STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

5 Kategoride satis devam ediyormus. Dolmayacak diye cok korkuyorum Stad, rezil oluruz..

Şaka maka, ciddi ciddi heyecan başladı bence.

gsfb20.jpg

bilet falan kalmamış yani ucuz olanlardan :D

fener rezalet oynuyor bugun kazandığı macı saymayın bu ligde her takım ankaragucu maclarını antrenman macları olarak görüyor ankaragucu bu kadrosuyla bankasyadan bile düşer o kadar net . gelelim asıl macımıza fenere kesin gol atarız yuzde yuz atmama gibi bir olanağımız yok bu defanslarına gel gelelim hucum hatlarına iyi bir hucum hatları var forvetsiz oynamalarına ragmen kanatları cok iyi işleyen bir takım stoch caner gerektiğinde dia iyi işler yapabiliyorlar bu maçta onların gol atmasını önlemek istiyorsak kanatları tıkamamız lazım eboueye guvenım sonsuz stochu cok rahatlıkla saf dısı bırakabilir eboue cok kuvvetli bir oyuncudur stochun onunla basa cıkması mümkün gözükmüyor hakan baltayada cok iş düşüyor o da gecen seneden kat kat iyi her mac iyi işler cıkartıyor defans anlamında . onların beklerine gelince gokhan gonul cok formsuz ama bu zaafı kullanamıyacaz riera ondan beter çünkü inş bizi yanıltırda riera su mac iyi bir performans gösteriri. rakipte birde alex faktörü var kim ne derse desin alex bu sene düşüş içinde artık eskisi kadar iyi değil ara paslarına dikkat etmemiz lazım onun dısında ikili mücadeleye falan girmez artık o gücü kalmamış onun.maçta bizim selçukada cok iş düşücek araya atılan toplarda fenerın savunması lesh inş hakem hataları olmayan bir macta taraftarımızın önünde hakettiğimiz bir Oyunla maçı kazanıarız gerekirse trabzon macını kaybedelim ama su macı alalım vurduğun gol olsun GALATASARAYIM

Yabancı sınırı sorun olacak.

Kadromuz çok yetersiz.Kazanamayabiliriz.

Forvet arkasında Emre Çolak oynayabilir. [bence]

Gitmeden bir son kez basalım...

Kapanışı bizle yapsınlar yenilerek...:)

Tek isteğim bu...

Aksi durumu aklıma bile getirmek istemiyorum...

nostalji yapalım.. Kral hat trick

[video=youtube;3BoJo9fwSUg]https://www.youtube.com/watch?v=3BoJo9fwSUg[/video]

2008 de tarihlerinin en iyi kadrosuna sahiptiler ama yendik ve sahadan silmiştik o maçta şampiyon olduk bu sene defanstan ümitliyim baya, kolay kolay pozisyon vermeyiz , yenilirsek ciddi büyük protesto olur.

Ben Fener-Ankaragücü maçının büyük bölümünü seyrettim. Gördüklerim şunlar:

1. Stoch ve Christian'a dikkat etmemiz lazım, 18 etrafından iyi şutlar atıyorlar. Bu tip vuruşlar stresli maçlarda fark yaratabiliyor. Muslera'nın çok dikkatli olması lazım.

2. Alex formsuz ama ne yapacağı belli olmaz tabii.

3. Fenerbahçe'nin konsantrasyonu düşük, zaman zaman onların sahamıza yerleşmesine izin verip, Sercan-Baros ikilisini hızlı çıkararak gol pozisyonu yakalayabiliriz.

Hızlı oyuncularımızı mutlaka kullanmamız lazım. Ben olsam Fener maçına

Muslera

Eboue Semih Ujfa Hakan

Yekta(Ayhan) Melo Selçuk

Sercan Elmander Emre

Gibi bir 11 ile çıkarım.

inşallah alırız bu maçı

Geri
Üst Alt