Arda 12 milyon euroya gitti, reyesin degeri en fazla 4 diyorlar.
Fatih terim 3 yildir yerle bir olmus bir Galatasarayi aldi öyle yada böyle su anda ikinci sirada bulunuyor, carsamba aksami maci alirsak, 1. olacak.
Galatasaray 13 macta 10 gol yemis, bunlardan 4'dü 9 kisi kaldigimiz antep macindan. Diger 6 gollerin cogu da (musleranin hatasi, semih kayanin hatasi) bireysel hatalardan, yani kisaca kendi kalllemize attigimiz goller. Ofansi henüz istenilen seviyede degil, herseyin sirasi var, ocakta ofans icin calismalar olacak ama önemli olan ilk önce taklim olarak defans yapan bir Galatasaray yaratmak olmaliydi ilk önce, bunuda becerdi Fatih terim bence. Simdi ideal ilk 11 mize göz atalim: muslera-ebue-semih-tomas-hakan-melo-selcuk-kazim-riera-baros-elmander. Baros, hakan haric, hadi ocakta geldi ama kazimida sayali, bu 3 topcu haric diger isimler yepyeni gelen arkadaslar, anlayacaginiz yep yeni bir kadro kuruldu. Ama buna ragmen süper olmasak bile az gol yiyen, zirveye oynayan bir takim ortaya cikti, 5-6 ay icinde. Daha ne olsun? Aysal kendisi söyliyor, "eksiklerimizin olacagini biliyorduk, eksiklerimizi görmek icin bazi transferleri ocakta yapalim dedik, öyle bir karar verdik. Eksiklerimizide gördük ama ne yalan söyleyeyim, ben bu kadar iyi durumda olacagimizi tahmin etmiyordum, bu da teknik ekibin basarisi kesinlikle".
Ben fatih terimi elestirenleri anlamiyorum. Adam daha ne yapsin. Yep yeni olan ama yinede eksik olan bir kadroyla bana sorarsaniz simdiye kadar topladigi puanlar, oynattigi futbol bence son derece saglam. Yapmaiyn, etmeyin, hakketmiyor hoca bu elestirileri.