Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
h1n1 olsun onlarin olsun [harf oyunlari]
kadro planim asagidaki bicimdedir
MUSLERA
EBOUE SEMIH UJFALUSI HAKAN
CEYHUN
SELCUK AYHAN
MELO
SERCAN ELMANDER
DAMN SON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanirim sende top oynamadigimizi bilip savunma yapmamiz gerktigi sonucuna ulastin reis
sanirim sende top oynamadigimizi bilip savunma yapmamiz gerktigi sonucuna ulastin reis
Yenilsek hertürlü forum yıkılırdı. Çünkü çoğu zaman skora ve oyuna bakmıyoruz. Mesela Mersin maçında çok iyi oynadık tamamen şansızlık sonucu berabere kaldık.O gün takımın oyununu alkışlamışdım.fenerin bizden iyi oynamadigini soyluyorsaniz fanatizminizi gozden geciriniz
bugun kaleye sutumuz yok nerdeyse
bu takimin emre colak gibi adam ihtiyaci var ama biz zorla kadroya aliyoruz cocugu
kusura bakmayin ama terim sacmalamaktan baska bisey yapmiyor benim gordugum kadariyla
takima katmis oldugu birsey yok
sansa alinmis bir galibiyet bugunku
puan kaybetsek forum yikilmisti
takimda ne yaptigini bilen tek adam eboue
4-1-4-1 oynarız,kadroda Emre Colak süprizi olabilir belki.
fenerin bizden iyi oynamadigini soyluyorsaniz fanatizminizi gozden geciriniz
bugun kaleye sutumuz yok nerdeyse
bu takimin emre colak gibi adam ihtiyaci var ama biz zorla kadroya aliyoruz cocugu
kusura bakmayin ama terim sacmalamaktan baska bisey yapmiyor benim gordugum kadariyla
takima katmis oldugu birsey yok
sansa alinmis bir galibiyet bugunku
puan kaybetsek forum yikilmisti
takimda ne yaptigini bilen tek adam eboue
Ee hadi biz bugün Genclerbirligini sansla yendik.
Fener meshur Fener sansiyla bile yenemedi Gencleri.BJK niye bi stadda zkildi?
Evlerinde MKE´ye 4 gol attiklari diye "takim oturmus" demek ne kadar dogru,bilmiyorum.
fatih hoca mertani,sunu bunu oynatmiyor diyip,be fener bizden daha iyi demek sacmaliktir.aykut kocaman hangi genc oyuncuya sans veriyor?
yok semih zorla oynamis.fenerdede sorunlu mevkiler var,orda niye bi genc oynamiyor?
muslera>volkan
eboue > gökhan
ujfalusi > yobo
semih > bekir
hakan < ziegler
melo > baroni
selcuk > selcuk sahin (emre oynamaz)
riera < stoch
kazim < topuz
engin < alex
elmander > bienvenue/semih
GS 7:4 fb