STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği - Galatasaray | 3 Aralık | 16.00

Yani anlamiyorum ki. Bu Mertan Aydin kadar oynayamaz mi yahu? Diyelim ki yetersiz, Aydin cok mu yeterli ya? Neden riske girmeye korkuyoruz? Riskin krali bizzat Aydin zaten. Kosusu bile deli ediyor beni. Kendini futbolcu saniyor. Kivirtarak agir agir kosuyor hasta ediyor beni. Güya futbolcu kosusu yapiyor. Mahallede ben futbolcuyum diyen zirtolar öyle kosardi :)

bugün servet hayatının maçını oynarsa ya da yanlışlıkla iyi oynarsa f7 maçında serveti oynatır terim. sonrada 70 dakika hayvan gibi saldırırız ya gol atamayız ya da 1 atarız. 70'ten sonra yorulur gole yatarız. sonra selçuk 43 metreden şut çeker gökhan zan'ın bacağına çarpar gol olur (1-1) sonra bu golle umutlanan fener biraz daha kontrollü atak yapmaya başlar. selçuk kenardan orta açar alex kafa vurur 90+3'te 2-1 olur ve yine yeniliriz.

Aydin out Ceyhun in.

Serkan out Mertan in.

Böyle olsa süper olurdu....

Mac Basliyor basladi. 58 Dakika var maca.

Yani anlamiyorum ki. Bu Mertan Aydin kadar oynayamaz mi yahu? Diyelim ki yetersiz, Aydin cok mu yeterli ya? Neden riske girmeye korkuyoruz? Riskin krali bizzat Aydin zaten. Kosusu bile deli ediyor beni. Kendini futbolcu saniyor. Kivirtarak agir agir kosuyor hasta ediyor beni. Güya futbolcu kosusu yapiyor. Mahallede ben futbolcuyum diyen zirtolar öyle kosardi :)

gökhan zani sag aciga koysan,daha etkli olur.kafa toplara felan cikar o.

aydin kötü bi sag acik degil,futbolcu olsa iyimi kötümü tartisirdik,ama futbolcu bile degil.yine rakibin üstüne gidip düser,bos yerlere depar atar,44dkk sahada olmaz 45dkkada topu kayip eder felan.

mertan koskoca bi balon olsada (ki öyle bi durum yok) aydindan daha etkili olurdu.

Formasyon 4-5-1 , ortasahanın ortası biraz ileride oynayacak ofansif ortasaha gibi, o mevkide Sercan var.

(LigTV'nin altyazı gibi verdiği formasyonda böyle görünüyor.)

Bence Semih'in oynamamasi dogru. Olasi bir maglubiyette suc onun üzerinde kalacak, Servet efendi aradan siyrilirdi. Medya üstüne gidecekti vs.

Aydin'in maci olur:D

Keske 4-4-2 oynamasak.

ulan bu aydın en son oynadığında ceza almıştım.gene bana zorla ceza aldıracak.sabı sabır sabır.

sağ açıkda kazım oynuyor yedeği aydın. geçen seneyle dalga geçiyoruz ama serdar özkan-pino ikilisinden daha iyi değiller ksinlikle

Semih'in oynatılmaması elbette doğru.Yanlış olan ümit vermesine rağmen Mertan'ın 18'de kendine yer bulamaması ve yıllardır patlama yapacak diye kadro da tutulan Aydın'a forma verilmesi.

aydın atar

Pino olsaydı bari bu sene kanat yok takımda.

Aydın'ın ilk 11'de başlayıp Merthan'ın ilk 18'e bile alınmaması komik olmuş ama yapacak bişey yok, demek Fatih Terim'e göre hazır değil daha. Bana göre ise A2 oynayan bütün oyuncularımız Aydın'dan daha hazırdır.

bide izleyebilseydik.keyfimiz tam yerine gelirdi:sad007:

servete özellikle dikkat edin. adamı tutacagında durmadan geri kacacak. cok ıkınıcaz bu macta meloya üzülüyorum ben.

yine hayal kirikligi, yine hayal kirikligi...

n'olacak bu cimbom'un hali?!

Aydın'ın ilk 11'de başlayıp Merthan'ın ilk 18'e bile alınmaması komik olmuş ama yapacak bişey yok, demek Fatih Terim'e göre hazır değil daha. Bana göre ise A2 oynayan bütün oyuncularımız Aydın'dan daha hazırdır.

onu bırak serkan kurtuluşu almış. ebounin baldıra güvenmiyo galiba.

Geri
Üst Alt