STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Aralık

olcan İşi olucak galiba fatih hoca o yüzden veto etmiş olabilir reyesi zaten antep dökülüyor ligin son sıralarında şimdi istediğimiz oyuncuyu alırız onlardan rahat rahat muhammeti yoklamak lazım olmadı olcanı kapatırız herhalde bir tane yabancı hakkımız var devre arasında nereye kullanılmalı sizce ben dusundum dusundum bulamıyorum

abi, ts nin maci var carsamba aksami, genclere karsi, gecn haftanin macini oynicaklar, cl yuzunden oynayamamislardi.

simdi zokora ve burak cezalarini bu macta mi cekicekler?

İşte bu aslanlar

Tebrikler...

abi, ts nin maci var carsamba aksami, genclere karsi, gecn haftanin macini oynicaklar, cl yuzunden oynayamamislardi.

simdi zokora ve burak cezalarini bu macta mi cekicekler?

Evet. Ama Zokora 2 maç alır, ha Elmander ve Alex gibi 1'e çekilirse o da oynar Fener'e karşı.

Burak kesin oynar.

Ömer Toprak'a kaç para isterler?
10 civarı isterler. Sezon başı geldi. Töre ve Ömeri almak için 20M gözden çıkaracak en önemlisi kulübü satmak isteyecek. Ayrıca Almanyadaki grubetci oyuncular genç yaşlarda Türkiyeyi pek tercih etmiyor.

Zokorada 1 maç alır. TS ile ödeşirler. Sonra Bjk'nin 1 hakkı olacak.

olcan İşi olucak galiba fatih hoca o yüzden veto etmiş olabilir reyesi zaten antep dökülüyor ligin son sıralarında şimdi istediğimiz oyuncuyu alırız onlardan rahat rahat muhammeti yoklamak lazım olmadı olcanı kapatırız herhalde bir tane yabancı hakkımız var devre arasında nereye kullanılmalı sizce ben dusundum dusundum bulamıyorum
amrabata yüklenecekler bana öle gelior

Alper ve Olcan'ı alabiliyorsak alalım pls.Bu 2'si çok elzem hatta Olcan daha gerekli şu anda ama Alper de kesinlikle kaçırılmamalı ki çocuk da bizde oynamak istiyor galiba.Sanırım Özgür'ü de alacagız.Cagatay'ın güvenilir old düsünüyorum,o demisti.

Aynen..Ömer içinde aynısı geçerli.Freiburgda iken alacaktık. Hem oyuncularında Türkiyeye geleceğini sanmıyorum. Gurbetçiler genelde gelemk istemiyor.

ömeri şuanda almamalıyız zaten. semihin daha ujfadan öğrenecek çok şeyi var

zokora ve burakin kart yemesi iyi oldu hatta, yorgun olurlardi fenere karsi, 3 günde bir mac yapiyorlar adamlar kac aydir

Sercan da artık yavaş yavaş birşeyler yapsa,

Yekta da sakatlıktan döndükten sonra artık kendini gösterse çok iyi olacak.

Ömer Toprak ve Gökhan Töre transferleri biraz hayal gibi görünüyor.Özellikle Ömer'i Leverkusen'de 11'de oynayan , şampiyonlar liginde oynamış 22 yaşında genç bir oyuncuyu getirmek imkansız , zaten bu tür oyuncular Türkiye'yi bu yaşlarda tercih etmiyor.

Yiğit Gökoğlan'a para vermek gibi bir hata yapmayız umarım. Fener'in Özer hatasının 3 katı büyük hata olur herhalde.

Alper ve Olcan'ı alabiliyorsak alalım pls.Bu 2'si çok elzem hatta Olcan daha gerekli şu anda ama Alper de kesinlikle kaçırılmamalı ki çocuk da bizde oynamak istiyor galiba.Sanırım Özgür'ü de alacagız.Cagatay'ın güvenilir old düsünüyorum,o demisti.

birde su avantajimiz var, almak istedigimiz topcular fanatik fenerli, bjkli olsun, yine bizi secer bu sene.

sike olayinda yokuz.

td direktör fatih hocamiz.

hava mükemmel

emre, semih gibi adamlar derbilerde oynatiliyor.

stad, para vs hic sorun yok.

en son olarakta, en büyük kim, bellli.

Geri
Üst Alt