STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor - Galatasaray | 11 Aralık | 19.00

1-Muslera > Tolga

2-Eboue > Celutska

3-Semih => Giray

4-Ujfalusi > Glowacki

5-Hakan => Cech

6-Kazım => Serkan

7-Emre Ç. = Halil

8-Selçuk >Colman

9-Melo >Zokora

10-Elmander > Alanzinho

11-Baros <Burak

Bence Cech Hakan'dan daha iyi.Semih'te Giray'dan daha iyi.Birde karşılaştırmaların çok yanlış.

Kaybetme ihtimalimiz yüksek nedeni ise Trabzonspor daha disiplinli defans açısından fenerbahçeden daha iyiler Alanzinho en çekindiğim adam çünkü bu adama bizim maçlarda bişeyler olur ve coşuyor o yüzden en önemli olay orta saha orta sahada üstünlüğü ele geçiren takım maçıda kazanır kolay olmayacak Fenerbahçe maçı bizi yanıltmasın..

senin totem yaptıgına inanmaya başladım kardeş. fenerbahceyide yenemyecigimiz söylemiştin. diyorsunki trabzon daha disiplinli defans acısından. e be kardeşim ligin en az gol yiyen takımı biziz. bizi yenebilirler. yenemezler diyemem. ama bence en kötü yerleri savunma 2 lisi.

Trabzon kazanmak istiyorsa,biz kazaniriz.Trabzon kayip etmek istemiyorsa,zorlu bi mac olur.

acaba Terim 4-4-2 , Elmander-Baros ikilisini oynatcak mi, derbi'De gibi, presli sistem'mi, yosa

ortaya Engini alip 4-1-4-1 seklinde, ortayi kalabalik tutup daha cok kontrolli mi oynatcak.

Ilk önce beraberligi,sonra galibiyeti düsünmeliyiz.Duruma göre baros ikinci yari oyuna girebilir,bu arada E.Colak ile E.Baytarin yerleri degistirilebilir...

abBJxBWanU.jpg

Engin´i ortaya Emre´yi sola cek

Cift forvet dediginiz ne ki? Kosmak mi, sürdügü her topu kaybetmek mi, panik panik saga sola depar atmak mi? Baros eski Baros degil. Hedef baski yapmaksa, bunu Baros´tan daha iyi Engin yapar. Trabzonspor deplasmani hafife alinmaz öyle. Bu siralar cok iyi oynayan Besiktas bile dogru dürüst atak yapamadi, son dakikalarda sansa bi gol atip kazandi, 85 dakika defans yapti.

____Kazim______Selcuk______Melo_______Emre C.______

____________________Engin_________________________

___________________Elmander_____________________

En dogru tercih benim fikrime göre

Bence Cech Hakan'dan daha iyi.Semih'te Giray'dan daha iyi.Birde karşılaştırmaların çok yanlış.

Semih büyük eşit demişim zaten farkındaysan.Karşılaştırmalar yanlış derken ? Ts son maçlarında hep bu kadroyu kullanmış.Bizde ise emre yerine farklı adam kullanıyoruz genelde.oraya ister rierayi yaz istersende engini.ama genel itibariyle ben bir kıyaslama yaptımki mevki olarak birebir ;)

Aslinda Kazima katlanacagimiza Elmander i sag acik yapip,forvete Barosuda koyabiliriz.Sonucda Elmanderin sag acikda oynamisligi var,Kazim dan ne kadar kötü olabilir ki?

Ilk önce beraberligi,sonra galibiyeti düsünmeliyiz.Duruma göre baros ikinci yari oyuna girebilir,bu arada E.Colak ile E.Baytarin yerleri degistirilebilir...

abBJxBWanU.jpg

elmander tek forvet oynadıgında faydalı olmuyor. önünde koşan bozan bir futbolcu olması lazım. beşiktaş macında tek forvetle hic bir halt yiyemedik. elamnder zaten tam bir forvet degil. orta saha orijinli bir adam zaten.

elmander tek forvet oynadıgında faydalı olmuyor. önünde koşan bozan bir futbolcu olması lazım. beşiktaş macında tek forvetle hic bir halt yiyemedik. elamnder zaten tam bir forvet degil. orta saha orijinli bir adam zaten.

O zaman yapacağı şey Kazım'ı çıkarıp,Engin ve Emre'yi kanat olarak oynatmak olmalı.

Ama hocanın Kazım'ı keseceğini düşünmüyorum.Çok takık Kazım konusunda.

O zaman yapacağı şey Kazım'ı çıkarıp,Engin ve Emre'yi kanat olarak oynatmak olmalı.

Ama hocanın Kazım'ı keseceğini düşünmüyorum.Çok takık Kazım konusunda.

Engin'i kaç kez kanatta izledin? Bu sezon kanatta tek maç oynadı, onda da hep içeri kaçtı zaten. Adamın mevkisi orta saha, bağlasan durmaz yani. Emre ise yerini kaybetmedi sol kanatta ve çok da etkili oldu. Kısacası Emre kanat oynayabileceğini gösterdi bana göre ama Engin'de henüz göremedik bunu. Kazım'a gelirsek, iyi mi oynuyor? Tabii ki hayır, ama alternatifi Aydın. Kazım, kötünün iyisi durumunda şu an. Sabri dönene kadar Kazım'a mahkumuz maalesef, ya da risk alıp Mertan'ı da sahaya sürecek hoca. Keşke öyle yapsa. Kötü de oynasa, altyapıdan gelen oyunculara taraftarın kredisi sonsuz.

fener maçının kadrosuna yakın çıkarız kazım-engin-emre üçlüden ikisi oynayacak tabi sakatlık olmazsa bir eboue olmazsa çok şey değişir taşlar yerinden oynar

0-2 aliriz.

inşallah rehavete kapılmayız ve yeneriz .

inşallah bir rehavet yoktur takımda...

289932_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadro topu ileride tutar. Çok zorlar Trabzon'u

Elmander'in önünde koşan bir futbolcu çok iş yapar. Tabi bunu Kazım başarabilir mi ? şüpheli.

insallah yeneriz..

Eger tek forvet cıkarsak mac berabere veya alt biter diye düşünüyorum.Eger ki cift forvet cıkarsakta galip gelecegimizi ve macın bol gollü gececigini düsünüyorum.

Yenilgiyi aklımın ucundan bile gecirmiyorum zaten:)

Geri
Üst Alt