STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Bırakın beyler bu takdir hakkı falan hikaye hepsi. Bojan net kırmızı görmeliydi ama yemedi veremedi Bülent fakat Elmander kasıtsız basıyor hemen cort kırmızı. Neymiş takdir hakkıymış. Bizde yedik...

bu saydıkların çoğu doğru hatalar yaptı ama iki tarafada yapılan hatalar vardı kimine göre verilir kimine göre verilmeye bilir.. kasıtlı olarak bir tarafı sindirmeye çalışır bariz kararları vermemezlik yapmadı..hatalar olucak tabii ama anlaşılabilir hhatalar olsun... gördüklerini çaldı bana göre.. dersen ki bütün kararları doğrumu tabiki değil, ama bu maçı katlettiği maçın önüne çıktığını göstermez.. pozisyonları doğru süzemedi bazı yerlerde....

ben şuna da katılmıyorum yok o adam yapmıştı ona vermediler şu takım yapmıştı aynı hareketi ama vermediler boşverin bunları eğer biz yanlış olan birşey yapmışsak ceza alalım.. sonra ilerde GALATASARAY şu maçı şu şekilde kazanmış demesinler... hakkımızı sonuna kadar arayalım ama yanlış yaptıklarımızıda doğruymuş gibi gösterip, sorunlu oyuncularımızıda sorunsuz gibi görmeyelim...

Basarsan yersin ha ?

Baroş'a yapılan hemde bilerek ilk yarıda devam denilen pozisyon için ne diyorsun ? O pozisyonlar her maç oluyor.
Hangi pozsiyon çıkaramadım. Kaçırmışda olabilirim. Elmander gibi bsama varsa tabiki kırmızı vermesi gerekirdi. Elmander pozisyonu kırmızıdır..Malesef tartışalacak birşeyi yok.Bilerek mi hayır. Tamamen dikkatsizlik aşırı konsantre olmaktan.

Borjanda atılmalıydı bunuda söylim. Hatta Enginin pozsiyonunda bile kaleciye sarı gerekirdi.

Bülenti takibe alıcam. Bakalım eziklerin maçındada uyanık olacakmı.

Abdullah Yılmaz'ın eline su dökemedi.

Beyler zaten Baros'a penalti verilince Borjana kirmizi cikmasi gerekirdi

Ciksaydi Engin atilmazdi zaten kafadan...

Elmanderi bilemem oda kirmizi malesef

kazandigimiz icin böyle diyorsun.

1. baros'un pozisyonuna penalti veriyorsan, kaleciye kirmizi vermelisin. ya baros atamasa ve yenilsek?

2. sivasin kalecisini engin'e yaptigi hareketten dolayi 2. sari karti vermeliydi. engin tabiki kirmizi yemeli.

3. elmander kasten yapmadi o hareketi. kosarken adamin ayagina basiyor. sari kart yeterliydi, kirmizi kart agir.

4. ayhan son dakika da kendini artist-vari yere atiyor, hakem sivasliya sari kart veriyor.

altına imzamı atıyorum.bkz halen oynanan real madrid ath.madrid maçına.1-0 öndeyken athletico kalecileri courteaeu mıdır nedir benzemayı düşürdü aynen barosun pozisyonu.dk 23te atıldı.o kaleci orda atılsa sizce biz 9 kişi kalırmıydık? 1 gol yiyip kan ter dökerek maçı bitirir miydik? yoksa fark mı yapardık takımda iyi oynuyoken....bülent yıldırımın gösterdiği kartları bir nebze anlarım.engininki açık zaten,elmander bence sarı kart verilmeliydi....ama şu var.9 kişiden sora 2 tane faul verdi lehimize gül gül ölürsün,akıllı tv de falan izlenecek işler yaptı ayhan.bülent yıldırım tek kelimeyle eyyam yapmıştır bunun başka bir açıklaması yok.ama sorumsuz futbolcularımız olduğu da bir gerçek.derbinin önemini anlasa engin baytar o kafayı atar mıydı.yazık oldu denebilcek en doğru şey bu.

Bırakın beyler bu takdir hakkı falan hikaye hepsi. Bojan net kırmızı görmeliydi ama yemedi veremedi Bülent fakat Elmander kasıtsız basıyor hemen cort kırmızı. Neymiş takdir hakkıymış. Bizde yedik...

Aynen.

Bizim taraftar cidden bazı haksızlıkları hakediyor. Elmander'in pozisyonuna kart doğru diyenler var. Bildiğin şaka bu. Adamın yaptı koşarak gelip basmadığı sürece sadece fauldur Haa çok isterse "takdir" hakkı dnilen zırvalıkla sarı verir.

Örneğin; Stoperimiz topa yükseldi ve kafa vuracak.O sırada rakip tam stoperimiz vuracakken geldi kafasını soktu ve bizim stoper adama kafa attı.

Sizin mantığınızla bu penaltı ve kırmızı kart. Aynı şey. Adamın adım atacağı alana rakipin ayağı giriyor bizimkide basıyor. Hem gözleri hemde vücudu farklı yerde.

Gençlerbirliği maçında Ujfa yerine Servet ya da Zan oynar. Melo, Selçuk ön libero Baros, Sercan çift forvet olmalı.

FB maçında Elmander tek maç ceza almazsa Ujfa dışında değişiklik yapmayız. Semih'te kart görürse Gb maçında Fb maçında oynayamayacak. Belki oynatılmaz Gb maçında Semih.

İnşallah Fb maçında kadar başka sakatlık kırmızı kart vs yaşamayız. Fb maçında Ayhanla Ceyhunla felan 3 orta saha oynanması büyük hata olur.

Hangi pozsiyon çıkaramadım. Kaçırmışda olabilirim. Elmander gibi bsama varsa tabiki kırmızı vermesi gerekirdi. Elmander pozisyonu kırmızıdır..Malesef tartışalacak birşeyi yok.Bilerek mi hayır. Tamamen dikkatsizlik aşırı konsantre olmaktan.

Borjanda atılmalıydı bunuda söylim. Hatta Enginin pozsiyonunda bile kaleciye sarı gerekirdi.

Bülenti takibe alıcam. Bakalım eziklerin maçındada uyanık olacakmı.

Abdullah Yılmaz'ın eline su dökemedi.

Değildir. İlk cümleni okudum gerisi için ayırdığın zaman adına teşekkür ederim okunacak birşey yok. O pozisyona kırmızı diyen adam oksijensiz kalmıştır.

Bakın bu kırmızı diyen adama derken bizim ligi ve her maç olanları baz alıyorum. Kaldı ki bir Ş.Ligi maçında Markus Merk vari bir hakem koşarak kırmızı ile gelmez o pozisyona.

Baros'un penaltı pozisyonunda kırmızı kart verilmemesinin nedeni " yanında rakip oyuncu vardı, ve de top açılıyordu " gibi sözlerle açıklanıyorsa, o zaman Elmander'in hareketinde de kasıt yoktu derim ben...

Yetmezse Sabri'nin atıldığı pozisyonu hatırlatırım...

Gerçi hoş; bu ülkede skorbordtan iptal edilen golleri de gördük, hakemin gözünün önünde elle atılan golleri de...

altına imzamı atıyorum.bkz halen oynanan real madrid ath.madrid maçına.1-0 öndeyken athletico kalecileri courteaeu mıdır nedir benzemayı düşürdü aynen barosun pozisyonu.dk 23te atıldı.o kaleci orda atılsa sizce biz 9 kişi kalırmıydık? 1 gol yiyip kan ter dökerek maçı bitirir miydik? yoksa fark mı yapardık takımda iyi oynuyoken....bülent yıldırımın gösterdiği kartları bir nebze anlarım.engininki açık zaten,elmander bence sarı kart verilmeliydi....ama şu var.9 kişiden sora 2 tane faul verdi lehimize gül gül ölürsün,akıllı tv de falan izlenecek işler yaptı ayhan.bülent yıldırım tek kelimeyle eyyam yapmıştır bunun başka bir açıklaması yok.ama sorumsuz futbolcularımız olduğu da bir gerçek.derbinin önemini anlasa engin baytar o kafayı atar mıydı.yazık oldu denebilcek en doğru şey bu.

yani şimdi sırf hakemin kaleciye kırmızı kart göstermedi diye(bencede kırmızı karttı) gördüğümüz saçma sapan kırmızı kartları görmezden mi gelelim...engin o kaleciye olmazdı da yerine geçen kaleciye kafa atardı değişen ne?... sorun burda, ilk haftalar sarı kart bile görmezken şimdi kendi sahamızda 2 maçta 4 direk kırmızı kart görüyoruz..asıl bunu konuşmak lazım bu sorunu nasıl çözebilirz diye... o yüzden f.terimin ve ali dürüstün açıklamalarını çok doğru buldum....

bu saydıkların çoğu doğru hatalar yaptı ama iki tarafada yapılan hatalar vardı kimine göre verilir kimine göre verilmeye bilir.. kasıtlı olarak bir tarafı sindirmeye çalışır bariz kararları vermemezlik yapmadı..hatalar olucak tabii ama anlaşılabilir hhatalar olsun... gördüklerini çaldı bana göre.. dersen ki bütün kararları doğrumu tabiki değil, ama bu maçı katlettiği maçın önüne çıktığını göstermez.. pozisyonları doğru süzemedi bazı yerlerde....

ben şuna da katılmıyorum yok o adam yapmıştı ona vermediler şu takım yapmıştı aynı hareketi ama vermediler boşverin bunları eğer biz yanlış olan birşey yapmışsak ceza alalım.. sonra ilerde GALATASARAY şu maçı şu şekilde kazanmış demesinler... hakkımızı sonuna kadar arayalım ama yanlış yaptıklarımızıda doğruymuş gibi gösterip, sorunlu oyuncularımızıda sorunsuz gibi görmeyelim...

Elbette öyle. Misal Baroş'un ilk penaltısı bence penaltı. Adam dizi ile müdahale ediyor.

Ama Elmander'in kartını tartışmam bile. Bildiğin haksızlık. En fazla sarı verilir. O da en fazla diyorum. Adam koşarak geldi direkt kırmızı verdi. Bildiğin bizi kıyıyorlar. Ayhan'ı da kınıyorum.

Gençlerbirliği maçında Ujfa yerine Servet ya da Zan oynar. Melo, Selçuk ön libero Baros, Sercan çift forvet olmalı.

FB maçında Elmander tek maç ceza almazsa Ujfa dışında değişiklik yapmayız. Semih'te kart görürse Gb maçında Fb maçında oynayamayacak. Belki oynatılmaz Gb maçında Semih.

İnşallah Fb maçında kadar başka sakatlık kırmızı kart vs yaşamayız. Fb maçında Ayhanla Ceyhunla felan 3 orta saha oynanması büyük hata olur.

ben zannetmiyorum sercan-baros beraber oynayabileceğini...elmanderin partneri olabilir ikiside beraber oynayamazlar.fener maçında fatih hoca çift forvet zaten çıkmayacaktı.semihin hatalarından sora,eğer GB maçında servet biraz iyi oynarsa fener maçında ufa ile oynar benden söylemesi.enginin yerine fener maçında 3.oynayacak adam ise tam bir muamma...sasa iliç falan geri dönsün tek maçlık en güzeli,ayhan 90 dk zaten kaldıramıyor,kaldırsada bizi kangren ediyor...kazım zaten dillere destan hepimizi yordu...

bu maç için en üzüldüğüm şey sercan yıldırım

bu adam mutlaka oynamalı rieraya verilen kredi sercana verilmeli

Benim dikkatimi ayrica ceken; geri paslarimiz neredeyse hic yoktu. Hosuma gitti bu.

yani şimdi sırf hakemin kaleciye kırmızı kart göstermedi diye(bencede kırmızı karttı) gördüğümüz saçma sapan kırmızı kartları görmezden mi gelelim...engin o kaleciye olmazdı da yerine geçen kaleciye kafa atardı değişen ne?... sorun burda, ilk haftalar sarı kart bile görmezken şimdi kendi sahamızda 2 maçta 4 direk kırmızı kart görüyoruz..asıl bunu konuşmak lazım bu sorunu nasıl çözebilirz diye... o yüzden f.terimin ve ali dürüstün açıklamalarını çok doğru buldum....

Hakettiğimiz tek kart Engin'in yaptığıdır. Engin'n de bu karakteri herkesçe bilinir. Geri kalanlar federasyonun ve mhk nin sorunudur. Fenerli Emre neden atılmaz idye sempozyum düzenliyor artık basın mensupları, Erman Toroğlu gibi isimler. Sen diyorsun ki bize ne oluyor. Birşey olduğu yok.

Beyler, pek uzerinde durulmamis galiba ama Ujfa ucuz yirtti sari kart ile. Hakem kirmizi verseydi neden verdi demezdim. Ujfa dupe duz adama girdi ...

yalnız iki forvetle çıkmamıza rağmen istediğimiz pozisyonları bulamadık.demekki sorun forvette değil yaratıcı oyuncu eksikliğinde.riera bugün iyiydi.kazımın yerine acil adam lazım.merthan mı olur kim olur bilemem ama sağ kanat eksik.

Melo ve Semih sınırda..

Keşke takılsaydık da Engin ve Elmander'i kaybetmeseydik.Bilhassa Engin'in direkt kırmızı kartla oyundan atılmasından ötürü çok üzgünüm.:(

Engin'in cicim ayları bunları :) Şenol Hoca kolay kolay yanlış yapmaz .

Umarım düzelir .

Geri
Üst Alt