STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Kalede dünyanın en iyi kalecileri arasında bulunan MUSLERA ,sağ bekte fildişi milli takımının yıldızlarından arsenalda yıllarca oynamış EBOUE,stoperde çeklerin esli kaptanı fiorentina-hamburg-at.madrid gibi takımlarda oynamış cesur yürek UJFALUSİ,alt yapımızın yeni ürünü kaya gibi sağlam SEMİH KAYA, sol bekte milli takımın sol beki HAKAN BALTA,ortas ahada brezilya milli takımıyla 2010 dünya kupasında oynamış juventus gibi bir takımın oyuncusu pitbull MELO, yerli xavi olarak lanse edilen SELÇUK İNAN,her nekadar etkisiz olsada geçen senki derbide gol atan KAZIM KAZIM,emektar AYHAN ,ve ispanyol raket ayakalı liveerpool ,olympiakos ,bourdeux gibi takımlarda oynamış ALBERT RİERA bu maçta çok şey bekliyoruz , İsveçin ikinci ibrahimovici uzun,hızlı,teknik istekli bir oyun sergilerse inşallah golü olucak ELMANDER. kadro olarak sıkıntımız yok maça sakin başlar ev sahibi oldumuzu hissetirirsek strese girmeden rahat bu açı alacağmıza inanıyorum allahın izniyle allah yar ve yardımcıları olsun inşallah

Hakan Sükür ve Kaptan Bülent Galatasaray ve Türk Futbol Tarihine isimlerini altın harflerle kazıdılar.

Bana göre Türkiyedeki gelmis gecmis en büyük oyuncu kraldır:tiphat:

kazanırsak 500 sayfayı geçer topik.

[video]https://www.facebook.com/photo.php?v=10150453217473746[/video]

GS Tv nin Hakan Sükür klibi

Madem Sasha Grey konuşuyoruz başlık değişsin o zaman Galatasaray-Sasha Grey olsun.Aynı yola çıkıyor..

Hakan Şükür ile ilgili açıklamlarına zaten katılmıyorum da Bülent Korkmaz neden efsaneler arasında yer almıyormuş onu anlamadım? Bana sorarsanız Hakan-Hagi-Bülent'in efsaneliğini Galatasaraylılar tartışmaz bile.

Bence Hagi , Hakandan daha efsane en azından en ünlü zamanında para kazanmak için dönüp gitmedi.

Kulübün efsaneleri anma listesinde Bülent Korkmaz yok diye biliyorum.

bu maçı kaybedersek sorumlusu Emre renktaştır :D

taraftarlar bunu söylesinler :D

[video=youtube;L05U1k8hC3k]https://www.youtube.com/watch?v=L05U1k8hC3k[/video]

Bu video'yu 250 kez izlemissem, 250 kez aglamisimdir :)

[video=youtube;h8-omhB8UFs]https://www.youtube.com/watch?v=h8-omhB8UFs[/video]

9:10 da Gerets'in arkasindaki kel herif öldürdü beni ya, icten akiyor küfürler :asd:

Yemin ederim yaktın beni müşteri geldi gözüm görmüyor :asd:

fenere koymak paha biçilmez kaldı 3 bucuk saat.

Saffet Sancakli: "Riera ve Kazim cabuk oyuncular, Elmander ekstra bir oyuncu degil." :o

Saffet Sancaklı: Türkiye'ye geldiği andan itibaren oynadığı dakikayı göz önüne alırsak Baros Kraldır.

Sanmıyorum futbolculuğu zamanında da sürekli tartışılan bir isimdi. Şimdiki Arda 'dan daha çok tartışılıyordu. İnter 'e gidip Emre ve Okan 'ı da bedavaya yanına alması çok tartışılmıştı. Sonradan kulübe dönmek için Florya 'da yatıp kalkmıştı.

Aynen katılıyorum.

Tamamiyle profösyonel bir futbolcudur. Büyüktür , kraldır o ayrı ama Bülent Korkmaz gibi giydiği formayı asana kadar kalmamıştır.

O zaman her gelen adamı efsane yapalım.

Efsane demek boş mukaveleye imza atabilecek, dünyada hiçbir takımı düşünmeden bu takıma önce gönülden sonra bedenden bağlı olan adama denir.

Bu yüzden Bülentin yerini tutamaz.

Efsane lafı içi çok dolu bir laftır. Herkes yaraşamaz.

Galatasaray bugun yenecek insallah.

saffet fena konusmuyor

Bienvenü'den gol yersek harbi çok koyar.

Geri
Üst Alt