STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Hakeme hic bir poziyon icin sallamiyorum

Barosa verilmeyen penalti penalti degildi Baros atdi kendini

Barosun penaltisinda top kaleden uzaga tasmisdi

Enginin hareketi net kirmizydi

Elmanderde arkadan kotu girdi

Semihin Poziyonuda penalti degildi

Yalniz son anlarda eyyamciliga basladi korktu biraz

Yalniz tek istegim diger maclardada dogru kararlar versin

Ayrica Engin iyi yapmis olamaz

Amma Engini Kiniyamamda nedeni cok hirsli bir oyuncu

Gecen bende hali sahada kendimi tutamadim Rakip oyuncu beni itti bende kendimi tutamadim tekme tokat girdim

amma ben Profosyenel degilim Engin para kazaniyor Takimina zarar vermemelidir

neyse tebrikler esas olan kazanmakti

Elmander'in pozisyonu net kirmizi kart, yapmamaliydi o hareketi

arkadaşım bakın YAPMAMALIYDI ne demek ? kasti bi hareket varmı ortada ? YOKKK ... adam topa bakıyo ve oraya doğru depara kalkarken sivaslı oyuncunun ayağına basıyo ... Kontrolsüz hareketten dolayı kırmızı verilirmi orası tartışılr ama kasıtlı yapmış gibi konuşmayın rica ediyorum yaa izleyin on kere daha elmanderin gözlerine bakın ne biliyim off ..

baroşun penaltısında kaleciye sarı yerine kırmızı vermeliydi son adam dı kaleci....

pedriel in semihle girdiği pozisyonda kendini atan pedriele sarı vermeli...

ayhan a sarı kart çıkmalıydı kendini yere atıp birde sırıttığı pozisyonda...

sivas kalecisine enginle olan pozzisyonunda sarı verilmeliydi engine verilen kart doğru..

elmanderin yaptığı jareket kesinlikle kötü niyetli değildi kırmızı biraz ağır oldu hele türkiyede fazla bir ağır oldu gibi geldi bana...

engin 2-3 maç ceza alır...elmandere 1 den fazla verilen ceza adaletsiz olur...

f.terim oyuncu değişikliklerini geç yaptı 2-0 dan sonra değiştirmeliydi. sivas gol atmadan önce golün geleceği belliydi..

sahamızda 2 maçta toplam 4 kırmızı kart gören takımımızı birileri uyarmalı...bazı oyuncularımızı uyarmalı terim bu şekilde olmaz çünkü...

kanat oyuncu ve 10 numara tarzında oyuncu eksikliğimiz var devre arası inşallah takviye yaparız...

selçuk u hiç beğenmiyorum takıma ağırlığını hiç koymuyor...

baroş ve elmander yanyana oynamalı ikiside çok iyiler...

kazım konusu hiç açmıyorum terim bu oyuncuda bizim göremeyipte onun gördüğü şeyin ne olduğunu merak ediyorum...

sonuç olarak kazandığımız için mutluyum puan kaybı yaşamamamız gereken haftada kazanmak daha da güzel oldu....

atletico attı :(

Hakem Barosa vermedigi penalti disinda pek hatasi yok,hatta uzatma dakikalarinda macin 2-2 bitmemesi icin herseyi yapti.

arkadaşlar neyin kafasını yaşıyosunuz ? fe(n)erasyon bu fırsatı bulmuş kaçırırmı ? elmadere en az 2 maç , engine de 3-4 maç ceza verirler.

Fatih hoca olayi bitirmis. Gercekten yorulan elmaderi (sercani oyle bir rezil pozisyona sokucak bir sekille) oyunda tutarak ne kadar panik adam oldugunu yine gosterdi bize. Aylardan beri haykiriyorum gazla kazimla baltala bu isler olmaz. Selcuk ben bu takimin topcusu degilim der gibi oynuyor. Hala ayhanlar oyuna giriyor. Bu takim duzelmez. Kendinizi kandirmayin. Her macta gazla oynuyoruz. illa birisi gelicek alicak gazimizi yine sil bastan yapicagiz.

Hakemin kararları doğruydu.

Kendi içimizde çözmemiz gereken disiplin sorunları var.

İmparator gereğini yapacaktır.

elmander bilerek basmasa o kadar uzun süre ayağını orda tutmazdı

haklı bir kart

önce elmanderin nereye baktığına ve nereye doğru depara kalktıgına bakın ... ikincisi sizde birinin ayağına arkadan oyle basın ve sizin ayağınızında dengesi bozulmuşken ayağınızı çekmeye çalışın bakalım becerebilcekmisiniz ... Yavaşlatılmış çekimde izliyosunuz adamın ayağı 3 saniye ordaymış gibi gözüküyo oysa pozisyonun tamamı 1 saniye zaten süperman olsa çekemez o ayağı ordan ...

baroşun penaltısında kaleciye sarı yerine kırmızı vermeliydi son adam dı kaleci....

sivas kalecisine enginle olan pozzisyonunda sarı verilmeliydi engine verilen kart doğru..

elmanderin yaptığı jareket kesinlikle kötü niyetli değildi kırmızı biraz ağır oldu hele türkiyede fazla bir ağır oldu gibi geldi bana...

f.terim oyuncu değişikliklerini geç yaptı 2-0 dan sonra değiştirmeliydi. sivas gol atmadan önce golün geleceği belliydi..

sahamızda 2 maçta toplam 4 kırmızı kart gören takımımızı birileri uyarmalı...bazı oyuncularımızı uyarmalı terim bu şekilde olmaz çünkü...

kanat oyuncu ve 10 numara tarzında oyuncu eksikliğimiz var devre arası inşallah takviye yaparız...

kazım konusu hiç açmıyorum terim bu oyuncuda bizim göremeyipte onun gördüğü şeyin ne olduğunu merak ediyorum...

sonuç olarak kazandığımız için mutluyum puan kaybı yaşamamamız gereken haftada kazanmak daha da güzel oldu....

Yok abartma bence. Muslera vs Mersin ayni hareket.

Baros da atti kart görmedi.

Ya hakem iyi yönetti. Kendimiz yaptik yapacagimizi

takım bugün oyunun büyük bölümünde 10 kişi oynadı kazım yüzünden

ona rağmen futbol iyiydi

Hakem bence her pozisyonda dogru karari verdi, sadece Baros'un ilk penalti pozisyonu ve Pedriel'in penalti pozisyonunu tekrardan incelemem gerek.

Elmander'e gelince, kusura bakmayinda o pozisyonda "kasit yok" demek icin asiri taraftarliga ihtiyac var. Adam bal gibi bilerek kasitli bir sekilde adamin ayagina basti yahu. Orda top rakipten uzaklasmisken Elmander'in havaya ziplayis sekli ve ayagini rakibine uzatma sekli "kasitli hareket" oldugunu gosteriyor acik ve net.

selçuk hariç herşeyine katılıyorum ...

önce elmanderin nereye baktığına ve nereye doğru depara kalktıgına bakın ... ikincisi sizde birinin ayağına arkadan oyle basın ve sizin ayağınızında dengesi bozulmuşken ayağınızı çekmeye çalışın bakalım becerebilcekmisiniz ... Yavaşlatılmış çekimde izliyosunuz adamın ayağı 3 saniye ordaymış gibi gözüküyo oysa pozisyonun tamamı 1 saniye zaten süperman olsa çekemez o ayağı ordan ...

sen bakmadan birinin bileğine basamaz mısın

Hakem bence her pozisyonda dogru karari verdi, sadece Baros'un ilk penalti pozisyonu ve Pedriel'in penalti pozisyonunu tekrardan incelemem gerek.

Elmander'e gelince, kusura bakmayinda o pozisyonda "kasit yok" demek icin asiri taraftarliga ihtiyac var. Adam bal gibi bilerek kasitli bir sekilde adamin ayagina basti yahu. Orda top rakipten uzaklasmisken Elmander'in havaya ziplayis sekli ve ayagini rakibine uzatma sekli "kasitli hareket" oldugunu gosteriyor acik ve net.

İkisindede penaltı yok. Doğru karar verdi hakem.

279906_Galatasaray_SK.jpg

GB maçına böyle çıkarız.Ondan sonra maç içinde Baros zorlamadan dolayı sakatlanır.fb maçında O da olmaz.

kartlar doğru idi.. Sadece Borjana kırmızı verilebilirdi. Engin ve Elmander malesef 2 maç ceza alır.

eboue3333311.jpg

Geri
Üst Alt