STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

[video=youtube;qp4j5jCPBP4]https://www.youtube.com/watch?v=qp4j5jCPBP4[/video]

acayip yapmisler tersten gosteriyor herseyi sanki baska bir mac

Yanliz sirf benmi böyle düsünüyorum, yanlismi düsünüyorum bilmiyorum, belki baskalarida fark etmistir.

Bircok oyuncumuz, kale önünde, yanindaki bombos arkadasina topu verip, kacirilmayacak net pozisyona sokmaktansa, kendisi buldugu pozisyonu kendi bitirmeyi düsündü sürekli. Bunu 1-2i kisi degil. Baya ataklarda fark ettim. Takim ruhunda problem görmüyorum, ancak bugün daha cok fark atmadigimizin Ana Temelini burda görüyorum.

Herkez kendi ismini Skorborda yazdirmaya ugrasti biraz Derbyde. Özellikle Kazim bunun icin cok fazla cirpindi.

yemin ediyorum size, ardali, ayhanli kadro olsaydi, bugun ilk 30 dk da kacirdigimiz 6-7 golden sonra asla ama asla feneri yenemezdik.

hatta yenilirdik, 2-3 farkla, kartlar görürdük, kiyamet kopardi.

kadromuzun yeni topculardan kurulu oldugu icin panik yapmadan, tam tersine daha cok gaz yaparak üstüne gittik fenerin.

dedigim gibi ardali, ayhanli, baris falan filanli kadro olsaydi o kacan gollerden sonra "yine mi" diye panik yapardi, fenere herzamanki gibi belese 3 puan hediye ederdi.

bu yüzden, bazen böyle degisim lazim, kim ne derse desin.

eski kadromuz, hatta kadrolarimiz fener maclarina kafa olarak yenik basliyordu.

yemin ediyorum size, ardali, ayhanli kadro olsaydi, bugun ilk 30 dk da kacirdigimiz 6-7 golden sonra asla ama asla feneri yenemezdik.

hatta yenilirdik, 2-3 farkla, kartlar görürdük, kiyamet kopardi.

kadromuzun yeni topculardan kurulu oldugu icin panik yapmadan, tam tersine daha cok gaz yaparak üstüne gittik fenerin.

dedigim gibi ardali, ayhanli, baris falan filanli kadro olsaydi o kacan gollerden sonra "yine mi" diye panik yapardi, fenere herzamanki gibi belese 3 puan hediye ederdi.

bu yüzden, bazen böyle degisim lazim, kim ne derse desin.

eski kadromuz, hatta kadrolarimiz fener maclarina kafa olarak yenik basliyordu.

Son derece katiliyorum kardesim zaten ayni hisleri mac esnasinda tasiyordum ulan 6-7 tane kacirdik atamayana atarlar fener ikinci yari 1-2 defa gelip atar 2 tane giderler olan yine bizi olur

felan diyodum Ebouenin golunde duygu patlamasi yasayip agladim :sad007:

7-0 lik macti ya..

Son derece katiliyorum kardesim zaten ayni hisleri mac esnasinda tasiyordum ulan 6-7 tane kacirdik atamayana atarlar fener ikinci yari 1-2 defa gelip atar 2 tane giderler olan yine bizi olur

felan diyodum Ebouenin golunde duygu patlamasi yasayip agladim :sad007:

7-0 lik macti ya..

valla simdi düsünüyorumda, bu mac böyle bitmemeliydi be abi, elimize inanilmaz bir firsat gecti, malesef degerlendiremedik tam anlamiyla.

ama tabi yinede bugun herkes "ben ilk defa Galatasarayin feneri böyle ezdigini görüdüm" diyor, yani millet bu maci kolay kolay unutmaz, yillar sonra bile o macta skor cak daha degisik olmaliydi der.

fenerliler, gerek topcular, gerek taraftar puan almiscasina sevindi bu skora.

ulan mac ilk yaride en az 5-0 olmaliydi yahu, 5-0

valla simdi düsünüyorumda, bu mac böyle bitmemeliydi be abi, elimize inanilmaz bir firsat gecti, malesef degerlendiremedik tam anlamiyla.

ama tabi yinede bugun herkes "ben ilk defa Galatasarayin feneri böyle ezdigini görüdüm" diyor, yani millet bu maci kolay kolay unutmaz, yillar sonra bile o macta skor cak daha degisik olmaliydi der.

fenerliler, gerek topcular, gerek taraftar puan almiscasina sevindi bu skora.

ulan mac ilk yaride en az 5-0 olmaliydi yahu, 5-0

Aynen renktas katiliyorum...

Zaten angut forumundaki angutlarin yorumlarini okuyunca nasil 3.5 attiklarini gordum adamlar 3-0a kabullendiler lutfen fark acilmasin felan die dua ediyolardi :D...

Hayirlisi boyleymis. Elinde sonunda atariz bir lig macinda 6-7 tane. Elimize bu firsat geldi ama degerlendiremedik saglik olsun :). Onemli olan EZMEKti.

Maci izlemedim hakem nasildi bilmiyorum ama hakem adil olursa rahat aliriz demistim, fb nin izledigim maclarinda hep kotu oynayan tarafti ama balla geldiler buraya Kadar

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray - Fenerbahçe | 7 Aralık | 19.30

Derbilerin havası daimi olarak hep farklı oldu. Fakat düz bir mantık yapıyorum ve bu tenekeleri eze eze bir hallere sokacagımız sonucu cıkıyor.

Gecen sezon ki macla kıyasen oyuncular:

Kale

-Zapata < Muslera (her ne kadar iyi bir mac cıkartmıs olsada)

Defans

-Sabri < Eboue

-Servet < Semih

-Balta < Hakan :asd:

Orta saha

Oldugu gibi daha iyi. Bir tek Ayhan oynarsa,

Culio > Ayhan

Forvet

Baros < Baros

Stancu > Riera

Kazım > Kazım

Tek sorun kanatlarda. Zaten genel bir sorun bu, bu maca mahsus degil.

Teoriye bak hizaya gel :asd:

Tek övündükleri gs galibiyeti de gelmeyince, şikeyle başbaşa kaldılar zavallılar.

hakem 1-2 ufak hata yapmistir belki ama genel olarak süperdi. Özellikle cuney cakir gibi ikidebir duduk calip oyunun temposunu düsürmedigi icin vede avantaj kurali cok iyi uyguladigi icin benden tam not aldi.
Maci izlemedim hakem nasildi bilmiyorum ama hakem adil olursa rahat aliriz demistim, fb nin izledigim maclarinda hep kotu oynayan tarafti ama balla geldiler buraya Kadar

Çok fena koyduk öyle böyle değil acayip koyduk. Önümüzü alamadılar diyeceğim ama Melo'nun golü geliyor akıllara.

Dün akşam en son sözüm Bayram olması dileğiyleydi ve sağolsun takımımız bizlere bir bayram yaşattı dün akşam. Takım hakkında yorum falan yapmayacağım. Tek sorunum Kazımla. Dün akşam Galatasaray' da bir tek Kazım' a bağırdım çağırdım. O da defansif yönüyle değil topları ezmesi yüzündendi. Bu maçı bukadar istememin ikinci bir nedeni de fenerin bu maçtan sonra dağılma ihtimalinin çok ama çok yüksek olmasıdır. Maç sonunda Volkan'ın açıklamalarıda bunu gösterir nitelikteydi. Şimdi tek yapmamız gereken bu zafer sarhoşluğundan çabuk çıkıp elde ettiğimiz avantajı Trabzon maçında kaybetmemek.

Maçın tamamını indirebileceğim bi yer varmı ?

daha yeni ayıldım. çıldırdım dün :)) ne kadar fenerli varsa kapalıydı telefonları :)

Güzel bir galibiyet oldu.Takımımızı tebrik ederim.

Bugün tüm gazeteleri ve tüm yazarları okuyacam.:asd:

Ezik Gürcan'da derbi yorumu:

"Tüm bunların üstüne ekleyebileceğimiz Fırat Aydınus kararları da var elbette. Kendisini bilmesek, "Bu maçı bir türlü Galatasaray'a kazandırmalıyım" kararlılığında olduğunu söylerdik. Net penaltı pozisyonunda Caner'e kart çıkartıyor, benzerlerinde düdüğünü çekinmeden çaldığı ikili mücadelede, Elmander'e devam emri veriyor, son adamdan Semih Kaya atılabilecekken, Semih Şentürk'e dönüp "faulü sen yaptın" diyor, yardımcının zamansız kaldırıp vazgeçtiği bayrağını, doğruya döndürdüğü F.Bahçe atağını, G.Saray defansından önce sonlandırıyor. Bütün bunlardan sonra sonuca etki eden hatası yoktur deyip överler kendisini. Tüm Fenerbahçeliler Saracoğlu'nda Aydınus'suz Galatasaray'ı bekleyecekler sabırsızlıkla."

Allah'ın çaycısı.:asd:

Gürcan'a fena koymuş.

Geri
Üst Alt