STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Bulduğumuz pozisyonları harcamamamız lazım lakin az pozisyon bulucaz gibi duruyor.Tabii Riera ve kazımda bitiyor bence olay.Onların performansı iyi olursa bu maç bizim...

renkdaslar uyudunuz mu ya bu heyacanla nasıl gozunuze uyku giriyo ya :) ben yerimde duramıyorum walla bi an önce maç başlasın da şunlara bi biiiiiiiiiiiiiiiiiip :D

aynen. bir damla uyku yok gözümde. youtubeta ne kadar galatasaray videosu varsa, hepsini izledim. :D

Siz burda bekleyin zaman saniye saniye gecer. Ben birazdan yatarım. Bir kalkarım maca 12 saat var :)

Yavas yavas geri sayima baslayalim. :asd:

hakikaten çok doluyum.gene yenilirsek harbi 3 gün falan insan iç,ne çıkamayacağım.

ilk yari kontrollü oynariz ve seyircinin uykusu gelir. ikinci yari insallah ezip gececegiz sikecileri. bakalim selcuk sahin dan dun kaleye vurabilecek mi?

benim en çok korktuğum şey, bu heriflerle oynadığımız her maçta olduğu gibi şuursuzca bastırırken saçma,sapan gol yememiz.

Yenilsek bile rezil olmayacağımıza inanıyorum.Şerefli yenilgiler alalım şerefsiz şikeli galibiyetlerden iyidir.Hiçbir zaman GALATASARAY bizim insan içine çıkamama sebebimiz olamaz.Göğsümü gere gere çıkarım hergün o formayla...

lan uyyim dedim yok.. uyyamıyorum.

ilerde basmalıyız.fenere ilerde basınca nasıl madara oldugunu gördük.bu yüzden kesinlikle çift forvet çıkmalıyız.

yalniz modlarin avatarlari masallah hepsi manken :D

Uyuyamayanlar benim gibi yapsinlar. Saat 4-5'e kadar film ya da dizi izleyin, sonra zaten acayip uykunuz gelir. Maca 4-5 saat kala da uyanirsiniz. :D

Yenilsek bile rezil olmayacağımıza inanıyorum.Şerefli yenilgiler alalım şerefsiz şikeli galibiyetlerden iyidir.Hiçbir zaman GALATASARAY bizim insan içine çıkamama sebebimiz olamaz.Göğsümü gere gere çıkarım hergün o formayla...

la umrum deil tarihin en kötü futbolunu oynayalım,en kötü durumlara düşelim.25 tane net kaçırsın fb ama biz bala mala bir gol atalım

1-0 kazanalımm.

nasıl kazandığımız umrumda değil

Geri
Üst Alt