STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

engini destekliyorum ben olsam tekme tokat girerdim isterlerse takımdan kovsunlar

ciddi olamazsınız ya neyini destekliyosun arkadaş boks mu yapıyoruz ya ? adama git kafa at takımını on kişi bırak sonra burdan puan kaybetseydik başlardın engine küfürlere ...

Elmander'e de kırmızı verilirmi verilmezmi tartışın ama ALLAH için kasıtlı yaptı yok adamın ayağını kırmaya yönelik hareket yaptı bilmem ne böyle şeyler söylemeyin yaa adam topa depara kalkarken adamın ayağına bile bakmıyoken yanlışlıkla basmıştır evet ne yazıkki çok kötü bi şekilde basmış ama ortada kasıt yada saçma sapan bi pozisyon falan yok gayet normal 2 oyuncuda depara kalkıyo lanet olsun saliselik bi olayla adamın ayağına basıyo yanlışlıklaaaaa ... kırmızı olur olmaz orasını bilemiyorum ... of vallahi sinir oldum yaa kazanıyoruz ama objektif olcam diye kendini yırtan tipler yüzünden sinir krizi geçiriyorum ...

Maçın gidişatı içinde olabilir şeyler. Tasvip etmiyorum bende. Ama kızmam Engin'e. Sorun şurda pozisyon öncesi hakemin "işine gelmemesi".

kızıcaksın abi,oyun yaratmada bu kadar sıkıntımız varken aptalca bir kırmızı yiyip bizi önemli maçlarda yalnız bırakıyorsa kızmalısın

tabiki haklisin renkdas ama kaleci dövmekten beter etti, faul bile calmadi. sivas'in kalecisi 2. sari dan atilmaliydi ve bizim lehimize penalti verilmeliydi. tabiki engin de kirmizi.

Dogru ama nasil iyi yapmis dersiniz ya.

Bizde disiplin kalmamiski, oyuncularda kalsin.

Kaleci penaltıda Kırmızı görmeliydi..Hadi onu geçtim..Engine yaptığı hareketten de 2. Sarı görmeliydi.

Nerde Engin iyi yapmis. Sacmalamayin arkadaslar. Profesyonel futbolcusun. Yapmayacaksin. Ozm gecen hafta Bjk seyircisine saldirsaydin? Onlar daha beterini yaptilar

Ya ne konusuyorsunuz ya. Profesyonel futbolcu ne olursa olsun sahada bu tip hareketleri yapmamali.

30 bin kişiye mi saldırsın ? :)

arkadaşlar 2 kırmızı kartta direk olduğu için 2 si de derbide yok ama tahkim e itiraz edersek belki Elmander'in cezası indirilebilir 1 maça...

Ali Dürüst az önce kartlar doğru diye açıklama yaptı.

Tahkime gitmez. Gitsede bu açıklamadan sonra birşey değişmez.

Ne diyor lan Riza?

enginin savunmasında ağır tahrik var diyelim nasıl olsa millet bu şekilde yırtıyor bir kerede bizim lehimize işlesin şu işler yahu

Fenerbahçe maçında banko Ayhan oynasın diye çalıştı bizimkiler resmen. Yine deli edecek belli oldu.

elmander bilerek basmasa o kadar uzun süre ayağını orda tutmazdı

haklı bir kart

Ulan nalet olsun.Engin ile Elmander su sikecilere karsı oynamazsa sıkıntı olur.

30 bin kişiye mi saldırsın ? :)

Evet. Kaleci bi hareket yapti diye agizini burnunu kirsin diyorsaniz, ozm ana avrat düz giden taraftari öldürmesi gerek degilmi?

Ya sacmalamayalim. Profesyonel futbolcu top oynar, boks yapmaz. Adam dövmek istiyorsan, git boks yap

elmander bilerek basmasa o kadar uzun süre ayağını orda tutmazdı

haklı bir kart

O doğru da, Elmander, Hayrettin diye bir adama o şekilde bir hareketi neden yapsın?

Ben mi kaçırdım, durup dururken neden öyle bir hareket yapıyor?

Geri
Üst Alt