STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | Devre Arası

riera bu maçın ilk yarısında takımın en iyilerindendi, kim ne derse desin.

geçen maçlarda kötüydü diye, bu maçta da kötüydü diyecek halimiz yok herhalde.

neymiş efendim: 'bir daha kötü oynarsa küfür edersiniz ama blablabla'

Reira'yi kazimi elestiracaginiza biraz selcugu elestirin geldi gunden bu yana ne yapti nerde trabzindaki selcuk nerde bizdeki selcuk daglar kadar fark var..

Riera'yı beğendim mi ne ? :)

Kazım kanat özellikleri olan bir isim değil. Sorun burda. Hata FT'de diye düşünüyorum.

Bence de degil, geldigi gün demistim zaten. Burak Yilmaz gibi, o da senelerdir yanlis kullanildi bjk ve fb'de.

sabir seneye insallah cl iginde oluruz

bu sike ligi beni geriyor

Defansta sorun yok, tas gibi masallah. Ama gercekten hücum gücü sifirin altinda Galatasaray´in. Herzaman söyledigim gibi, problem tek forvet, cift forvet, 5 forvet filan degil. Problem yaratici futbolcu eksikligi. Adam eksilten, calim atan, tek basina 2 kisiyi oyundan düsüren bir futbolcu eksikligi ve kanatlarin temposuz olmalari. Riera ve Kazim yürüyerek futbol oynuyor. Tabiki zor gol atariz

selçuktan bu 11de hücuma katkı beklemeyin

ortasahada defansa yakın tek adam

ileri çıkmasını terim yasaklamıştır muhtemelen

selçuga laf ediyorum ama adama uygun santrfor yok

Demek ki neymis/Varan 1: Selcuk orta alanın en gerisinde defansla ofansın arasında oynamalıymıs.

Demek ki neymis/Varan 2: Engin serbest oynatılmalıymıs.

Demek ki neymis/Varan 3: Bu takımın adam gibi kanat oyuncuları alana kadar kanat akınlarını bırakıp göbekten atak varyasyonlarına girmesi lazımmıs.

Sonunda Fatih hoca'da bunları gördü. Ara transfer döneminden sonra ezer geceriz bu ligi.

mücadele olarak iyiyiz ama üretkenlik sıfır. bu kazıma fatih hoca nası dayanıyor anlamak mümkün değil. umarım 2. golü buluruz yoksa maçı zor bitiririz bu şekilde.

Riera bu hafta iyi oyniyor [gibi]

riera kazıma göre al-verde takım savunmasında daha başarılı..ikisinden biri yedek kalması gerekiyorsa ki gerekiyor bu kazım olmalı..en azından bir kanadın hızlı seri sprinter olmalı..devre arasında asıl transfer buraya olacak umarım..

semihte aşırı özgüven mi var ne abartıyor bazen..ayrıca bol bol top kontrol çalışması lazım..çok açıyor çok sektiriyor topları..

Semih'in önündeki 30 metrelik boşluğu nasıl görmezsin. Bence gayet sürmesi gerektiği gibi sürüyor. Takımdaki herkes eline beline atmışken o gereken çabayı gösteriyor.

Kazım yerine ikinci yarıda Mertan girse ne güzel olurdu.

Bence Riera sezon sonuna kadar kalmali (ne olur ne olmaz)

Her oyuncudan Ronaldo katkisi beklemeyin. Iyi bir oyuncu, ama özel oyuncu degil. Her oyuncu özel olamaz. Özel oyuncu istersen, daha cok parayi basarsin,alirsin!

Aynen öyle. Keita özellikleri bekliyor herkes. Ama değil. Aynı klasmanda dahi değiller. Keita'ya rol vermeyeceksin yardıracak. Durum bu. Riera ise takımın bir parçası olan ama "şuan" sorumluluk almayan bir isim. Biraz özgüven ve destek ile olur bu iş. Lakin seninde söylediğin gibi bize ona ayak uyduracak onun koşu yoluna olumlu paslar atacak isim(ler) lazım. Selçuk yapmıyor. Melo'da yok. Öyle biri yok şuan sahada.

Yalnız Semih 2 tane pas hatası yaptı dikkatli olması lazım ama onun dışında iyiydi.

Defansta sorun yok, tas gibi masallah. Ama gercekten hücum gücü sifirin altinda Galatasaray´in. Herzaman söyledigim gibi, problem tek forvet, cift forvet, 5 forvet filan degil. Problem yaratici futbolcu eksikligi. Adam eksilten, calim atan, tek basina 2 kisiyi oyundan düsüren bir futbolcu eksikligi ve kanatlarin temposuz olmalari. Riera ve Kazim yürüyerek futbol oynuyor. Tabiki zor gol atariz

arda diyorsun kisaca yani ?

Reira'yi kazimi elestiracaginiza biraz selcugu elestirin geldi gunden bu yana ne yapti nerde trabzindaki selcuk nerde bizdeki selcuk daglar kadar fark var..

dediklerine katılıyorum.ama selçuk dan cok fazla etki beklememeliyiz.takım kötüyken tek başına takımı sırtlayacak oyuncu değil.

Devreye onde girmek iyi oldu...Ama pozisyon uretemiyoruz...

2.yariya 0-0 girseydik büyük ihtimal öyle biterdi mac. Iyi oldu son anda golün gelmesi, kesinlikle. Onuda hic birsey oynamadan attik ya neyse.

Geri
Üst Alt