Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: STSL 11/12 H:13 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 3 Aralık
hoca 65 dakikada anca anlayabildi
hoca 65 dakikada anca anlayabildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şike olayları patlamasaydı daha iyi takım kurardı bizimkiler fb düşecek diye bu sezonu fazla ciddiye almadılar
o zaman benim dediğime geliyor futbol açısından arıyoruz bu oyuncuları.
hele şükür çıktı oyundan. bu riera gelirken bundan bi şey olmaz demiştik ama taraftarı dinleyen yok.
Neden öyle düşündürttüm ki kendimi sorgulayayımAma görünen köyde kılavuz istemez yani bunu herkes görüyor da F.T görmüyormu? Yok Mertan gençmiş zart zurt herşeye bahane bulunur da elalem 17 yaşında oyuncuyu nasıl oynatıyor hemde en kritik maçta söylemine bahane bulunmaz.
Yenilirsek öyle birşey demem yani ama neden göz göre göre yenilelim? Birçok maçta yine söyledim ama şansın da yardımıyla aldık umarım yine şans mans alırız da haksız çıkmanın sevincini yaşarım.
Yaratıcılık adına şunlardan birazdaha fazlasını katıyorlardı ama gittiler artık onları anıp durmanın ne anlamı var onu demek istiyorum.Kalsalardıda bu yıl bişey yapamazlardı Baros-Pino-Culio adamlar bir arada huzursuzdu
yetmezmiş gibi birde üstüne Reyes'i alcaklar gibi