STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 2.Yarı

Kazim'in golu var.

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | Devre Arası

Yanlış bilgi.. Aldırmayın.

Sezon içerisinde bir genç çok iyi oynuyor At akımda nasıl oynayacak.Zaten bana saçma gelmişdi.

Hakeme de şükretmemiz lazım.. Ujfalusi'yi atıp, golümüzü de geçerli saymayabilirdi..

Allahim nolsun Servet girmesin.

@liverpoolandkop YNWA

@ftw1905 Mertan sanırım sezon başında TFF'ye A takım kadrosunda bildirilmediği için 2. yarıya kadar ligde oynayamıyor.

Mertan la ilgili böyle deniliyor doğru mu ki acaba??

Öyle bir saçma kural varsa ''Marka değeri'' lafını diyenler gerçekten neyin kafasını yaşıyorlar sormak lazım. Ama öyle bir saçmalık yok benim bildiğim. Geçen yıl Anıl Dilaver'de A takım listesinde yoktu ki, Hagi geldikten sonra Konya maçında oynatılmıştı Aralık'da.

leşşşşşşş gibi olmuş butonlar

Öyle bir saçma kural varsa ''Marka değeri'' lafını diyenler gerçekten neyin kafasını yaşıyorlar sormak lazım. Ama öyle bir saçmalık yok benim bildiğim. Geçen yıl Anıl Dilaver'de A takım listesinde yoktu ki, Hagi geldikten sonra Konya maçında oynatılmıştı Aralık'da.

Yok öyle birşey yahu :) Maçtan önce bildirilen kadro çıkar oynar. Ligde böyledir.

forumla oynamayın ya Yöneticiler huhuuuuu

ilk defa ceza sahasında bu kadar oyuncu toplayabiliyoruz

bu maçta beni sevindiren şey bu oldu

Bu bariz çift forvet oynadığımız için oluyor..Şu takıma ofansif bölgeye adam gibi doğru transferleri yapacaksın..Aynen bugün olduğu gibi çift forvetle çıkacaksın açık ara farkla şampiyon olur bu takım..Ama bunu senelerdir göremiyorlar yöneticiler..paraya kıyıp alamıyorlar kaliteli oyuncu..Baroş , elmander ve kazım çok dağınık çok kötü tercihler yapıyorlarlar..akıllı oynayamıyorlar..Bu takıma ofansif bölgeye zeki,oyun bilgisi yüksek kaliteli oyunculara ihtiyaç var..

Güzel. Takım savunmamız yerinde. Sadece daha hareketli olmamız lazım ortasahada.

DAkika kaç?

Yedekler arasinda Mertan varmi?

Ahh Engin ya pasa bak. Daha iyi atsaydı pozisyonu buluyorduk. Pas hatasını yorgunluğa bağlıyorum. Çok efor harcıyor.

.

Bu bariz çift forvet oynadığımız için oluyor..Şu takıma ofansif bölgeye adam gibi doğru transferleri yapacaksın..Aynen bugün olduğu gibi çift forvetle çıkacaksın açık ara farkla şampiyon olur bu takım..Ama bunu senelerdir göremiyorlar yöneticiler..paraya kıyıp alamıyorlar kaliteli oyuncu..Baroş , elmander ve kazım çok dağınık çok kötü tercihler yapıyorlarlar..akıllı oynayamıyorlar..Bu takıma ofansif bölgeye zeki,oyun bilgisi yüksek kaliteli oyunculara ihtiyaç var..

Baros'la bir kaç sene once Uefa'da final yapiyorduk nerdeyse, Kazimda bizi geçen sene kume dusmekten kurtardi. Elmander'sa en golcu oyuncumuz.

Yani bu transferlerin hiç biri 'kötu' degil benim gozumde

Oha Semih Baroş'a uzun pas çıkardı ahahaha :D

Geri
Üst Alt