STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Kadikoy'de Arda'ya naptilarsa aynisini Alex'e yapsinlar istiyorum. Kiskirtsinlar butun Fener'lileri sinirden top oynayamasin kuslar

geçen yıl o kadar kötü kadroya rağmen arenada oyun olarak feneri resmen ezmiştik.arenanın atmosferi çok farklı.bu yılki direncimiz gücümüz göz önune alındıgında kazanacağımız bir maç olacak,olmalı

Beyler yarin Muharrem ayinin 10ncu gunu... Muharrem ayinin 10 ve 11ci gunleri yani 5 ila 6 aralik oruc tutun kesin... Cok buyuk sevabi var

Niyetinizi acarkende Galatasaray'imiz icin dua edelim. Bu sefer cakalim sunlara hayirlisiyla

Beyler yarin Muharrem ayinin 10ncu gunu... Muharrem ayinin 10 ve 11ci gunleri yani 5 ila 6 aralik oruc tutun kesin... Cok buyuk sevabi var

Niyetinizi acarkende Galatasaray'imiz icin dua edelim. Bu sefer cakalim sunlara hayirlisiyla

Yavastan derbi havasina girelim ;

[video=youtube;6HECzeQ3Aho]https://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho&feature=related[/video]

fenerbahce kopegine, fenerbahce kopegine, fenerbahce... kopegineeee sampiyon CIMBOM yazdiracagiz.

futbol sansi, bir maclik bizden yana olsun, baska birsey istemiyorum...

4-1-4-1

--------------Muslera-----------------

Eboue-----Semih-----Ujfalusi-----Hakan

----------------Melo------------------

Kazım-----Selçuk-----Ayhan-----Riera

-------------Elmander---------------

4-4-2

---------------Muslera--------------

Eboue----Semih----Ujfalusi----Hakan

Kazım-----Selçuk----Melo----Emre (Ayhan)

--------Baros-------Elmander------

sakat ve cezali oyuncularimiz haric en iyi kadro bu ikisinden biri olur diye düsünüyorum ama sunuda belirtmek isterim orta saha rotasyonumuz cok kötü ama yapacak birsey yok suan elimizde ki olanlarla idare edecegiz devre arasi mutlaka transfer yapilir...

maca gelirsek artik bi derbi kazanmamiz lazim en son ne zaman derbi kazandik hatirlamiyorum resmen derbi fakiri olduk daha öncede dedigim gibi hic bir mazeret kabul etmiyorum bu macta ne yapip ne edip bu maci kazanmak zorundalar...

haydi aslanlar güldürün yüzümüzü bu sefer...

futbol sansi, bir maclik bizden yana olsun, baska birsey istemiyorum...

Aynen abi futbol şansı bu maç bizim yanımızda olsun. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa bir fb maçında galip geleceğimize inanıyorum. Takımımız onlardan çok çok daha iyi. Eğer birazda şansımız olursa bu maç kesin bizim alternatifi yok.

Ben son zamanların en umutsuz durumundayım geçen sene hariç ;)

Bana berabere bitecekmiş gibi geliyor.. Umarım yanılırım..

Riera,Elmander,Baros,Kazım,Selçuk Formunda olursa şikecileri evire çevire yeneriz ama bunların hepsi formsuz şuan

Kazanmamız dileğiyle.

Riera ve Elmander bana büyük maçların oyuncusuymuş gibi geliyor. Bu maçta iyi performans göstereceklermiş gibi geliyor. Kazımdan hiçbir beklentim yok.

Elmander her macda guzel oynuyor bence reis.

Buyuk maclarda biraz daha iyi olabilir, dogru, ama anadolu takimlarina karsida en buyuk øzveriyle oynuyor.

Benimde demek istediğim buydu. Bu maçta da herşeyini vererek oynayacağına eminim. Aynı şeyi Rieradan da bekliyorum. Yani umut ediyorum.

Arkadaşlar 100 liralık biletlerden 1 adet bulma şansım nedir?

dertlerimi zincir yaptım..

şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...

Geri
Üst Alt