STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

Bu sene geçen seneki maçtan daha coşkulu bir seyirci vardı keşke rekor denemesi bu maçta yapılsaydı lig tv nedense sesi her zaman olduğu gibi kıstı. Birde maçın başında ki o muhteşem kareografiyi göstermeme çabasını da anlamadım gitti.

Arkadaşlar maçı kendimce full analiz etmek için 90 dakikalık kayıt rica edeceğim. Nereden izleyebilirim acaba, ya da indirebilirim, o kadar güzel oynadık ki, şaştım vallahi. Heyecansız iyi takip edebileceğimi düşünmekteyim, yardımcı olursanız sevinirim.

Akşamdan kalma değil akşamda kalanlardanım yemin ederim.. :)

Mükemmel oynadik resmen bank asya takimina bu oyun fazlaydi bile ama olsun 7-0 bitecekti bu karsilasma aslinda.. hepinizle gurur duyuyorum aslanlar.. seyiyle gol atan melo ve bacak arasi gol atan eboueye volkani avladiklari icin tesekkürler.. :D Ezikkklerrrrr

Bügün saat 17.00 daki antrenmanımız taraftara açık olarak gerçekleşecek. Takımımızı yanlız bırakmayalım.

Beyler lider olduk. fenerin tarla takimi oldugu acikca ortadaydi 2 pas yapamadilar. her oyunculari kötüydü. 8-0 Rekoru kirilirdi biraz daha becerikli olsaydik.

Beyler lider olduk. fenerin tarla takimi oldugu acikca ortadaydi 2 pas yapamadilar. her oyunculari kötüydü. 8-0 Rekoru kirilirdi biraz daha becerikli olsaydik.

Ah o ilk yarıdakileri bir değerlendirebilseydik en az 4-0 kapatırdık ilk yarıyı zaten.

0000310670.jpg

Riera iyi insan ama kötü futbolcu Riera icin bunu diyebiliriz.

Melo sinyalleri vermisti zaten. Anlamayan kaldiysa :D

Hani Kazim ve Hakan Baltayi anladimda Barosu istememek kusura bakma, ama bana cok sacma geldi. Sana gore sadece gol atmak ise sorun birsey diyemiyecegim.

Baros fizik olarak çok düşük, sürekli kendini atmaya oynuyor. Komple bir forvet değil. Aralara hareketleniyor ama hareketlenmek için hareketleniyor.

Ne ofsayta bakmak var, ne dikine hızlı gitmek var.

Koşmak olsun diye koşuyor.

Gol vuruşları neredeyse sıfır. Ceza sahasından bir forvet bu kadar gol kaçırmaz. Hele ki Baros hiç kaçırmaz ama fazla ciddiye almıyor.

Ayağında çok top tutuyor, pas hızlı yapamıyor.

Baros bişeyler yapıyormuş gibi görünmek için birşeyler yapıyor. Elmanderin attığı golü iyi izleyin. Elmander topu bilicadan kapmak için gidiyor. Baros duruyor.

Kapma olasılığı ile hareketlenmiyor. NE zaman elmander topu kapıyor o zaman hareketleniyor ama tabiki geç kalıyor. Elmander tek kişi kalıyor. Üstelik elmanderin kafaya bakın, pas vereceği barosu arıyor ama baros yine maça konsantre değil.

Ben futbolu her yönüyle izliyorum.

Sivas maçında staddaydım, barosun yaptığı gereksiz, manasız ve yalnış yere yaptığı koşularla elmanderin yaptıklarını karşılaştırdığımızda farkı anlarsınız.

Bunları neden bu kadar söylüyorum? Baros bunların hepsini bilen ve çok iyi bir forvet. Tam bir forvet. Ama kafayı paraya takmış. Ve kafasında katar var.

kafasında galatasaray olsa bütün bu hareketleri doğru yapar ve zaten bu kadar hareketi doğru yapsa terim barosu ilk tercih olarak düşünür ve zaten baros ta o ilk geldiği yılki gibi gol atar.

Hiç mi fark etmiyorsunuz Barosun topla oynamaya gönlü olsa o kadar kendini atar mı?

Adam oynamak için oynuyor. Gönlü ile oynamıyor.

Zaten büyük ihtimal gidicek.

nasilda koydu cimbom KOCAMAN KOCAMAN :)

Dün son senelerde o kadar anlamsız günlerden sonra (Ligde sekizincilik, Karpati Lviv'e elenmek) Galatasaraylılık bana yine 2000'leri hatırlatan bir duygu verdi.

En son Hamburg, Bordeaux maçlarında bu kadar heyecanlıydım. Atletico'ya elendiğimiz sezon bile bu heyecan yoktu.

Açık açık konuşmak lazım, İBB maçından sonra ben ve çoğu renkdaşlarımız 'yine mi geçen sene gibi olacak' gibi bir tepkimiz vardı.

Hakemin sattığı Antep maçından sonra yine bir korku vardı 'zirveye ulaşamayız, Play Offlara girebilirmiyiz acaba' gibi.

Ama dün yine anladım, oyuncular birbirlerine güvenirse, saha içinde yardımcı olurlarsa, Fatih Terim'in uyguladığı presi yapıp, karşı takımın yarısında topla oynarsa artı taraftar full destek olursa, bu Galatasaray daha çok büyük işler başarabilir. Eminim ki taraftar bu maçtan sonra takıma daha da sahip çıkacaktır. Dört dörtlük bir akşamdı.

Taraftarın inanılmaz desteği + oyuncuların hırsı, birbirlerine yardımlaşmaları + 'Fatih Terim presi' -> GALATASARAY

Geri
Üst Alt