STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 26 Kasım

Maçı izleme fırsatım olmadı ancak şimdi özeti izledim. Kırmızılar bence yerinde. Elmander'in hareketi son derece kötü niyetli ve Engin de gereksiz bir hareketle haketmiş. Önemli olan 3 puandı ancak bu tip hareketlerden uzak durmamız lazım..

Beyler, pek uzerinde durulmamis galiba ama Ujfa ucuz yirtti sari kart ile. Hakem kirmizi verseydi neden verdi demezdim. Ujfa dupe duz adama girdi ...

Ona verse gerçekten anlık kızar geçerim. Ama yok saçma sapan yerde kırmızı verdi. Engin kendince (onun açısından) haklıdır. Kaleci lavuğu teşvik etti o da dayanamadı. Bariz kırmızı karttır ve maalesef en az 2 maç ceza almalıdır. Ama Elmander'in pozisyonu bildiğin müzelik. Komedi diye gösterilmeli MHK'da.

bünyeman gezer: pedrieli hakem atsa kimse birşey diyemez sarı da verilebilir kırmızı da

Baros'un ilk penalti pozisyonunu tekrar izledim. Agir cekimden izlediginizde pek birsey yokmus gibi geliyor ama normal bir sekilde izlediginizde Hayrettin'in darbesini net bir sekilde goruyorsunuz karsi karsiya olan acidan. Sert veya degil farketmez, orda darbe var. Pozisyon bana gore penalti ...

Elbette öyle. Misal Baroş'un ilk penaltısı bence penaltı. Adam dizi ile müdahale ediyor.

Ama Elmander'in kartını tartışmam bile. Bildiğin haksızlık. En fazla sarı verilir. O da en fazla diyorum. Adam koşarak geldi direkt kırmızı verdi. Bildiğin bizi kıyıyorlar. Ayhan'ı da kınıyorum.

elmander konusunda kararsız kaldım. emin olduğum tek şey kasıtlı olarak o hareketi yapmadığıdır ve şansız olduğu kısımda adaım atarken ayağının çok kötü bir şekilde rakip oyuncunun dirseğine gelmesiydii.. hatta maçı izlerkende kırmızının ağır olduğunu düşünmüştüm..ama verdi diye hakeme yüklenmem çünkü biz 100 kere tekrarını izleyip elmanderin iyi niyetli olduğunu görüyoruz hakem sanırım orayı kaçırdı... gerçi hakem bugün gördüğünü çaldı ama tek hatası pozisyonları süzemedi..

Maçı izleme fırsatım olmadı ancak şimdi özeti izledim. Kırmızılar bence yerinde. Elmander'in hareketi son derece kötü niyetli ve Engin de gereksiz bir hareketle haketmiş. Önemli olan 3 puandı ancak bu tip hareketlerden uzak durmamız lazım..

M.Denizli gibi subjektif bir adam bile "kasti" değil. Koşuyor yüzü ve vücudu bile belli ediyor derken sizlerin bu deüşüncesi için "bize eyyamcılık ve bizi katletme müstehak" diyorum.

yani şimdi sırf hakemin kaleciye kırmızı kart göstermedi diye(bencede kırmızı karttı) gördüğümüz saçma sapan kırmızı kartları görmezden mi gelelim...engin o kaleciye olmazdı da yerine geçen kaleciye kafa atardı değişen ne?... sorun burda, ilk haftalar sarı kart bile görmezken şimdi kendi sahamızda 2 maçta 4 direk kırmızı kart görüyoruz..asıl bunu konuşmak lazım bu sorunu nasıl çözebilirz diye... o yüzden f.terimin ve ali dürüstün açıklamalarını çok doğru buldum....

görmezden gelmiyorum,hatta şunu söyleyeblrm;forumda engin baytarın sayfasına yazdığım yazıya bakarsan futbolcuyu savunmadığımı görürsün.elmanderin pozisyonu zaten kırmızı kartsa emre belözoğlunun,eski kanarya luganonun 10dan fazla maç oynamaması gerekirdi,o nedenle elmandere gidip bunu nasıl yaparsın falan diyemiyorum.

Bu işi çözmek istiyorsak engin baytarı almayacaktık.bu adam gençlerbirliğinden neden gönderildi?eskişehirden rıza çalımbay tarafından neden gönderildi? şenol güneş neden yaka silkip selçuğu kaybetmiş olmasına rağmen engini yolladı? engin baytar bu takımların hepsinde yeteneğiyle beğenilip agresif ve kendini kontrol edemez yapısı nedeniyle 28 yaşında ancak istabula gelebilmiş bir oyuncu.3 maç iyi oynar engin deriz,4.maç bunu yapar. sorarım size kaç kişi şaşırdı enginin kafa atmasına???

bünyamin gezer: kaleciye yüzde yüz kırmızı verilmeliydi

Melo ve Semih sınırda..

semihin her ne kadar istemesemde altarnatifi bulunur ama melo çok dikkat etmeli.özellikle enginde yokken fener maçında ne yapıp edip sahada olmalı.gerekirse gençler maçında oynamamalı

edit: melo sınırda değilmiş.

elmander konusunda kararsız kaldım. emin olduğum tek şey kasıtlı olarak o hareketi yapmadığıdır ve şansız olduğu kısımda adaım atarken ayağının çok kötü bir şekilde rakip oyuncunun dirseğine gelmesiydii.. hatta maçı izlerkende kırmızının ağır olduğunu düşünmüştüm..ama verdi diye hakeme yüklenmem çünkü biz 100 kere tekrarını izleyip elmanderin iyi niyetli olduğunu görüyoruz hakem sanırım orayı kaçırdı... gerçi hakem bugün gördüğünü çaldı ama tek hatası pozisyonları süzemedi..

Elamnder'in kariyerinde yoktur öyle kasti kırmızı aldığı. Hakemler bunu az çok bilir. Misal Engin. Mimlidir. H.Şaş öyledir. Arif kendini bol bol atar. Bu onun gibi. Elmander la bu. Her maç bu pozisyonlar oluyor ben daha birkez o kadar mesafeden koşarak kırmızı ile geldiklerini görmedim. Luganolara, Emreler, zamanında bizim E.Aşıklar neler yapıyordu.

kimler sınırda :S

semih umarım kart almaz :S

Herkes yenilmişiz gibi konuşuyor. Ne yalan söyliyim ben de sank yenilmişiz gibi hissediyorum.

M.Denizli gibi subjektif bir adam bile "kasti" değil. Koşuyor yüzü ve vücudu bile belli ediyor derken sizlerin bu deüşüncesi için "bize eyyamcılık ve bizi katletme müstehak" diyorum.

Yahu bırak Allah aşkına. Elmander takıma bana göre son yıllarda gelmiş en profesyonel oyuncu. Hiçbir hareketi de tesadüf değil. Adımlarını uyduruyor ve tabanını kaldırarak aşil tendonunu hedef alıyor..

Ha bu arada madem yanlışlarımızı söylüyoruz. Baros'un ilk penaltı beklediği penaltı değil ve Semih'in hareketi de penaltı.. İster katılırsınız ister eyyamcılık dersiniz..

Beyler, Elmander'in hareketi bana gore kasitliydi. Ama diyelim kasitsiz, bu kirmizi kart gercegini degistirmiyor. O pozisyona kasitsiz diyorsaniz ozaman kontrolsuz giriyor diyeceksiniz ki sert kontrolsuz girisleri de kirmizi kart'tir.

Bugun kendimize bakalim, hakem iyi bir mac yonetti.

maçı canlı izleyemedim.arenada olmadıgım için hem çok üzgünüm hemde mutluyum.kanser eder bu maçlar bizi.Gene kırmızı kartlar havada uçuşmuş.Ama neden verdin diyemeyiz hakeme o kırmızı kartlar için

Enginin aldigi kirmizi kart pozisyonunda kalecide ikinci saridan atilmaliydi yardimci hakem gormezden geldi...

enginin 2 maç ceza alıcağını ne biliyosunuz :S bu sene direkt kırmızılar hep tek maç ceza oldu

Bünyamin Gezer: Penaltı doğru, ama kaleciye yüzdeyüz kırmızı çıkması gerekirdi.Tartışması olmaz.

Trtsporda yorumluyorlar.

Geri
Üst Alt