STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

dalga geçmek makara yapmaktan bile korkar oldum.hakem bitiş düdüğünü çalıp biz kazanıncaya kadar ağzımı açmayacağım.

yıllardır hep bir tarafımda patlıyor çünkü

Bismillah güne derbi gününe girdik.

Allah yardimcimiz olsun :)

yarin fatih hoca da böyle olacak arkadaslar süper gaz veriyor adam helal olsun.

[video=youtube;yX39J_YyKbs]https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&feature=related[/video]

tam 0-0 bitecek maç iki takım da gol yolların da zayıf iki takımın da kalecileri çok iyi banko alt

Çok enteresan hiç beklenmedik gelişmelerin olduğu bir dönem geçirdim. Eskisi kadar sıkı takip edemesem de aklımın bir yerinde hep oldun Aslanım.

Ben nasıl ki çok bocalamama rağmen hala dimdik ayaktaysam..

Sen de bugün Allah'ın izniyle dimdik ayakta kal Galatasaray'ım başka bişey istemiyorum senden..

Haydi Aslanlarım,Çıkın ve delikanlı gibi oynayın.

bu sene iddiaya girmedim,kesin kazanacağız.:f50::f50::f50::f50::f50:

haydi aslan parçaları,fatihin aslanları saldırın !!!

Hala kanatlarda kim olucak, çift forvet mi cıkıcaz yoksa yine bir derbide Ayhan Akmanı izlemeye mahkum mu kalıcaz en ufak bir fikrim yok.

Arkadaşlar bu derbide Alex gününde olursa kazanma şansımız yok..Benim görüşüm bu maçtan beraberlik çıkar..Çift forvet çıksaydık ümitli olurdum ancak tek forvetle iyi oynadığımız maç yok..

Arkadaşlar bu derbide Alex gününde olursa kazanma şansımız yok..Benim görüşüm bu maçtan beraberlik çıkar..Çift forvet çıksaydık ümitli olurdum ancak tek forvetle iyi oynadığımız maç yok..
alaexi bomboş bırakırsan gününde olur tabi renktaş. tek korkum zaten o adam stochtan felan korkmuyorum.

adam süper gaz veriyor helal olsun fatih hoca da böyle yapacak derbi öncesi o oda da olmak isterdim :D

[video=youtube;yX39J_YyKbs]https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&feature=related[/video]

taraftarlarda 10 tane telsiz varmış.organize olunacakmış.

alaexi bomboş bırakırsan gününde olur tabi renktaş. tek korkum zaten o adam stochtan felan korkmuyorum.

ironi yapmıyorum ama ben en çok selçuk şahinden korkuyorum.düşünün ne hale geldim artık.

harbiden bıktım ,içimde öyle bir sinir biriktiki yıllardır bu maçları izlerken kendime bişey olacak diye korkuyorum

bıktım abi gerçekten.

şu maçı alın ,bizim boynumuzu bükmeyin artık bi seferde.

harbiden bıktım,harbiden

Arkadaş biz tek forvet oynarsak biz pozisyona bile giremeyiz..Eboue form tuttu sağ kanattan bindirme yapsa içeride markaj altındaki oyuncular hariç adam bulamayacak..Kanatlar bu nedenle hiç işlemez..Ne olurdu Şu Riera'nın yerine Emre Çolak'ı,Ayhan'ın yerine Baros oynasaydı..Hakan Balta zaten hücüma destek vermez..Bari solda Emre'nin açıklarını kapatırdı..Halimiz bu 11'le kötü..

anguttakiler musleranın eli kücük diye dalga geciyorlar.:D beşiktaş macında tüm toplar üstüne gitmiş:asd:

Arkadaş biz tek forvet oynarsak biz pozisyona bile giremeyiz..Eboue form tuttu sağ kanattan bindirme yapsa içeride markaj altındaki oyuncular hariç adam bulamayacak..Halimiz kötü..
riera oynaycagına elmander baros oynasın. riera icin yabancı sınırlamasınamı takılıcaz.

Geri
Üst Alt