bravo.

Galatasaray

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Engin Baytar, Albert Riera, Johan Elmander, Milan Baros

Yedekler

Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım

Oooo baya ofansif cikmis Imparator. Ya parcalariz ya gömülürüz :) Ben begendim acikcasi. Heyecan verici

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kasım, Selçuk, Engin, Riera, Elmander, Baros

LIGTV

Ceyhun'un olmaması sevindirici.

Seyircisiz oynama cezasi almis gibi bos stat yahu :) Bize bu stat fazla, ben bunu anladim.

Bu kadroyla 5 atar 2 yeriz.

stadı fullemişiz yine :asd:

Elmander'e çok iş düşecek bugün. 90 dakika deli gibi pres yapmazsa orta sahamız zorlanacak, ama Elmander bunu zaten hep yapıyor.

Geri
Üst Alt