STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 7 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:14 | Galatasaray 3-1 Fenerbahçe | 7 Aralık | Maç Sonucu

Yine canlı izlediğim bir GS-fb maçını kaybetmedik. Kendi adıma bu uğura inanıyorum artık :D Maçtan önce uzun bir aradan sonra ilk defa çok umutlu olduğumu yazmıştım öyle de oldu. fb yi sahadan sildik. Ben 10 senedir böyle bir Galatasaray hiç görmemiştim. Elmanderin volkanı yumurtlatması çok güzeldi :D emre belözoğlunun adını bile duymadım oynadığı sürece. Alex yok oldu gitti Emre Çolak karşısında. teknik direktörler açısından korkak ve cesaretli farkı ortaya çıktı. Aykut, Fatih hoca gibi genç oyuncuları böyle bir maçta oynatmaya cesaret edemezdi. Aradaki fark bu. Herkes haddini bilecek......

Canlı izlemişin adını nasıl duyacan olm :S

8d0dfb6a88eb43f786df0783a626102a.jpg

:asd:

ahahah bu ne laaaaannn koptum :D

Bu adam aday olduğunda endişelerimi belirtmiştim...burada dalga geçenler oldu...

Adam sporu bilmiyor olabilir...ama o kadar büyük serveti var ki‚bir şekilde rahat haraket edebiliyor...

6 ayda basketbol ve voleybol takımlarını bile başa güreşir hale getirdi...

Gsaray´a olan üstünlüğümüz bitmiştir dün itibariyle Gsaray´ı yenersek sevineceğiz artık bundan sonra çünkü daha az olacak. Ünal Bey´i tanımayanlar için söylüyorum....

Çok haklısın renkdaş Voleybol u dışarıda bırakırsak şimdilik(daha orada yatırım karşılığı bu kadar kısa sürede alınamıyor iyi yerli oyucular henüz bizde değil)diğer branşlarda yaptığımız 4 maçın 3 ünü kazandık üstelik 2 si final,kupa maçıydı.2 yada 3 sene öncesindeki durumlar artık tersine dönüyor.

Edit: ben yazıyı dikkatli okumamışım arkadaş fenerli birinden alıntı yapmış.Haklısın renkdaş deyince yanlış anlaşılmasın.Allah a şükürler olsun ki ÜNAL AYSAL benim başkanım.

Maçın kayıtlara geçen sonucu 3-1 Maçın gerçek sonucu ise 14-1 ' dir çok net söylüyorum müthiş oynadık hala etkisindeyim ;)

Maçın geniş özetini

xhamster.com dan izleyebilirsiniz

En cok mutlu oldugum ve gururlandigim sey Semih Kaya ve Emre Colak. Insallah onumuzdeki haftalar Mertan da katilir bu ucluye. Alt yapidan oyuncu gormek gercekten cok gurur verici

Renkdaslar keyifler nasıl:D

yaw sabah youtube bı renktas eklemıstı mac sonu mınık kuscocuk sarkısı videosunu ama sımdı kalkmış elınde olan varmı

Semih Şentürk'ün Allah belasını versin ;)

Cogunuz görmüssünüzdürde görmeyenler görsün:)

İşte internetteki derbi geyikleri...

- 1319 gün sonra gelen galibiyetimizle dalga geçen Fenerbahçeliler; 10585 gündür Türkiye Kupası'na hasretsiniz.

- Fenerbahçe'nin galibiyet isteği Galatasaray tarafından VETO edildi.

- Bu gece hiç tanımadığım bir Fenerli’ye usulca sokulup, sırf iki dakikalığına sevinsin diye "Galatasaray maçı berabere" diye fısıldadım.

- Kasımda aşk başkadır deyip, yıllardır 6 Kasım'ı hatırlatanlara; aşkın Aralık'sız olduğunu gösterdik. Aşk'tır GALATASARAY

- Unfollow eden FB'li arkadaşlar daha önce söylemiştim, yine söylüyorum Pendik'e kadar yolunuz var hiç umrumda degil.

- Bugün günlerden Galatasaray, yarın günlerden Galatasaray, sonra Galatasaray, sonra yine Galatasaray hep Galatasaray hep Galatasaray !

- Galatasaray her şeyinle mükemmelsin. Sana aşkımı ilân ettim, daha ne yapayım. Seni seviyorum .

- Biri babama sakinleştirici ilaç getirsin lütfen acilll. Gollere dayanamıyor...

- Fenerbahçeliler'e "Anı yaşayın" demişler, yıllardır 6-0 yendikleri anı yaşıyorlar. Yine başladılar geçmişe yolculuğa. İyi yolculuklar.

- Terim'inatorler!

- Deprem mi oluyor? + Yok ASLAN kükrüyor. - Yağmur mu yağıyor ? + Yok Fenerbahçe ağlıyor.

- Offf herşey iyi güzelde FB taraftarının şimdi önümüzdeki en az 1 haftası kuyruğunu kıstırmış kedi modunda geçicek.

- Yeter yavrucum yeter haddinizi bilin, susun oturun. Hem kafesiniz nerde sizin saf kuşlar gidin bi su için en soğuk olanından

- Fenerlilerdeki bu espriler, komik sanılan şakalar neden? Yenildiniz, hazmedin, tebrik edin, susun.

- 40 gün kar yağar, 1 gün av olur. Aslanin peşinden av diye koşarsan, sonun felaket olur.

- Aykut Kocaman: "Bu maçı hemen unutmalıyız" demiş. Sen unutsan da Volkan unutamaz Aykuut.

- Son derece adil bir hesap yaptım kendimce. 6 golü 5 senedir konuştuklarına göre 3 golü 2,5 sene konuşma hakkım vardır.

- Biraz daha konuşmaya devam edersem babam beni evlatlıktan unfollow edecek

vallah sabah uyandigimdan beri mac'in ozetini en az 5 defa izlemisimdir

bu mac'in ozetini daha cok izleyecegim herhalde. gercekten muthis bir mac'ti.

oyuncular.. taraftar.. atmosfer.. oyun.. muthis bir geceydi

Kedinin fareyle oynaması gibi oynadık Fenerbahçe ile.:)

"Sensiz olmaz Galatasaray" sarkisiyla Galatasaray-Fenerbahce maci özeti yapabilirmisiniz?

Hayat cok guzel fenere koyunca

ne kadar mutlu uyandık bugüne değilmi beyler....bugün günlerden GALATASARAY!!!!!!

emre maçın ilk 20 dakikasını izlerken aklıma sen geldin aha dedim dediği çıkacak heralde 7 olacak kısmet değilmiş:D

:D

Totem yaptım az kalsın oluyordu:D

Bende gaza geldim abi,eziklerin kalesine atak üstüne atak yapınca bu mac 7 de olur,10 da olur dedim ama olmadı:D2 sene sonra insallah:D

Geri
Üst Alt