STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

2000'lerde ki kadro ile Ali Sami Yen'de yenilmiştik Fenerbahçe'ye.Son derbi galibiyetimiz 2009'da.Beklentinin yüksek olması çok doğal.

doğru söze nedir ?

Ben kaçar, yarın büyük gün,

neden tarihi bir gün olmasın, 7 Aralık :)

Beyler bn kaldıramam ya ters bi sonuç olursa Allah korusun... hepimiz ruhumuz aynı anda hep beraber olacak 90 dakika boyunca ...

Bu takım geçen senelerde ki takımdan çok farklı beyler her şeyden önce FATİH TERİM faktörü var.Açıkçası rahatım ve takıma güveniyorum KAZANACAĞIZ! Kazanmak için UĞRAŞACAĞIZ!

2000'lerde ki kadro ile Ali Sami Yen'de yenilmiştik Fenerbahçe'ye.Son derbi galibiyetimiz 2009'da.Beklentinin yüksek olması çok doğal.

o maçta ezmiştik onları sadece balları tuttu kazandılar şu anki kadrodan çok büyük şeyler bekliyorsunuz 2-0 3-0 kesmez +7 olsun gibi laflar var 1-0 yenelim ciddi uçarım sevinçten

o maçta ezmiştik onları sadece balları tuttu kazandılar şu anki kadrodan çok büyük şeyler bekliyorsunuz 2-0 3-0 kesmez +7 olsun gibi laflar var 1-0 yenelim ciddi uçarım sevinçten

Fenerbahçe ile oynadığımız çoğu maçta eziyoruz zaten onları.Geçen sezon bile Kadıköy'de berabere kaldığımız maçta korkudan dua ettirmedik mi taraftarlarına?..Açıkçası benim skor babında herhangi bir beklenti yok ama farklı kazanırsak ciddi bir patlama yaşayacağım kesin.:) Çünkü yılların vermiş olduğu bir birikim,hırs ve farklı galibiyet özlemi var çoğumuzun içinde.

fenerin forvetinde benzema messi felanmı varki? bizim kadro gayet iyi onlardan :o

bencede öyle 3-4 gol felan beklemeyin. bu hücum hattıyla 1-0 yenelim bana yeter.

hadi aslanlarım benim ya ....

Kadro olarak biz daha iyiz..

Futbol olarak biz daha iyiz..

Moral olarak biz daha iyiz..

Saha avantajida bizde

daha ne olsun ?

yenecez baska caresi yok

fenerin forvetinde benzema messi felanmı varki? bizim kadro gayet iyi onlardan :o

fenerin forvetlerini bedava verseler, almayiz, sorun orda degil.

sorun selcuk, jonson muydu neydi, bunlar gibi bank asya liginde bile zor oynayacak topcular gol atip, duruyor bize.

şu rierayı niye oynatıyor hoca. elmander ve barosla cıkmamız lazım. en azından üstümüze gelemezler. riera inşallah yarın iyi oynarda stattda deli olmam bu adam yüzünden.

fenerin forvetlerini bedava verseler, almayiz, sorun orda degil.

sorun selcuk, jonson muydu neydi, bunlar gibi bank asya liginde bile zor oynayacak topcular gol atip, duruyor bize.

benimde en çok gıcıgıma giden bi durum oluyordu, 1 m den gol atamayan guiza bile topuk golu atmıştı bize

70-80 dakikalarina en az 2 farkla girmemiz lazim, malum fener bali..

eğer baskı kurabilmeyi ön alanda çoğalmayı başarabilirsek bu maçı aılırız bide onların duran toplrına ve uzaktan şutlara dikkat etmeliyiz özellikle dönen toplara

ilk 15 dk da gol bulursak rahat kazanırız

şu rierayı niye oynatıyor hoca. elmander ve barosla cıkmamız lazım. en azından üstümüze gelemezler. riera inşallah yarın iyi oynarda stattda deli olmam bu adam yüzünden.

kardeş benim için emre sana yakın bi noktaya gelirse ; ona de ki sen dayısın ya milletin kafasını kesion ya desene gelde burda ypsana o dayılıkları desene

Geri
Üst Alt