STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

lugano sari bile görmemisti o wagner'e yatpigi pozisyonda benim hatirladigim kadariyla

wagner-lugano-34813_501.jpg

Fener örnekleri dogru örnekler olamaz. Onlar ayri.

Arkadaslar Melo 1 mac aldi, Elmander neden 2 alsin?

işin kötü kısmı o ya gözlemci raporunda bile olmayan bir şeyden (tabi sonradan eklenen ) sadece bir videodan aldı o cezayı ki direk kırmızı karta acımazlar bize ne yazık ki kıyılıyoruz...

Fatih Terim şu riera,elmander dururken Sercanı çıkardın ya sana ne diyim..

Ya hakemlere ne demeli...eee ali dürüst gibi sedat doğan gibi yöneticilerin olursa böyle hakemin olur..

Allahım neydi bu Galatasarayımızın günahı...

kartlar dogru

elamderinki biraz sert ama neden verdi diyemeyiz

saygilarla

hem bu sike ligi amac degil sadece arac

ben sl igi isterim

Engin'in kartina sasirmamak gerek. Müthis bir oyuncu, ama malesef Engin'in huyu böyle.

Engin kirmizi yedikten sonra, Elmander hemen yanina kosup "len oglum, napiyon sen?" dercesine kizmasi. Ardindan kendisi dandik bir sekilde oyundan atilmasi ayri bir komedi.

Sercan'a da yazik oldu, kisaca özet bu olsa gerek. 3 puani öyle yada böyle kaptik, bu cok önemliydi bizler icin.

Fatih Terim: "Bülent Yıldırım'ın çok iyi maç idare ettiğini düşünüyorum. İki kırmızı kartta doğruydu."

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | 2.Yarı

Kasıt olmasa da kontrolsüz hareket var. Ben kasıtlı olmasa da topa koşarken ellerimi kollarımı sallaya sallaya koşamam, bir dirseğim gelirse rakibime kırmızı karttır bu istediğim kadar kasıtsız olsun. Elmander orada ayağını gereksiz uzatıyor ve adamın arkasından bileğine çok net basıyor, biraz daha bassa adamın bileği kopacak. Bu pozisyona kırmızı kart verilmemesi gibi bir ihtimal yok, istediğin kadar video yağmuruna da tutabilirsin arkadan net bileğe basıp da kırmızı görmüyorsa oyuncu, o hakemin hatasıdır ki bu pozisyonlar geçen sene bize olduğunda da(sanırım Sedat, Baros'a yapmıştı geçen sene Sivas maçında) aynı şekilde biz de çıldırmıştık.

Kontrol kaybı mı ? Arkadaşım adam koşuyor rakibi ile topa. Gözü topta. Rakib önüne gelirken o da koşarken ayağına basıyor. Olay bu. Kafanız mı iyi sizin. Ayaklara bakma !!!!!!! Adama bak. Ne yapıyor Elmander.

Cidden şaka gibi şunun tartışılması. Gerçekten objektif bakıyorum. Kart yanlış.

FT:"Hakem iyi yönetti"

Bırakalım abi neyi savunuyoruz biz. Adam görmeden (FT için) hak verdi.

enginin görmesi cok kötü oldu....adam kalmadı oynayacak...orta saha mecbur ayhan selçuk melo olacak....solda riera sağda yine kazım ilerde baroş....derbide tabi haftaya kyıp vermezsek...ayrıca hocanın oyuna mudahelesi 0...2-0 öne gecmişiz erken değişiklik yapsa baskı yemiceaz ama malesef gölü yedikten sonra müdahele oluyor

Benim anlamadigim. Sercani 75 de aliyorsun 7-8 dakika sonra niye cikariyorsun.. Riera ne is yapti da oyunda tutuyor... Sercani kaybetmeye deger mi riera gibi birini sahada tutmaya...

acikcasi sercan'a cok 'ayip' etti fatih hoca. ben olsam elmander'i cikarirdim.

Bu "Riera fena degildi" falan ne ayak tepkiden mi cekiniyoruz? Ikinci yarinin acik ara en iyisiydi adam. Dikine kosu yapti, adam eksiltti, ters kanada pas yapti, yetmedi 9 kisiyken son Sivas pozisyonu taaa sol aciktan gelip kurtaran adam da oydu 94'de..

Ezberden yazip kendileri maci seyretmeyenlerden cekinmenin manasi yok.

Engin'in kartina sasirmamak gerek. Müthis bir oyuncu, ama malesef Engin'in huyu böyle.

Engin kirmizi yedikten sonra, Elmander hemen yanina kosup "len oglum, napiyon sen?" dercesine kizmasi. Ardindan kendisi dandik bir sekilde oyundan atilmasi ayri bir komedi.

Sercan'a da yazik oldu, kisaca özet bu olsa gerek. 3 puani öyle yada böyle kaptik, bu cok önemliydi bizler icin.

bu tam bir komedi gercekten

rıdvan 40 yılın başında doğru birşey söylüyor engine dirsek atan kalecinin o pozisyonunda hakem penaltı çalmalıydı diyor

selcuk les gibiydi bugun. ikinci yarida bir kere bile duymadim adini.

Arkadaşlar Engin yetenek olarak çok iyi ancak mental olarak sorunlu olunca maalesef gözümde sıradan oyuncu bile olamaz kusura bakmasın

engin'e kizmiyorum. kaleci onu yitti, o da kafayi cakti (ki iyi yapti). hakem adam olsaydi, kaleciyi de atardi!

Bu noktada kırmızıyı gördü anda yazmıştım. Evet hata yaptı ama iyi de yaptı. Hakkını arayan adamı severim. Kızmıyorum ben Engin'e. Ama üzüldüm.

FT eve gidince maçı izler tekrar görür. Elmander'i yediler !

Geri
Üst Alt