STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

ahh beee şimdi keita lincoln ve arda olacaktı kii amann darma duman ederdik wallahaa iiçim yanıyo ...

----------------------melo-------selçuk--------------

Keita----------------------Lincoln--------------------arda

bi LINCOLN olsa Baros'un arkasında yine darma duman ederdik.

6 gibi falan 11 ler acıklanır,umarım Elmander-Baros ikilisiyle maca baslarız.Eger tek forvet cıkarsak belki galip geliriz ama yine cok sıkıcı bir mac izleriz.

aksama kazanırsak yazın aldıgım jack daniel's honey'mi acmayı dusunuyorum bunun serefine. ACACAGIM.

jackdanielshoney.jpg

:ka21:

haramm haramm içme :)

6 gibi falan 11 ler acıklanır,umarım Elmander-Baros ikilisiyle maca baslarız.Eger tek forvet cıkarsak belki galip geliriz ama yine cok sıkıcı bir mac izleriz.

Evet bugunun serefine biraz erken verirler bence.

Arkadaşlar diyelim Fener i 7-0 yendik birkaç hafta sonra küme düştüler o zaman attığımız dört gol boşamı gidecek?

Zaman geçsin diye hiç tanımadığım kıza çıkma teklifi ettim cevabını bekliyorum :)

Parçalı Forma ile Sahadayız

Galatasaray, bu akşam 19.30'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, Fenerbahçe ile oynayacağı Spor **************************** Süper Lig 14. Hafta maçında Parçalı Forma ile sahaya çıkacak.

Lincoln deyince, aklima Saracoglundaki, oyunumuz cok daha iyi oldugu halde ve takimimiz cok daha kaliteli oldugu halde, 4-1 kaybettigimiz mac geliyor.

Serefsiz hakemin Lincolnün Frikikten 2-1i attigi golü saymadigi mac. Yine Dandik goller yedigimiz mac.

O mactaki kadar, 6-0da bile icim acimadi cünkü kadro kalitesi, güzel futbolumuz, o macta bile daha iyi baslamamiz, hersey bizim lehimize oldugu halde, yine adamlarin balla atigi gollerle fark yedik.

Vallaha onlara gülen sans, bir macta bize gülse, eminim tarihi fark atariz angutlara.

Kazım'dan insan üstü performans bekliyorum.

İnşallah en kısa zamanda beraber burdan da kutlama yapıyor oluruz.

Hadi aslanlarım göreyim sizi, gün bugündür. Allah utandırmasın..

Baros ile Elmanderin bu maçta yan yana oynaması çok düşük ihtimal. Barosu oynatabilmen için yabancılardan birini çıkartman gerekecek. Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Elmander ve Rieranın alternatifleri yok..

İlk akla gelen isim Riera. Ama onun yerine oynatabileceğin sol kanat yok. Bu nedenle Rierayı kesmek mümkün değil.

Sadece Elmanderin yerine Baros oynayabilir. Ben Fatih Terim yerinde olsam maça Barosla başlarım. Çünkü maçın başında tempolu oynayacağımız için bitirici santrafor lazım. Bu da Barostan başkası değil. Barosla farkı yakalayıp Elmanderi ikinci yarıda baskı yapması için oyuna sokardım..

bana bişeyler oluyor..şu maç bir an önce başlayıp bitsin

Sabahtan sınavımı oldum , öglen kaydım okuldan. Sıra geldi fenere..

Lincoln deyince, aklima Saracoglundaki, oyunumuz cok daha iyi oldugu halde ve takimimiz cok daha kaliteli oldugu halde, 4-1 kaybettigimiz mac geliyor.

Serefsiz hakemin Lincolnün Frikikten 2-1i attigi golü saymadigi mac. Yine Dandik goller yedigimiz mac.

O mactaki kadar, 6-0da bile icim acimadi cünkü kadro kalitesi, güzel futbolumuz, o macta bile daha iyi baslamamiz, hersey bizim lehimize oldugu halde, yine adamlarin balla atigi gollerle fark yedik.

Vallaha onlara gülen sans, bir macta bize gülse, eminim tarihi fark atariz angutlara.

Aynen 1 hafta evden çıkmamıştım rüyamda 4 attığımızı görmüştüm maçtan bir gün önce kimseye anlatmamıştım maç saati geldi golü bulduk Allah ım rüya gerçek çıkıyor diye sevinirken Selçuk'un golü geldi sonra Lincoln birdaha atınca kendimden geçmişim(hakemin vermediği gol) kendime geldiğimde 2-1 yeniliyorduk sonrası malum zaten.Ayağı kırılan Devid bile 1 ayda iyileşip uzaktan gol atıyorsa bu işin içinde başka bi iş vardır arkadaş.

ulan hiç sorma bee walla o maçta kahvehanedeki sandalyeyi kırmıştım frikikten takmıştı lincoln vermedi nopost hakem !! yaw anlamıyorum maçların genelinde biz oynuyorz biz top yapıyorz adamlar geliyo bala atıp gidiyorlar walla bunlarda bi pislik war ama ne çözemedm daha !!

Geri
Üst Alt