STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Çift forvet oynarsak 7 yabancı oluyor.Mecburen Emre Çolak oynayacak.

Bak bunu hic düsünmemistim...O Zaman zaten tek Forvet oynariz. Fatih Hocanin Emreyi ilk11de oynatacagini hic sanmiyorum. Bir macta son 20dk iyi oynadi diye hemen ilk 11 baslamaz bence.

fenere koymaya az kaldı.

Bak bunu hic düsünmemistim...O Zaman zaten tek Forvet oynariz. Fatih Hocanin Emreyi ilk11de oynatacagini hic sanmiyorum. Bir macta son 20dk iyi oynadi diye hemen ilk 11 baslamaz bence.

Emre Çolak mecbur oynamak zorunda.Engin'in pozisyonunda oynayacak tek oyuncu çünkü.Onun dışında tek bir ihtimal daha var.O da Ayhan'ın orta sahanın ortasında oynaması.Buda intihar etmek demektir.

Emre Çolak mecbur oynamak zorunda.Engin'in pozisyonunda oynayacak tek oyuncu çünkü.Onun dışında tek bir ihtimal daha var.O da Ayhan'ın orta sahanın ortasında oynaması.Buda intihar etmek demektir.

Oynasın bence Emre ilk 11'de.

Büyük ihtimal böyle bir takım çıkarır Fatih hoca.2.yarı Baros duruma göre girer.

Umudumun olmadığı tek bölge Ofansif kanatlar.

Bana kalsa oynasin ama bence Fatih Hoca oynatmaz. "Tecrübe" diye Ayhan oynar.

Bu arada antu ile uA sitesini bir bakin, aradaki farki görün.

Birisi isi "vur kir parcala"ya getirdi, ortaligi yine karistirmak istiyor, digeri sadece Mars caliyor..

Sanki savasa cikiyorlar. Insanda biraz ahlak olur ya. Böyleleri yüzünden son yillarda olaylar oluyor, Rekabet yerini düsmanliga birakiyor.

Pankart ve kareografi falan olacak mı...?

Emre Çolak'ın derbiyi kaldırabileceğini düşünen arkadaşların kadrolarına sağ açıkta aydın'ı veya merthanı yazmalarını öneriyorum, bundan 5 yıl önce geretsin uğur ile ferhata yaptığı haksızlığı , fatih terimin emreye yapmasını bence hiç beklemeyin

3200.Mesajım 7 Aralık gecesi Fenerbahçe'ye fark atmamız adına gelsin.:)

Emre için erken bence.Ayhanla başlanmalı

Bana kalsa oynasin ama bence Fatih Hoca oynatmaz. "Tecrübe" diye Ayhan oynar.

Bu arada antu ile uA sitesini bir bakin, aradaki farki görün.

Birisi isi "vur kir parcala"ya getirdi, ortaligi yine karistirmak istiyor, digeri sadece Mars caliyor..

Sanki savasa cikiyorlar. Insanda biraz ahlak olur ya. Böyleleri yüzünden son yillarda olaylar oluyor, Rekabet yerini düsmanliga birakiyor.

belki haklısın ama bizimde artık vurup kırıp parçalayıp kazanmamız gerekiyor...27 nisan 2008 beyler...28 nisan doğumgünü olan o zaman 19 yaşına girecek olan bir gençtim nonda golü atıp şampiyonluğu haber verdğinde...kartım çıktı o günden beri fener galibiyeti göremiyoruz....yeter ya!

Pankart ve kareografi falan olacak mı...?

Kareografi kesin olur.Yaşanan son gelişmelerden ötürü ve Hırvatistan maçında ki hareketinden dolayı Volkan'ı yad-etme adına pankart da açılır bence.:)

Ayhan oynarsa yeniliriz.Beşiktaş maçında o taktik tutmadı.Korkaklar kaybetmeye mahkumdur.Ayhan'ın oynaması eşittir=Fenerbahçe'den korkmak demektir.

Emre Çolak'ın derbiyi kaldırabileceğini düşünen arkadaşların kadrolarına sağ açıkta aydın'ı veya merthanı yazmalarını öneriyorum, bundan 5 yıl önce geretsin uğur ile ferhata yaptığı haksızlığı , fatih terimin emreye yapmasını bence hiç beklemeyin

aynen katılıyorum.kadiköyde ergün yedek kulübesinde otururken uğur ferhatla başlayıp o çocukları harcanmasına bir nebze olsun katkıda bulunan zihniyet 7 aralıkta emre çolağa bu yükü verir...yapmayın etmeyin emre çolak kaç l,g maçında 90 dk oynayıp maç kurtardı sorarım....rjkaard döneminde 2 tane kupa maçı var samiyende iyi oynadğı biri 5-0lık maç biride antalyaya elendiğimiz maç...

ayhanın nesi korkaklık yahu, ibrahim toromanı ön libero oynatmak gibi bir şey değil ki ayhanı sol açık veya sol iç oynatmak, emre çolak'ı oynatmak 10 kişi oynamak demektir bence

Allahın seven bana Ayhan'ın ofansif bir özelliğini söylesin.Çok merak ediyorum.

Şut,kafa vuruşu,asist,çalım...Hangisi var?Bunların hiçbirini yapamayan birinin neresi ofansif?

Geri
Üst Alt