Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30
rierasız bir kadro yazsak
rierasız bir kadro yazsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle de cikabiliriz aslinda
![]()
defans Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan olsun, ortada zaten Melo & Inan, ileridede Baros ve Elmander oynasın... gerisi valla billa kim oynarsa oynasın okadar fark yapmayacaktır o yuzden stres olmayın.
Çift forvet çıkmayacak Terim![]()
tek forvet çıkarsak kazanmamıza ihtimal dahi vermiyorum, okadar kesinim.
Hiç umurumda değil nedense bu maç. Futboldan soğudum resmen, takip edemez oldum.
Ankaragücü Kadiköy´de bile 5-6 net pozisyona giriyorsa bizim girememiz biraz ayip olur acikcasi. Tabiki macin havasi farkli olacak, Fenerbahce icin inanilmaz önemli bir mac olacak mesela. Bu sefer bircok kesim Galatasaray´i favori gösterecektir. Ayrica Fenerbahce´nin olasi maglubiyette mazereti de var. Iste yok bizi yiktilar da, bizi bitirdiler de, böyle bir kriz varken normal de gibi bircok mazeretleri olacaktir. Ama bizi bu durumda yenerlerse yemin ediyorum biteriz. Birakin 1 seneyi, 50 sene konusurlar. Prestijimiz yerle bir olur. Zaten Fenerbahce karsisindaki durumumuz malum.
EĞER BU SEFER YENILIRSEK, yada yenilirsek'i bırak, yenemezsek, ben hic bisey demem artık. HICBIRSEY DEMEM.