Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.193
- 9.258
- 2.018
Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği - Galatasaray | 3 Aralık | 16.00
berabere kalırsak iyidir. kadro döküntü...
berabere kalırsak iyidir. kadro döküntü...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hoca taraftarı ciledemn cıkarmak icin bunu yapıyor artık anladım. semih niye oynamıyor yahu. servet showa hazır olun. are you readyyyyy
defansımız durmadan sos verirse şaşırmayın. artık semihi kaybettik. bundan sonra bişey olmaz. haftayada servet oynar ujfalusiyle.
Semih sinirda. Zaten kart yeme olasiligi yüksek bir futbolcu. Korkmadan daliyor Semih. Dogru karar. Zaten Servet veya Zan´la oynama aliskanligi yok. Servet Gökhan ikilisi birbirlerini taniyor zaten. Ben Aydin´a takildim. Fitik edecek bizi yine
defansımız durmadan sos verirse şaşırmayın. artık semihi kaybettik. bundan sonra bişey olmaz. haftayada servet oynar ujfalusiyle.
yalnız bence rahat galibiyet olcak bizim için.
Semih sinirda. Zaten kart yeme olasiligi yüksek bir futbolcu. Korkmadan daliyor Semih. Dogru karar. Zaten Servet veya Zan´la oynama aliskanligi yok. Servet Gökhan ikilisi birbirlerini taniyor zaten. Ben Aydin´a takildim. Fitik edecek bizi yine
Ne alaka Baris?Nasil mantik bu böyle
Asil Fenerbahce macinda oynatacagini gösteriyor. Nasil kaybediyoruz Semih´i anlamadim
![]()
bu kadroyla gol falan atamayiz
Sen yapma bari Barış.Hepimiz biliyoruz ki Fatih Terim fener maçı için oynatmıyor Semih'i bu maçta.
o degilde buraya okurken,rakibimizin genclerbirligini oldugunu unuttum.yok baros,sercan,riera,selcuk,melo ve eboue gol atamaz bu takima,yok hursutlar,mursutlar defansimizi zorlar felan.
rakiblerimizi abartmaya ne kadar hevezlisiniz yahu