STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Aralık

Şikeci, teşebbüsçü farketmiyor gelene geçene koyar olduk, Allah bozmasın. Çoğu oyuncudaki ve kulübedeki sevinci gördükçe inancım arttı şampiyonluğa.

Şenol Hoca bizi övüyor :tiphat:

Fatih Terim: "TR'deki iyi, genc yerli oyunculari takip ediyoruz. Transferde oncelikle bu yerli oyunculari kadromuza katacagiz"

Beklediğimden çok daha kolay geçti maç.

Başbakan en az 3 dedi Galatasaray olayı yanlış anladı

Maçın notları:

1. Muslera - Eboue, Semih, Ujfa, Hakan - Selçuk, Melo - Elmander 8lisi artık oturdu. Kalan oyuncuların ise daha zamanı var. Ama 8 adet ilk 11de sırıtmayan oyuncu bulmak, hem de neredeyse bütün oyuncuların yeni olduğu bir dönemde, muhteşem bir başarı gerçekten, Tebrikler Fatih Terim, helal olsun.

2. 4-4-2'de bu kadar başarılı olduktan sonra, bu taktikten geri 4-1-4-1'e döner miyiz, hiç zannetmiyorum. Transferde Reyes ve Berbatov öne çıkıyor bu sistemde. Elmander-Berbatov ikilisi harikalar yaratır.

3. Elmander vuruşlarını daha dikkatli yaptığı zaman çok faydalı oluyor. Çalışkanlığının ve yaptığı koşuların yanına striker özelliğini mutlaka koymalı, bu maçta yaptığı gibi.

4. Baros ne yazıkki çok formsuz. İstekli olmasına rağmen, yine maç içinde kullandığı topların hepsi çok kötüydü, tek katkısı orta sahada aldığı toplarla yaptığı koşulardı. Sercan - Elmander ikilisini 4-4-2'de görmek için sabırsızlanıyorum.

5. Emre defansif anlamda çok iyiydi, ama kazandığı topları pek iyi kullanamadı.

Fener maçı kadar zevkliydi, herhalde son 5 yılda bu kadar rahat, arkamıza yaslanarak derbi seyretmemişizdir.

Bütün takıma helal olsun.

Şu şike olaylarından ötürü nedense galibiyetten sonra pek keyif alamıyorum. İçeridekilerin çıkıp tekrar futbolun içine edeceğine dair tedirginliğim var.

Ozlenen Galatasaray geldi.Gersini suyun karsidakiler dusunsun.

Senol hoca 4 forvetle cikmanin cezasini yedi.

Olcan,Alper ilk öncelikler galiba.

f9d5bselcuk.jpg

ibrahimseten profile

ibrahimseten Hacettepe'ye yenilen takım havaalanında saldırıya uğrarken, Lucca Bar'da kadın kovaladığı geceden beri Polat benim için Lucca'nın başkanıdır

Ordu stadının zemini çok kötü .Oradan da galibiyet çıkarırsak açık ara şampiyonuz demektir.

Mustafa Denizli: "Eğer birisi Elmander'den saha içinde daha çok koşuyorsa o zaman mutlaka Elmander'in bir sağlık problemi vardır."

Ujfalusi:"Semih Galatasaray'ın Pique'si,devamlı Pique diye çağırıyorum onu."

Koydukmu...............

Semih daha önce büyüklerinin yapmadığı bir büyüklük yaptı ve "geçtiğimiz 6 haftada yediğimiz 2 golde benim hatam vardı" dedi, ki biz o haliyle hayran kalıp methiyeler dizdiriyoruz.. Başkaları bugün yaptıkları net hataların dahi üstünü örterken bunu söylemesi adamlığının kanıtıdır.. Alnından öpüyorum

Eboue Lig Tv'de canlı yayını bastı.Teşekkürler Hallah Hallah diyor :)

Geri
Üst Alt