STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

Ben maçın başında dedim. Yine yenilcez. Çünkü her sene ki gibi ilk başlarda pozisyon bulup bulup harcıyoduk. Sonra kıytırık bi gol yiyip yeniliyoduk. Bu sefer öyle olmadı Allah'tan.

siteye girin süper giriş

Tebrikler Galatasaray. Sahayı dar ettiniz Fener'e. :)

Anca oturabildim pc başına.Ünideki bütün Galatasaraylılar hep beraber izledik maçı.Sesim gitti.Stadda olsam en fazla bu kadar yorulabilirdim herhalde.Müthiştik müthişşşş.

Melo kafasıyla attı :D

Semih´ten sonra Emre Colak´i da kazandik. Gercekten alkisi haketti Emre bugün. Böyle oynadigi sürece formayi vermez kimseye. Engin´e bile. Helal olsun.

Bu arada, Elmander tam bir tank abicim ya :D

3'ten sonra fb'ye karşı 4 yapmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Biz yatıyoruz üstüne,onlar hiç yatmıyorlar.

Harika bir akşam geçirmemi sağladığı için bütün takıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.Böyle güzel oyun ve güzel galibiyetin tek eksik yanı skorun 3-1 olmasıydı.Çok net goller kaçırmamızın da büyük etkisi var tabi bunda.Ancak taraftarımızın bugün 70.dakikada takım 3-0 galipken oley çekmesini yadırgadım.Fenerbahçe'yi böyle kötü yakalamışken,Galatasaray böyle iyi futbol oynarken ve biraz yükleneceğimiz takdirde farkın daha da artacağı dakikalarda taraftarların yapılan paslardan sonra oley çekmesi futbolcuları biraz olsun oyundan düşürdü.biraz daha futbolcuları teşvik etselerdi eğer tarihi fark olabilirdi bu maçta.neyse en kötü günümüz böyle olsun diyorum.Hafta sonu oynacağımız Trabzonspor maçında da galip gelebilirsek eğer müthiş bir seri yakalamış oluruz.Tebrikler aslanlar.Darısı Trabzonspor'un başına inşallah.

Felipe Melo alın şu adamı bir an önce alın! Yönetim gerekeni yapın lütfen! Her türlü fedakarlığı hakediyor bu adam pahalı olabilir ama buna değer.

Ah,ahh.:) Buruk bir sevinç yaşıyorum dostlar.:) İlk yarı minimum 5-0 bitecek olan devre,2-0 bitti.Ne olurdu yani bu kadar pis yakalamışken daha farklı galip gelebilseydik.Neyse Allah'a yine de bin şükür.

Ah,ahh.:) Buruk bir sevinç yaşıyorum dostlar.:) İlk yarı minimum 5-0 bitecek olan devre,2-0 bitti.Ne olurdu yani bu kadar pis yakalamışken daha farklı galip gelebilseydik.Neyse Allah'a yine de bin şükür.

nedense saldırmadık 75den sonra,4 için yüklenmeliydik ve revehatten 1 gol yedik.

arkadaslar bu macin anlam kazanmasi icin pazarda trabzona koyup gelmeliyiz onun icin skor onemli degil

Tebrikler aslanlar...

beyler bence fb balından çekinerek yüklenmedik

allaha sukur maci aldik. super oldu super...

bu gece ruyamda stochun goluyle bunlara yenilmisdik, allah sukurler olsun ezdik bunlari.

Son dakika : Eboue'nin baldırında yırtık varmış. Trt 1

Sağbekte adam kalmadı.

Ebouenin baldırında yırtık varmış. trt1

Geri
Üst Alt