STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Kartlarin dogruluguna katilip,asil problemin kendi sahamizda olmamiza ragmen hakemlerin nasil oluyorda böyle tereddütsüz,hatta yan hakemin talimatiyla böyle agir bir karari uygulayabilmesi.Ayrica kaleci ile enginin pozisyonunda engin kaleciyle alakasiz yoluna giderken kalecinin itmesiyle yere düsüyor ve ip orada kopuyor.Hal böyle olunca engine kendi mabedimizde kirmizi verebiliyorsan kaleciyede korkmadan cezayi kesebilmen gerek hakem efendi.Bu arada semihi cok severim ama bugün hakemin atladigi bir penaltiya ve yedigimiz gole sebebep oldugunu unutmayalim,insallah ileriki günlerde dahada iyilesir,takimimizin ve milli takimin degismez stoperlerinden biri olur...

Engin o kadar yararli bir oyuncu ama neden boyle yapiyor anlasilir gibi degil. Elmander'in neden oyle bir sey yaptiginida gol atamamanin verdigi stress oldugunu saniyorum.

Kadromuz iyi ama teknik kadromuzun yetersiz oldugunu dusunuyorum. Bunu elestirebilirsiniz ama Fatih hoca idari kadroda belkide yonetimde olsa cok ama cok daha faydali olur kulube.

Engin Baytar Şenol Güneşin elinde adam olmadıysa hiç bir yerde adam olmaz..

Yahu bu adam değişmez...bunlar nasıl görülmüyor koca camiada hayretle izliyorum..

Hala kadro yeterli diyorsunuz pes doğrusu..Ne kadro nede teknik kadro kesinlikle yetersiz..Ama bunların yeterli olabilmesi için ilk önce tepedekilerin yeterli olması gerekir..Ne yazık ki senelerdir şu kültür yuvasından şu klübe en az taraftar kadar bağlı iş bilen akıllı başkan ve yöneticiler bulamadık..

Ayhan Akmanın kendisini yere attığı pozisyon düştüğümüz durumun acı göstergesidir..

Son dakikkada Aynan nasıl kendini yer attı. Hakemde faul verdi..

Yok abartma bence. Muslera vs Mersin ayni hareket.

Baros da atti kart görmedi.

Ya hakem iyi yönetti. Kendimiz yaptik yapacagimizi

r.madid - a.madrid maçındaki kırmızı karta bir bak aynı pozisyon hakem verdi...

Olay budur... Bende pozisyona takılmıyorum. Bunlar izafidir... Ben faul derim diğeri değil der...

Ama takıldığım tek nokta; Galatasaray aleyhine bu kadar kolay düdük çalan hakemler lehine ısrarla çalmıyor, ama söz konusu takımın rengi sarılaci olunca bir anda işler tersine dönüyor...

Sonrada kalkıp utanmadan temiz futboldan bahsediyorlar...

Anladığım kadarıyla;

TEMİZ FUTBOL = Büyük FB için herşey mübahtır.. Bunada kimse sesini çıkarmayacak !!!

:yenieek: :happynew: :tiphat:

Kartlarin dogruluguna katilip,asil problemin kendi sahamizda olmamiza ragmen hakemlerin nasil oluyorda böyle tereddütsüz,hatta yan hakemin talimatiyla böyle agir bir karari uygulayabilmesi.Ayrica kaleci ile enginin pozisyonunda engin kaleciyle alakasiz yoluna giderken kalecinin itmesiyle yere düsüyor ve ip orada kopuyor.Hal böyle olunca engine kendi mabedimizde kirmizi verebiliyorsan kaleciyede korkmadan cezayi kesebilmen gerek hakem efendi.Bu arada semihi cok severim ama bugün hakemin atladigi bir penaltiya ve yedigimiz gole sebebep oldugunu unutmayalim,insallah ileriki günlerde dahada iyilesir,takimimizin ve milli takimin degismez stoperlerinden biri olur...

sakin ol renkdas

bu memleket dayisi olanlarin memleketi

elviya duasi olmasa tepe taklak gideriz

paranin ve gücün önünde egilen baslarin memeleketi

nerden asik olduk su renlere

yoksa degmez bu sike ligini seyretmeye

öle bi memleket ki

zit kutuplar bir araya gelip

meclisten özel yasa cikarirlar ama

is bi iti asmaya gelince tisssssss

Renktaş benim tek isteğim şu klübün başına şu klübü en az benim kadar seven birilerinin geçmesi....O hissi o güveni onlardan alayım..Yoksa hatalı transferler,iş bilmezlikler yapsınlar önemli değil bunlar elbet düzelir....

Zaten örnek olarak bendeki hırs Ünal Aysalda olsa veya Ali dürüstte olsa şu olaylardan sonra ortalığı ayağa kaldırırlar..Trasnferinde kralını yaparlar..Ama adamlar hobi niyetine yapıyor bu işi..Buda Bu ülkede yeterli değil..

Dayıya falan gerek yok..Şu bahsettiğim yöneticiler olsun başımızda kralı gelsin farketmez..Yeterki başındaki yöneticiler bizim kadar sevsin bu klübü,ne zaman nerede ne konuşacaklarını iyi bilsinler..O zaman başarıda gelir..Bu it sürüleri kaçacak yer arar..

Abdullah Yılmaz gibi en azından maçı katletmedi, gördüğünü çaldı. İyide maç yönetti. Borjana sarı verdi kırmızı vermesi gerekirdi. Sırf o pozisyonda içinde hakem maçın içine etti diyemeyiz.

Elmandere hiç sanmıyorum ama bari 1 maç verseler. Off ya ordada elmanderin suçu var dikkatsiz davrandı, şansızlıktı basarsan kartı yersin.Aynısı eziklere olsa hepimiz kart diye haykırıyorduk. Luganoya gelincede görmezler o ayrı mesele...

Melodan sonra Enginde kafa ile hareket yaptı.Engininkini gördüler kırzımıyı verdiler.

Yapmayacaksın engin..

Bu pozisyonlar eziklerde olsa ters tepki verirdik.. Ertem Sezertam ve Bülenti takibe alacam diğer maçlardada adil kart vermeleri dileğiyle..Umarım hep böyle uyanık olurlar.

enginle ile elmander malesef fener maçlarında oynayamayacak bence pozisyonları gördüm :sad007: barosun ilk dustugunu tam kestiremedim fakat 2.si kesinlikle penaltı .. 3 puan güzel 2 oyuncumuzu kaybettik ama sonuçta 11 kişi çıkıcağız ...

barnebeu da olmasının etkisi olabilir ama bizim daha önce ki maçta yediğimiz kartlara da bakıyorum son adam olmamalarına rağmen haksızca kart görüyoruz ve çok kolay basit pozisyonlarda ama burda dirrek penaltı olan bir pozisyonda kırmızı çıkaratamıyor hakem..

Geçen sene sanırım Gantep-Fb maçındaydı Lugano aynısını yapmıştı Gantepli oyuncuya hemde net bilerek orda oyunu devam ettirmişti hakem şimdi buna faul ve direk kırmızı ALLAH BELANIZI VERSİN ULANNN ŞEREFSİZLER!!!

Hakemler macın icine s.ıctılar yine.Kartın ilki dogruydu ona bir lafım yok ama neden kaleciyede kart cıkartmıyorsun.İkinci kırmızı kart ise muamma,verilmeyebilrdide.

Benim isyanım kart göstermelerine degil.Hakediyorlarsa tabiki göstereceksin.Ama Fenerin maclarında eller görülmüyor,kartlar verilmiyorsa iste o zaman kızarım arkadas:mad:

hakemin çok kötü yönettiğini düşünmüyorum maçın önüne geçecek hatalar yapmadı ..

Galatasaraylılık farkı budur. Ben Hocamı tebrik ettim. Evet borjan atılabilirdi. Ordada takdir hakkkını kullandı. Kırmızılarda Elmander dikkatsizlik yaptı.Basarsan yersin.Engin zaten haketti.Klübten cezada alacaklar.

Basarsan yersin ha ?

Baroş'a yapılan hemde bilerek ilk yarıda devam denilen pozisyon için ne diyorsun ? O pozisyonlar her maç oluyor.

Maç öncesinde ilk golün Engin Baytar'dan geleceğini söylemiştim.:) Nitekim haklı da çıktım ama görmüş olduğu kırmızı kart ve Fenerbahçe maçında oynamama durumunun belirlemesi atmış olduğu golün önüne geçti bence.Keza Elmander'de aynı şekilde.:sad007:

hakemin çok kötü yönettiğini düşünmüyorum maçın önüne geçecek hatalar yapmadı ..

kazandigimiz icin böyle diyorsun.

1. baros'un pozisyonuna penalti veriyorsan, kaleciye kirmizi vermelisin. ya baros atamasa ve yenilsek?

2. sivasin kalecisini engin'e yaptigi hareketten dolayi 2. sari karti vermeliydi. engin tabiki kirmizi yemeli.

3. elmander kasten yapmadi o hareketi. kosarken adamin ayagina basiyor. sari kart yeterliydi, kirmizi kart agir.

4. ayhan son dakika da kendini artist-vari yere atiyor, hakem sivasliya sari kart veriyor.

Geri
Üst Alt