STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

lion_attack.jpg

Maçtan önce adamların duyacağı şekilde stat hoparlöründen mutlaka ama mutlaka 1. Lig Bankasya şarkısı çalmalı..

ne kadar iyi oynarsak oynayalım, ne kadar uğraşırsak uğraşalım, bir pozisyonla işi bitirecek ve üzerine yatacaklar, tutmuyor arkadaş, şansmı,büyümü artık ne derseniz deyin buna. ama bu adamlara şansımız tutmuyor. maç sonunda yanılmayı çok ama çok istiyorum, hatta yalvarıyorum allaha, bi kere şans bize gülsün diye ama olmuyor

Antu degil burasi.. Takimlara saygimiz var.

Farkli isimle mac basligi acilmaz..

antu değil angut hem orda da ismimiz düzgün hiç yazılmadı yazanları uyarıyolar G'yi 6 şeklinde yazıolar gece çoğu değişsin dedi !

bunlar ergen işi serhat

takılma bunlara

seviyeyi koruyalım:ka21:

Saygı duymayana sende saygı duymayacaksın nokta ! Hem şikeci her türlü pisliği yapan bi takımın neyine saygı duyacagz saygı duyulacak neleri kaldı ??

Bana Gerets dönemi kadıköydeki 3 forvetli ve genç Ferhat'lı kuru cesaret teşebbüsünün hatırlattı.

Çolak hafif gelir.

Ama mertan ve semih süper olur.

Ancak Fatih hocada öyle bir vizyon yok.

Beyler Arda cevap vermis.

antu değil angut hem orda da ismimiz düzgün hiç yazılmadı yazanları uyarıyolar G'yi 6 şeklinde yazıolar gece çoğu değişsin dedi !

fenerbahçe yazılabilirdi ama neyse, şikebahçe falan basit kaçar 7 tane atarsak dediğin olur renkdaş, 100 yıl önceki maç ölçü alınmaz.

Akıllı oynayacaksın ne gerekiyorsa o oynanmalı kuru kuru cesaret gösteriside yanlış korkaklıkta yanlış.Ne gerekiyorsa o oynanmalı.Ne fethe gidiyoruz ne savaşta kale savunuyoruz biz pc başında bukadar kendimizi kaybediyorsak hocalarımızın futbolcularımızn Allah yardımcısı olsun.

ayhanın yerine bence ceyhun veya emre çolak oynamalı. Ayhan girecekse son 15 dk girmeli.

yuh iki dakika gec kaldim.

Kaldi 7 saat !!!

25.000 saniye kaldı.

Geri
Üst Alt