STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 3 Aralık

Fener lider su an.Gitmek isteyeni tutmayiz.

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 3 Aralık

Prince of Persia muzigi caliyor stadda muthis

barosla sercan arasında uyum yok paslaşmaları sonucunda hep top kaybı yapıyoruz riera ve aydın maç öncesi tahmin ettiğim gibi silik ve etliğe sütlüye karışmayan bir futbol sergiliyorlar işin savunma tarafına çok iş düşmedi ama bunun sebebi başarılı takım savunmamız falan değil gençlerbirliği bu kadarını yababildi ve evet bende en çok eboue ve meloyu beğendim ama bu futbolla tesadüfler olmazsa galibiyet falan gelmez

Sorun 2 kanat oyuncusunda. Riera-Aydin'da is yok.

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | 3 Aralık | 1.Y

Üretkenlik sorunumuz var.Selçuk ve Melo topla çok buluşuyorlar ama bir tane doğru düzgün arkaya pas atamadılar.Çünkü Sercan , Baros , Riera , Aydın zamanında hareketlenemiyorlar ve Selçuk , Melo yana veya geriye pas atmak zorunda kalıyor.Bu sorunu çözersek gol buluruz.Kanatları daha çok kullanmamız lazım.Dip çizgiye inip orta açmamız lazım.Kısacası maçı kazanmak için baya iş yapmamız lazım.Ama güveniyorum Galatasaray'ımıza yüzümüzü güldürecek inşallah.

kanatlara kimleri alalım beyler derken ribery gol attı kafama ağrı girdi

febe maçı için böyle bi kadroyla çıktık

Selçuk ne verdi takıma?Bu soruyu ciddi soran varsa sezon istatistiklerine baksın.

ben bakıyorumda 1 penaltı gölü birde kayseride attığı gol naşka birşey göremiyorum....gördüğüm 11 maçta aldığımız puanlar

beyler sinir sistemlerinizin bozulmasını ıstemıyorsanız bu maçı ızlemeyın.

fatih hocanın son 2 tahammülü olmalı riera ve aydın....artık herşey ortada. devre sonuna kadar altyapıdan var edecek. mertan-emre çolak oynamayı hakediyolar.

Sercan-Baroş istekli

Aydın-Riera leş

1-0 alırız

riera nin bi tane olumlu isi yok yürüyor adam ya bi tane düzgün ortasini görmedim

oyun kurucu yok.kanatlar yok.eee baros ve elmander nasil gol atacak?

takım kalitesiz

Geri
Üst Alt