STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

rierasız bir kadro yazsak :D

Böyle de cikabiliriz aslinda

285209_Galatasaray_SK.jpg

Ben bu maç adına çift forvet oynama taraftarıyım.

Emre'nin yerine Baros'u al forvete tamamdır. Yedek opsiyonumuz sıfır gibi hayırlısı bakalım. Sercan'da bize patlayacak bu gidişle :o

Derbiye Riera ile başlamak mantıklı olabilir. Riera hücumsal anlamda boş ama yerine oynayıp da bizi sürükleyecek biri de yok. Riera en azından Balta'ya biraz yardım ediyor falan orayı bir şekilde tıkıyorlar.

Kazım için ise bu maça özel güvenim olduğunu belirtmiştim.

Riera'sız bir kadro yazmayın asıl.

Riera büyük maclarda belki daha baska oynuyordur :) Zaten alternatifimiz yok. Ayhan´i bile sola cekmeye düsünenler var :) Besiktas macinda fena degildi Riera girdikten sonra.

defans Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan olsun, ortada zaten Melo & Inan, ileridede Baros ve Elmander oynasın... gerisi valla billa kim oynarsa oynasın okadar fark yapmayacaktır o yuzden stres olmayın.

riera patlama yapıyor mu bide... :happynew:

Allahın'ın izniyle...

Bu sene herşey çok farklı olacak.

Galatasaray'ımız göğsümüzü kabartacaktır...

iyi akşamlar...

defans Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan olsun, ortada zaten Melo & Inan, ileridede Baros ve Elmander oynasın... gerisi valla billa kim oynarsa oynasın okadar fark yapmayacaktır o yuzden stres olmayın.

Çift forvet çıkmayacak Terim :(

Riera bu maçta artık patlama yaptı yaptı yapamadı elimizde patlar.

Ankaragücü Kadiköy´de bile 5-6 net pozisyona giriyorsa bizim girememiz biraz ayip olur acikcasi. Tabiki macin havasi farkli olacak, Fenerbahce icin inanilmaz önemli bir mac olacak mesela. Bu sefer bircok kesim Galatasaray´i favori gösterecektir. Ayrica Fenerbahce´nin olasi maglubiyette mazereti de var. Iste yok bizi yiktilar da, bizi bitirdiler de, böyle bir kriz varken normal de gibi bircok mazeretleri olacaktir. Ama bizi bu durumda yenerlerse yemin ediyorum biteriz. Birakin 1 seneyi, 50 sene konusurlar. Prestijimiz yerle bir olur. Zaten Fenerbahce karsisindaki durumumuz malum.

Hiç umurumda değil nedense bu maç. Futboldan soğudum resmen, takip edemez oldum.

Ankaragücü Kadiköy´de bile 5-6 net pozisyona giriyorsa bizim girememiz biraz ayip olur acikcasi. Tabiki macin havasi farkli olacak, Fenerbahce icin inanilmaz önemli bir mac olacak mesela. Bu sefer bircok kesim Galatasaray´i favori gösterecektir. Ayrica Fenerbahce´nin olasi maglubiyette mazereti de var. Iste yok bizi yiktilar da, bizi bitirdiler de, böyle bir kriz varken normal de gibi bircok mazeretleri olacaktir. Ama bizi bu durumda yenerlerse yemin ediyorum biteriz. Birakin 1 seneyi, 50 sene konusurlar. Prestijimiz yerle bir olur. Zaten Fenerbahce karsisindaki durumumuz malum.

EĞER BU SEFER YENILIRSEK, yada yenilirsek'i bırak, yenemezsek, ben hic bisey demem artık. HICBIRSEY DEMEM.

çift forvet çıkmaz elmanderi baroşun arkasında kullanılır ara ara da yanına çeker .. takımda adam kalmadı ki

Nonda diyorum.

EĞER BU SEFER YENILIRSEK, yada yenilirsek'i bırak, yenemezsek, ben hic bisey demem artık. HICBIRSEY DEMEM.

Aynen kardesim aynen. Bende cökerim galiba. Ama bu düsünce de dezavantaj olur herzaman. Mesele gecen sene Kadiköy´deki mactan evvel resmen bitmistik biz, herkes alay ediyordu, Rijkaard kovulmustu, Hagi gelmisti vs. Herkes Fenerbahce´nin cok cok rahat ve farkli kazanacagini söylüyordu ama Galatasaray Fenerbahce´den ezerek puan almisti mesela. Ben bundan da cekiniyorum biraz.

Harbiden şu durumda da yenemezsek eğer, basiretsizlikten bizi de düşürsünler..

Geri
Üst Alt