STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

geçen sene ki kadıköydeki maça 1 den 1 e 100 bastım 10 sene sonra yenilmedik :q

bu senede fenere 100 kağıt basmayı düşünüyorum yenilmeyiz ben oynarsam ama berabere de bitme şansı var işte 02 oynayıp sağlamamı alsam işi

Rocksteady - 06.12.2011 14:22

Duran topların efendisiydik yıllardır.

Şimdi ise yeni silahlarımız mermi gibi şutlarımız ve Alex‚ Stoch‚ Caner‚ Baroni‚ Emre‚ Mehmet gibi keskin nişancılarımız.

Muslera´nın Beşiktaş maçındaki performansı aldatmasın.

Gelen pozisyonların %80´i üzerine gelen toplardı. Topun bir kalecinin üzerine gitmesi demek illa ki ağzının ortasına gelmesi değildir‚ kollarını açıp dizlerini sağa sola büktüğü bölgede erişebildiği her yerdir. Bu da yaklaşık 5 metrekarelik bir bölgedir ki kalenin alanı zaten 17‚86 metrekaredir. Yani doğru yerde duran bir kaleci her zaman kalenin 3´te 1´i bölgeyi rahatlıkla koruyabilecek durumdadır. Diğer 3´te 1´lik bölgeye de doğru zamanlama ve sıçrama ile yetişebilmektedir.

Geriye kaldı Galatasaray kalesinin 3´te 1´i büyüklükte bir bölge.

Eğer ki keskin nişancılarımız gördüğü yerden kaleyi yoklamaktan çekinmezse‚ maçın farka gitmemesi sürpriz olur.

Bu şekilde oynarsak eğer‚ yarın 3 farklı bir galibiyet bekliyorum.

yoruma bak ya angut comda:asd:

riera oynaycagına elmander baros oynasın. riera icin yabancı sınırlamasınamı takılıcaz.

Fatih hoca'yı bilirim ben..Değiştirmez 11'ini..Yarın maçı izlemeyecem çünkü hücüm gücümüz sıfır..

Şimdi ise yeni silahlarımız mermi gibi şutlarımız ve Alex‚ Stoch‚ Caner‚ Baroni‚ Emre‚ Mehmet gibi keskin nişancılarımız.

Gelen pozisyonların %80´i üzerine gelen toplardı. Topun bir kalecinin üzerine gitmesi demek illa ki ağzının ortasına gelmesi değildir‚ kollarını açıp dizlerini sağa sola büktüğü bölgede erişebildiği her yerdir. Bu da yaklaşık 5 metrekarelik bir bölgedir ki kalenin alanı zaten 17‚86 metrekaredir. Yani doğru yerde duran bir kaleci her zaman kalenin 3´te 1´i bölgeyi rahatlıkla koruyabilecek durumdadır. Diğer 3´te 1´lik bölgeye de doğru zamanlama ve sıçrama ile yetişebilmektedir.

Eğer ki keskin nişancılarımız gördüğü yerden kaleyi yoklamaktan çekinmezse‚ maçın farka gitmemesi sürpriz olur.

Evet evet.

kadir inanır ın bir filmi vardı futbolcu oluyordu antrenörünün lafı geldi aklıma vurdugun her top 90 bulsun ki hepsi gol olsun :D:d hadi ya bak ben bunu hiç düşünmemiştim diyesi geliyor insanın :D

topuzda ne keskin nişancı ya,

geldiğinden beri tek golü var

adamların nişancıları varmış ne yapsak ki

'Keskin nisanci' :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

ortaları iyi ama tuna. oynamasın bence.

hacı selçuk oynamasın esas.

isterse fenerbahçe sağlı sollu ataklarla gelsin, dünyaları kaçırsın, yılın belki de tarihinin en iyi topunu oynasın ama biz bir kere gelelim bala göte 1 tane kitleyip 1-0 yenelim istiyorum. yıllardır o hissettiğimi bunlar da hissetsin istiyorum.

hacı selçuk oynamasın esas.

isterse fenerbahçe sağlı sollu ataklarla gelsin, dünyaları kaçırsın, yılın belki de tarihinin en iyi topunu oynasın ama biz bir kere gelelim bala göte 1 tane kitleyip 1-0 yenelim istiyorum. yıllardır o hissettiğimi bunlar da hissetsin istiyorum.

oynasın yav selcuk. kalede kevgir kaleci yokki. ne kör leo frranco var. nede kaleciden başka herşeye benzeyen ufuk var. ben acıkcası onlardan korkmuyorum. korkulcak adam sadece alex. stoch öyle bizim macta öyle toplara vuramaz.

şu kadro nasıl sizce?

---------------MUSLERA

EBOUE--------ZAN-------SEMİH-------BALTA----

-------------UJFALUSİ------MELO------------

KAZIM-----------SELÇUK İ.-----------RİERA

----------------BAROS-----------------

Bence ujfalusi ortada oynamalı en azından ayhandan bin kat daha iyi oynar o bolgede topla nasıl çıktığını ne paslar attığını nasıl mücadele ettiğini biliyoruz o bölgede meloyla beraber dozer gibi olur ikisi sizce yanlış mıyım ???

dostlar yeri burası mıdır bilmiyorum ama, beraber kombine aldığım arkadaşım maça gelemeyecek.

kombinesini kiralayacak bu maç için.. düşünene özel mesaj ile telefonunu verebilirim.

renkdaslar uyudunuz mu ya bu heyacanla nasıl gozunuze uyku giriyo ya :) ben yerimde duramıyorum walla bi an önce maç başlasın da şunlara bi biiiiiiiiiiiiiiiiiip :D

Bu sene son 5 senedir yakalayamadığımız bir defans disiplini var takımda. Fener maçında bu daha da üst seviyeye taşınacaktır umuyorum.

Benim korkum, yeterince pozisyon yaratabilecek miyiz? Sercan da oynamayacak sanırım, Baros'u geçen maçta istekli ama beceriksiz gördüm, sebebi de top almak için çok geri gelmek zorunda kalmasıydı. Elmander tamamen soru işareti, ama derbi konsantrasyonu ile çok çabalayacağı kesin. Elimizde Kazım'dan başka sürpriz yapabilecek adam yok... Engin halen cezalı, Yekta daha iyileşme sürecinde. Tahminim şöyle bir kadroyla çıkarız:

Muslera

Eboue Semih(Gökhan) Ujfa Hakan

Ayhan Melo Selçuk

Kazım Elmander Baros

Fener'i sıfıra zorlarız belki ama, bizim de 3-4'den fazla gol pozisyonu yakalayabileceğimizi pek zannetmiyorum. O pozisyonları değerlendirmemiz lazım mutlaka...

umarım son yıllarda olduğu gibi 2 hafta bunalıma girip,kendimi eve kapatacak duruma gelmem.sırf bi kaç angutla kavga ederim diye kalabalık bir mekanda izlemiycem maçı.

Bu sene son 5 senedir yakalayamadığımız bir defans disiplini var takımda. Fener maçında bu daha da üst seviyeye taşınacaktır umuyorum.

Benim korkum, yeterince pozisyon yaratabilecek miyiz? Sercan da oynamayacak sanırım, Baros'u geçen maçta istekli ama beceriksiz gördüm, sebebi de top almak için çok geri gelmek zorunda kalmasıydı. Elmander tamamen soru işareti, ama derbi konsantrasyonu ile çok çabalayacağı kesin. Elimizde Kazım'dan başka sürpriz yapabilecek adam yok... Engin halen cezalı, Yekta daha iyileşme sürecinde. Tahminim şöyle bir kadroyla çıkarız:

Muslera

Eboue Semih(Gökhan) Ujfa Hakan

Ayhan Melo Selçuk

Kazım Elmander Baros

Fener'i sıfıra zorlarız belki ama, bizim de 3-4'den fazla gol pozisyonu yakalayabileceğimizi pek zannetmiyorum. O pozisyonları değerlendirmemiz lazım mutlaka...

aynen şu yazdıgın kadro cıkmalı.

Geri
Üst Alt