STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

içim rahat etmiyor fenere k.......... :D

Herşeye rağmen ne kadar kadirşinas bir camia olduğumuzu kendilerine göstermiş olduk.

Bank Asya uğurlaması dediğin böyle olur. Kimbilir bir daha ne zaman Aslantepe'ye gelirler. Ya da biz görür müyüz ? Neyse Allah kurtarsın diyelim...

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

286483_Galatasaray_SK.jpg

Anliyorum ben futboldan ya :)

i5293464_angry-birds.jpg-k

Helal olsun aslanlarıma ya izlerken gurur duydm.İşte böle kafan ezilir ayı volkan.:D

Tebrikler renkdaşlar :)

Tekrar tekrar helal olsun aslanlarimiza...

Maç boyunca Volkan'ın suratında çaresizlik ifadesi vardı. Bu çok hoşuma gitti.

bugün sahaya elimize ne geçtiyse fırlatsaydık hem bizim takımda moral bırakmazdık hemde adamları hırslandırırdık tezahüratla alkışlarla olur bu iş Volkan bile maçtan sonra kedi gibi olmuş Galatasaray böyle bir atmosferde çok hırslı oynadı biz oynayamadık taraftarımız üzülmesin gibi laflar etmiş :D

O zaman bunu artık yüksek seslerle tekrar söyleyebilir miyizz??? :asd::asd:

[video=youtube;2RjSacR6WhY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2RjSacR6WhY[/video]

1996 dan beri futbolu takiğ ederim Galatasarayı takip ederim lig maçları içinde benim gördüğüm en rahat fenerbahçe derbisiydi bugünkü :) ( 5-1 lik kupa finalini saymıyorum ) 3-0 olduktan sonra bir an 5 - 6 atarız diye düşündüm

Maçtaydım. Bu fenerin inanılmaz bi şansı var 6-7 lik mac 3-1 bitti ama futbol olarak gercekten ezdik elemanları gol pozisyonlarını dogru duzgun degerlendirsek şuan tarihi bi skoru konuşuyo olurduk. Butun takıma tek tek helal olsun.Ama fatih hocaya bin kere helal olsun.Ayhan yerine emre colak oynaması cok buyuk artı oldu bize butun mac emre colak hatasız oynadı bisuru top caldı. Semih kaya hatasızdı sanki nesta var defansta sakin sakin oynuyo cocuk. Eboue de diger mukemmel oynayan adamdı. Sonunda gercek bi sagbek izliyoruz artık. Fatih terimi eleştirenleride anlamıyorum adam herturlu riske giriyo ve busene bize şimdiden 2 genc oyuncu kazandırdı mertan da yolda.

1996 dan beri futbolu takip ederim Galatasarayı takip ederim lig maçları içinde benim gördüğüm en rahat fenerbahçe derbisiydi bugünkü :) ( 5-1 lik kupa finalini saymıyorum ) 3-0 olduktan sonra bir an 5 - 6 atarız diye düşündüm

buyuluydu yaew. acaip bir ferahlık vardı, pozitif enerji vardı. oyuncularada yansıdı... bayragın etkisi buyuk oldu harbi. :heart:

Engin'in sözleşmesinde 3.kez atılırsa sözleşmesi fesh edilir diye madde varmış.

Geri
Üst Alt