STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Emir onbirine bir kişi hariç katılıyorum. Bence Riera yerine Kazım olmalı. Kazım bu maça ayrı motive olacaktır.

Emre forvet arkasına çekilirse Colin Kazım oynayabilir, ama vallahi guvenmiyorum. Ya o kıpırdamadıgı topa dogru kosmaya dahi yeltenmedigi maclardan biri olursa ? 10 kisi kaldık demektir.

Bu da cok mantıklı. Hatta benim dedigimden daha mantıklı. Tek tereddutum, Fatih Terim'in Kazımı Elmander'in yanına cekip defansın ahengiyle oynayacak olması. G.Zan'ı Semihle oynatıp, Ujfalusiyi sag beke cekip, Eboue'yi Kazım'ın yerine alması gibi. Yoksa 4-3-1-2 kadar reis bir formasyon dünya üzerine gelmedi.

Kazım yerinde devam edip Sercanla baslamakta mantıklıca olur. Sercan maca 11'de baslayınca daha iyi oynuyor sanki. Sonradan girdiginde aynı verimi aldıgımızı dusunmuyorum.

ben ebouenin yerinden edilmesi taraftarı degilim .. orta sahada iyi olabilir ama sağ beke ujfayı çekersen göbegede zan ve semihi koyarsan bomba olur .. ujfa servet ve zana göre çok daha dengeli bir stoper ve daha tecrübeli .. eger ki bir hata olursa ujfanın telafisi daha olanaklı .. 4-3-1-2 çok makul olur ..

Emre forvet arkasına çekilirse Colin Kazım oynayabilir, ama vallahi guvenmiyorum. Ya o kıpırdamadıgı topa dogru kosmaya dahi yeltenmedigi maclardan biri olursa ? 10 kisi kaldık demektir.

reeis kazim sadece top almadigi maclarda kotu oynuyor

ondada savunmaya yardimda kusur etmiyyor

forvette iken hep macin icinde savasiyor olur

biraz gazman kendisi

kullaanmamiz lazim

yobo ve bekire kan kusturur

Fenerbahçe'ye karşı geçen seneki oyununu oynasa yeter. Andre Santos'u zorlayıp çaldığı toptan sonra golü atmıştık zaten.

4-3-1-2 guzeldir ama oynamasi zordur,özellikle ortada ki 3lu nun cok yonlu oyuncular olmasi lazim.

----Selcuk----

Melo-----Alper

-----Engin-----

Elmander-Baros

Bu lig'de bu sezon icin mükemmel oynanır 4-3-1-2.

10 tane 11 yazmışsınız, bir tanesinde Sercan yok. Adam neredeyse oynadığı her maç asist yapıyor, Elmander'den daha çok katkısı vardır gole oynadıkları dakikaları karşılaştırnca. Kimse yazmamış, hayret ediyorum valla.

Muslera,Eboue,Semih,Ujfa,Hakan,Selçuk,Melo,Engin(cezalı), Sercan

Önce bir tahtaya yazın, gerisini doldurun. Gerisi hikaye. Sercan bu maçın eniyi adamıydı. Fener maçında da mutlaka oynamalıdır. Benim 11im şöyle

Muslera

Eboue Semih(Gökhan) Ujfa Hakan

Yekta(Ayhan) Melo Selçuk

Sercan Elmander Emre

Ama Terim her maç yaptığı gibi, en az 1 alengirli değişiklik yapacaktır. (Kazım forvet, Sabri sağ kanat gibi)

Kazim hayalimizdeki kanat olmasa da Riera ve Aydin´i 1000 kere cebinden cikarir. Kazim beni de fitik ediyor zaman zaman, ama oyuncumuz olsa dükkan sizin. Yok maalesef.

Not: Ben Aydin´in kosusuna bile deli oluyorum. Agzini burnunu kirasim geliyor ya. Oguz Cetin kilikli herif.

10 tane 11 yazmışsınız, bir tanesinde Sercan yok. Adam neredeyse oynadığı her maç asist yapıyor, Elmander'den daha çok katkısı vardır gole oynadıkları dakikaları karşılaştırnca. Kimse yazmamış, hayret ediyorum valla.

Muslera,Eboue,Semih,Ujfa,Hakan,Selçuk,Melo,Engin(cezalı), Sercan

Önce bir tahtaya yazın, gerisini doldurun. Gerisi hikaye. Sercan bu maçın eniyi adamıydı. Fener maçında da mutlaka oynamalıdır. Benim 11im şöyle

Muslera

Eboue Semih(Gökhan) Ujfa Hakan

Yekta(Ayhan) Melo Selçuk

Sercan Elmander Emre

Ama Terim her maç yaptığı gibi, en az 1 alengirli değişiklik yapacaktır. (Kazım forvet, Sabri sağ kanat gibi)

Sercan moralsiz olur olaylardan sonra.

Baros yada Elmander'den 1'ini kesip Sercan'ı oynatmak delilik olmaz mı ? 3 forvet cıkıcak halimiz de yok hani (:

Geri
Üst Alt