STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

dün gece sabaha kadar bu maci gördüm rüyamda.hayirdir insallah diyip skoru veriyorum.rüyamda gördügüm skor 4-3.sabah uyandim ve tekrar yattim ve yine ayni skoru gördüm. ;)

ben mesela kalbimi kaybedeblrm,aklımı kaybedebilirim,4-3 e yürek mi dayanır:D

umarım zemin ağırlaşmaz

Hakan Şükür: "Biz bugün bişey olduysak önce Galatasaray camiası sonra yanımda oynayan arkadaşlarım sayesindedir."

rierayı bjk maçında nasıl buldunuz ? başıma bi iş gelmeyecekse ben açıkcası o maç beğenmiştim yani kanatları pek kullanmadık ama kullandığımız zaman onun oynadığı zamanki sol tarafı kullandık ve bence hilberti baya yordu o zman

Riera nın yeteniği var. Ama koşan bir oyuncu değil. Kötü oynamasının sebbide savaşan ve koşan bir futbolcu olmaması. Ben olipiakos hazırlık maçında bize karşı oynadığı oyunu düşününce biraz umutlanıyorum ama o oyunun %10 unu göremedik henüz.

bugün pitbull sevincine hazırlıklı olun

Alex'ten yine gol yersek vallaha basacam eksiyi.

7 Aralık 1969 da Gökmen Özdenak'ın golü ile yenmişiz Feneri :asd:

hani bekir sakattı:D

bundan önceki derbilerde bu derbide olduğu gibi orta sahalar kritikti gene öyle olacak.ve bence şuan bizim orta saha 1 adım daha önde

Riera nın yeteniği var. Ama koşan bir oyuncu değil. Kötü oynamasının sebbide savaşan ve koşan bir futbolcu olmaması. Ben olipiakos hazırlık maçında bize karşı oynadığı oyunu düşününce biraz umutlanıyorum ama o oyunun %10 unu göremedik henüz.

aynen abi dediğin doğru yetenek var ama savaşamıyor ve yavaş .. 10 numara pozisyonunda oynasa savaşmaması sırıtmaz ama kanatta olduğu için sırıtıyo maalsef ..

selçuk alex ve emreden gol yersek mekanı dağıtırım ama yemeceğiz çatır çatır yeneceğiz . forumdayken ilk fener maçım hadi bakalım .

Hasan Şaş: "Bize hep soruyorlar bir daha aynı başarılar gelecek mi? Ben de Bir Hakan Şükür gibi santrafor bulursa Türk futbolu o zaman gelir." Benim için o Türk futbolunun en büyük ismidir.

Fenerbahçe de Volkan dışında herkesten gol yiyebiliriz maalesef.Hatta o bile atabilir.Adamlar sanki kurtuluş savaşı verir motivasyonu ile çıkıyorlar bizim maçlara bu bir gerçek.Bizimkilerin hatası ise sürekli yenmek için çıkmamız,yenilmemek için çıksak en az onlar kadar kazanırdık bugüne kadar.

Cekindigim tek oyuncu oynarsa Stoch..

Geri
Üst Alt