STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

eboue gol gol gol

Hayir olmuyor baban 16 yas arti oldugu icin normal bilet almasi lagazim ama biletler askaldi tükendi

Babam bilet alacak zaten kendine Ben 15 yaşındayım babam benım yanımdayken babamın biletle ikimiz giremezmiyim ?

Böyle cikariz büyük ihtimalle

285792_Galatasaray_SK.jpg
Bence Baros ilk onbirde olucak

Emre sakaltlanmadı mı halen hayret ne yüzle gelecek bakalım..

Kategori 4 ve 5'te full satilmis reisler.

1,2,3'te satislar sürüyor, 3 full dolar , 1i zengin birisi alir , 2 tam satilmaz.

muslera

eboue semıh ujfa balta

melo selcuk

kazım elmander rıera

baros

elmanderi forvet arkası gıbı bıraz daha gerıde kullanır adam her türlü presi yapıyor.

bu şekilde hem defansif hem ofansin orantılı olmaz mı ?

Şu devirde sıkıcı bir maci izlemek için bile zengin olmak gerekiyor

LigTV'ye bakıyorum şimdi tekrar program var. Fenerli lavuk yorumcu diyorki :"Bir kenere fenerin şu kadrosu Galatasaray'ın kadrosundan "kat kat" üstün. En basiti Stoch gibi adamları yok..."

muslera

eboue semıh ujfa balta

melo selcuk

kazım elmander rıera

baros

elmanderi forvet arkası gıbı bıraz daha gerıde kullanır adam her türlü presi yapıyor.

bu şekilde hem defansif hem ofansin orantılı olmaz mı ?

Hocam 7 yabancı olmuş rieranin yerine Emre oynasa fıstık gibi kadro oysa millet Ayhan Akman'ın efsanevi hereketlerini izleme pesinde

LigTV'ye bakıyorum şimdi tekrar program var. Fenerli lavuk yorumcu diyorki :"Bir kenere fenerin şu kadrosu Galatasaray'ın kadrosundan "kat kat" üstün. En basiti Stoch gibi adamları yok..."

Renkdaş stoç dünya yıldızı bilmiyomusun sen :D adamı Chelsea alıp oynatmadan kiralık gödermiş :D :D büyük oyuncu

Stoch S.Ligi oynamak icin feneri secti unutmayin beyler (adam king) :D

watch

Kazımın golü var..

Hocam 7 yabancı olmuş rieranin yerine Emre oynasa fıstık gibi kadro oysa millet Ayhan Akman'ın efsanevi hereketlerini izleme pesinde

evet haklısın dıkkat etmedim dediğin gibi emre olsa ıyı olur ama oynatmaz bence FT

defansı

ujfa semıh zan balta yaparmı ileri bozmamak adına?

Renkdaş stoç dünya yıldızı bilmiyomusun sen :D adamı Chelsea alıp oynatmadan kiralık gödermiş :D :D büyük oyuncu

Sorma :)

Nasıl adamlar bunlar ya ? O kadar maç izledim hem bizim hem onların. Bu sene iyi oynadıkları tek maç bejeke maçının 10-15dk sı (2.yarı) hepsi o. Ek olarak fenerin tek artısı alexdir. Bunu dese anlayacam. Gerek tecrübe gerekse skora katkı lakin onun dışında bu tip kıyaslar saçma sapan işler.

Ligtv maçin oykusunu yayinlamis, çaglar birinci ne kadar fatmagulun eski sevgilisi Mustafaya benziyorya :)

Bu maçta ins'Allah ne Aydin, ne Servet, nede Gokhan oynar. Ayhan buyuk ihtimalle oynar, Sercana yasak geldi ve Emre çolak boyle bir derbide ilk 11de baslamaz bence

Selcuk-Melo-Ayhan

Kazim-Elmander-Riera

Kesin böyle cikariz.

Sorma :)

Nasıl adamlar bunlar ya ? O kadar maç izledim hem bizim hem onların. Bu sene iyi oynadıkları tek maç bejeke maçının 10-15dk sı (2.yarı) hepsi o. Ek olarak fenerin tek artısı alexdir. Bunu dese anlayacam. Gerek tecrübe gerekse skora katkı lakin onun dışında bu tip kıyaslar saçma sapan işler.
Bizim takım savunmamız f5 den iyi.Hakem hataları olmazsa bilhassa Aleks taşçıoğlu şerefsizlik ypmazsa biz maçı iki farklı falan kazanırız gibime geliyor

Geri
Üst Alt