STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray - Sivasspor | 26 Kasım | 19.00

Stad dolu olmiyacak mi :( yav benim anlamadigim burda kotu giden takimlarin stadi niye full cekiyor bizimki degil ..

Seyirciler içerdeler. Soğukda dışarda oturup ne yapsınlar ? Maçın başlamasına 10 dk kala çıkarlar ;)

defans da semih ve ujfa nin olmasi cok önemli bir avantaj bizim icin. ikisi de hizli ve pozisyon almasini biliyor. eger servet ve zan olsaydi, su kadro ile fark yerdik. net!

ayrica ilk 20 de attik attik, yoksa yeriz!

farkinda misiniz bilmiyorum ama ilk 20 dakika baski kuruyoruz, sonra bitiyoruz.

mertan yok, sabri yok, ceyhun da yokmus. e kardesim mac zora girince kim yeni bir hava getirecek, maci hareketlendirecek?!

bende onu anlamadım bukadar sakat var ama mertan yok. aydın var şaka gibi. semih kayayıda hoca kendisi isteyerek oynatmadı. zorunluluktan oynadı o cocuk.

Büyütülebilir 40,000 kişilik bir stad bize daha çok uyardı. En azından şu geçiş döneminde çok daha etkili bir atmosfer oluşurdu.

Kadro çok ofansif ama itirazımız yok.

Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda çift santrafor olmalı. Riskli ama heyecan verici bir kadro.

Kimin full çekiyor?

AFC ajax adamlar avrupada dolu dizgin gitmelerine ragmen lig'deki durumlari ve yonetimin icinde buyuk bir kaos yasaniyor ama yinede geliyor taraftlar. Bilet fiyatleri TR ile ayni hemen hemen.

Ha bu arada stada taraftar gelmemesinin nedeni bilet fiyatlarından dolayı değil. Kombine ve VIP sahibi taraftarlarımız maça gelmiyorlar çünkü ciddi bir ulaşım sorunu var stada. Staddan çıkamıyorsun maç bittikten sonra. Bunların halledilmesi lazım yoksa biletleri istediğin kadar ucuz yap yine boş olur stad. 29 bin kombine sattık çünkü.

AFC ajax adamlar avrupada dolu dizgin gitmelerine ragmen lig'deki durumlari ve yonetimin icinde buyuk bir kaos yasaniyor ama yinede geliyor taraftlar. Bilet fiyatleri TR ile ayni hemen hemen.

Türkiye den diyorsun sandım hacı.

Avrupa ile Türkiye'yi karşılaştırmayın. Kültür düzeylerine bak adamların sonra gelirlerine bak niye stadların dolduğunu tiyatroların dolduğunu anlarsın ;)

Allah selçuka yardım etsin bu maç :D

Murat Akça konuşuyor şuan

Avrupa ile Türkiye'yi karşılaştırmayın. Kültür düzeylerine bak adamların sonra gelirlerine bak niye stadların dolduğunu tiyatroların dolduğunu anlarsın ;)

birde stadın cıkışı var. ondanda gelmiyor cogu kişi. ben mesela ilk 3 maca gittim. dönerken sıkıntılar oldu.

birde stadın cıkışı var. ondanda gelmiyor cogu kişi. ben mesela ilk 3 maca gittim. dönerken sıkıntılar oldu.

Yazdım zaten ben bir önceki mesajıma bakarsan ;)

en iyi kadro ile cikmisiz maca cift forvet ozlemistik sivasa yarim duzena atmak lazim anca sogurum

Böyle konuşuyorsunuzda seyirci ortalaması en yüksek takım Galatasaray. 32.000 ile

riera :tiphat:

Ha bu arada stada taraftar gelmemesinin nedeni bilet fiyatlarından dolayı değil. Kombine ve VIP sahibi taraftarlarımız maça gelmiyorlar çünkü ciddi bir ulaşım sorunu var stada. Staddan çıkamıyorsun maç bittikten sonra. Bunların halledilmesi lazım yoksa biletleri istediğin kadar ucuz yap yine boş olur stad. 29 bin kombine sattık çünkü.

Ucuz bilet alıp maça gelen taraftar için yağmur çamur farketmez. Ama vip ve kombineler için ulaşım sıkıntı arzedebilir.

Stadın dolmamasının temel nedeni bilet fiyatlarıdır..

Ucuz bilet alıp maça gelen taraftar için yağmur çamur farketmez. Ama vip ve kombineler için ulaşım sıkıntı arzedebilir.

Stadın dolmamasının temel nedeni bilet fiyatlarıdır..

Hayır temel neden bilet fiyatları değil. Mesela Eskişehir maçında 20 bin bilet sattık yaklaşık 29 bin kombineliyi ekle ne yapar 49 bin ama maça gelen 35 bin kişi vardı. VIP ve kombineli taraftarlar büyük maçlar dışında stada gelmezler ulaşım sorunu çözülene dek.

Geri
Üst Alt