STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 3 Aralık

fener macina 5 gun var o guna kadar kim ola kim kala belki hukmen 3-0 galip ilan ediliriz bakarsin onumzdaki gunler herseye gebe fenerde bir mok yok ayrica bu sezon kazandi tum maclar bal ile kazandi veya rakip takimin hatalari ve becereksizlikler ile.:)

fenere karşı oynamadan kazanmak mı?

asla

oynarız yeniliriz daha iyi

sonra arkamızdan konuşurlar.

Maçmı izledim azap mı çektim bilmiyorum.Ben ne zaman rahat rahat maç seyredecem?

Takım oyunu var hatta bir ara top ile oynama oranı % 70 olmuştu ama gol pozisyonları veya tehlikeli ataklar yoktu. Eboue çıktı ve attı golümüzü. Derbide de bu görüntüyü çizersek vay halimize doğrusu..

çarşamba günü daha iyi bi futbol lazım ama ne olursa olsun taraftar o gün o stadı cehenneme çevirecek :)

Teşekkürler Cimbomum.Yıllardır aradığımız maçlara kavuşuyoruz yavaş yavaş.Çarşamba günü kimse tutamaz bizi.Alnımızın akıyla kazanacağız inşallah o maçı da.Bugün harbiden ''Günlerden Galatasaray''.

Sabahtan beri ağzım kulaklarımda zaten.Öyle gururluyum ki.İddianame'de sadece GALATASARAY'IMIZIN adı geçmiyor.Ne olursa olsun, takım sürünse de bu onuru verdiler ya bize başka hiç bir şey istemiyorum ben.

Eboue'de bazı kendini bilmezlere iyi bir cevap verdi bence.

Daha her şey yeni başlıyor...

Imparator Fatih Terim !

:tiphat:

defansif anlamda problemleri çözmüş olmak sevindirici ama ofansif olarak hem oyuncu hemde mantalite anlamında değişime ve gelişime ihtiyaç var rieradan umudu kestim diyebilirim aydın için bunu söylemiyorum çünkü bir 2-3 yıl oluyor ondan umudumu keseli haftaiçi herşeye rağmen kazanılması gereken bir maç bizi bekliyor o maçıda alıp net bir mesaj vermemiz gerekiyor camia olarak evet sıradaki...

Eboue olmasaydı ne yapardık bilmiyorum yav.Sabri sakat sürekli Serkan kel bırakırdı bizi.

2 saglam kanat oyuncusuyla bu ligin barca sı oluruz.

Emre Saykal hala Eboue icin ayni dusuncelere sahip mi acaba:D

Gencler yanlıs bilmiyorsam bu sene sahasında hic kaybetmemisti.Gercekten iyi galibiyet oldu ve cok zorlu bir viraj dönüldü.

Yalniz herkes cift forvet diyip duruyor, ne zaman 3'lu forvete gectik ortayi da 3'ledik o zaman etkili olduk. Hep boyle oldu bu bu sezon. Rijkaard'in etkisi mi?

2 tane adam alamadık.bizim forvetten önce 2 tane kanat adamına ihtiyacımız var....biri keita olabilir

Geri
Üst Alt