STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor - Galatasaray | 11 Aralık | 19.00

ben girayı beğendiğim içim semihten iyidir dedim.

ayrıca emre çolakla ilgili de şüphelerim var..iyi takımda iyi gözüküyor. ama asıl takım kötü oynarken ne yapacak o önemli. ki karşılaştırdığım futbolcu halil.

elmanderle alanzinhoyu karşılaştırmak ilginç oldu zaten mevkileri farklı. forvet oyuncusu olarak elmander, orta saha için alanzinho diyeyim de kızmasın kimse

bence yorumların saçmalıktan ibaret.

oyuncuları 1e 1 kıyaslamak gereksiz bir olay, bu kıyaslamalar üzerinden tartışmak saçmalığın daniskası :D

İki takımda hafta içi yoruldu bizim tek avantajımız Lille'de Trabzon kadar yorulmadık..

Allah'ın izniyle alıcaz maçı. 4-4-2 Çıkalım yeter.

elmander = alazinho yazan biriyle futbol tartışmak çok komik bir durum gerçektende :asd:

Tekrar diyorum bu maçı alırsak kimse bizi tutamaz!

ben girayı beğendiğim içim semihten iyidir dedim.

ayrıca emre çolakla ilgili de şüphelerim var..iyi takımda iyi gözüküyor. ama asıl takım kötü oynarken ne yapacak o önemli. ki karşılaştırdığım futbolcu halil.

elmanderle alanzinhoyu karşılaştırmak ilginç oldu zaten mevkileri farklı. forvet oyuncusu olarak elmander, orta saha için alanzinho diyeyim de kızmasın kimse

he dogru gorduk girayi milli maclarda egemen gittikten sonra girayin kalitesi ortaya cikti bu zamana kadar egemen iki kisilik oynuyormus meger.

senin totem yaptıgına inanmaya başladım kardeş. fenerbahceyide yenemyecigimiz söylemiştin. diyorsunki trabzon daha disiplinli defans acısından. e be kardeşim ligin en az gol yiyen takımı biziz. bizi yenebilirler. yenemezler diyemem. ama bence en kötü yerleri savunma 2 lisi.

Fenerbahçe'yi yenemeyeceğimizi sölemedim tam aksine kazanırsak farklı kazanırız kaybeder 1-2 yada 0-1 olarak kaybederiz dedim nitekimde farkı kaçırdık ben ne demiştim ayrıca Alex ve stoch'un ceza alanı çevresinde topla buluşmasına engel olalmalıyız diye nitekim stoch ve alex sadece bir kez buluştu bir gol biride direkta patladı şimdide diyorum ki onların savunmasına benzemez trabzon savunması..

Ayrıca Elmander'in deyimiyle maça four four two dizlişiyle çıkmalıyız...

Fenerbahçe'yi yenemeyeceğimizi sölemedim tam aksine kazanırsak farklı kazanırız kaybeder 1-2 yada 0-1 olarak kaybederiz dedim nitekimde farkı kaçırdık ben ne demiştim ayrıca Alex ve stoch'un ceza alanı çevresinde topla buluşmasına engel olalmalıyız diye nitekim stoch ve alex sadece bir kez buluştu bir gol biride direkta patladı şimdide diyorum ki onların savunmasına benzemez trabzon savunması..

Kazanamayız dedin :D

Kazanirsak farkli kazaniriz, yenilirsek söyle yeniliriz, berabere kalirsak böyle kaliriz dersem bende tuttururum :D O bir görüs degildir ki. En basindan beri rahatim diyordum, kazanmaktan baska ihtimal yok ve kesinlikle kazanacagiz diyordum, gömdük Fenerbahce´yi.

Trabzonspor maci daha farkli. Beraberlik kokuyor acikcasi. Iddia mantigi ama :) Daha iyi takim oldugumuzu düsünüyorum ve baski yapabilirsek mac boyunca rahat kazaniriz.

0-2 kazanicaz goller Elmander ve Semih

Giray vasat bir stopper. Tartismaya bile gerek yok. Galiba ligin en cok faul yapan stopperi hatta. Bunun sebebi yetersizligi.

Trabzon'un anti-futbol anlayisi var. Her toplar ofsayt kuralini bilmeyen Burak'a. Semih'le Ujfa varken defans gol attirmaz Burak'a.

0-2 biter diyorum. 2x Elmander.

Alanzinho´yu durduralim yeter. Melo Colman´i yer zaten

Galatasaray gibi oynayıp Aslanlar gibi kazanalım.

Zafer bize yakışıyor...

İyi maçlar...

Ben de yeneriz diye düşünüyorum.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Engin-Melo-Selçuk-Emre

Baros-Elmander​

Böyle çıkarsak tabe

Geri
Üst Alt