STSL 11/12 H:12 | Trabzonspor 0-1 Beşiktaş | 27 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Trabzonspor - Beşiktaş | 27 Kasım | 19.00

Tabii öncelikle beraberlik isterim ama biri yenecekse Trabzon yensin, geçici olarak 3.'lüğe inmemiz önemli değil. Beşiktaş şimdi kazanırsa gene dünyanın en iyi takımıyız hem kuyedi'miz var, yıldızlar topluluğuyuz havasına girerler.

Aynen. Önce beraberlik sonra TS olsun. Bejeke kazanmamalı. Kaybederlerse ilerleyen maçlarda kötü sonuçlar alabilirler. Bir düşüş başlangıçı olabilir. Zaten iğne iplik üzerindeler :)

Cevap: STSL 11/12 H:12 | Trabzonspor 0-0 Beşiktaş | 27 Kasım | İlk Yarı

bjk alır 2-0

En iyisi beraberlik.

TS ne zaman şampiyon olur ?

-Abuk subuk futbolcuları baş tacı etmeyip, asıl oynayanları sahiplendiğinde.

-Tribünler tezahruat-baskı yapmayı öğrendiklerinde.

onlar geçen sezon şampiyon oldu zaten. fenerin şampiyonluğu alıncak abi :o

Onun rengini bilemem ama Bejeke alsın yahu, işimize geliyor :ays:

Nasıl işimize geliyor yahu :) Deplasman takımı üstelik. Puantaja bakıyorum bizim açımızdan beraberlik diyor. Kazanacaksa ev sahibi kazansın worst case.

onlar geçen sezon şampiyon oldu zaten. fenerin şampiyonluğu alıncak abi :o

O değil. Birliktelik açısından diyorum. Koca puan farkını erittiler sırf tribünler yüzünden. İnter maçında bir dakika baskı yapamadılar.

Halil vurdu top taca çıktı.

fernandesin son maçı olsun. biz alak onu:o

Nasıl işimize geliyor yahu :) Deplasman takımı üstelik. Puantaja bakıyorum bizim açımızdan beraberlik diyor. Kazanacaksa ev sahibi kazansın worst case.

Puana bakarak nasıl beraberlik dışında ts dersin haa nasıl :ays:

Fenerbahçe -- 25

Galatasaray -- 22

Trabzonspor -- 20

Beşiktaş -- 18

He ama şu var, bjk trabzondan tehlikelidir, trabzondan nasılsa şampiyon olmaz bu kafayla :ays:

Puana bakarak nasıl beraberlik dışında ts dersin haa nasıl :ays:

He ama şu var, bjk trabzondan tehlikelidir, trabzondan nasılsa şampiyon olmaz bu kafayla :ays:

Baktım puantaja beraberlik dedim. Eğer biri kazanırsada puantaja bakmadan ev sahibi dedim. Birkez daha okur musun ? Puantaj = beraberlik diyor. Diğer şartlarda ise ev sahibi diyor. 1-sdenin söylediğin gibi evet TS bu kafa ile şampiyon olamaz. 2-ev sahibi adamlar. Kendi sahasında kazanma ortalaması zaten yüksek. Evinde kazansın. Deplasmana gidecek bejekeye orda işler değişebilir. Biz nasıl İnönü'de beraberliğe üzülmedik onun gibi. İyi oynasan bile beraberlik iyidir derbi deplasmanında.

Ayrıca puantaja bakıyorum sen bejekeyi yaklaştırıyorsun. Dert açıyorsun başımıza :)

Geri
Üst Alt