STSL 11/12 H:16 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 18 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | Devre Arası

Olayı "bal" diyerek geçiştirmek bize yakışmaz. Trabzonspor hala taş devrinden kalma "adam-adama savunma" tekniğini uygulamaya çalışırken Mehmet Topuz'u tutmayı unutmuşlardı, bunun da bedeli ağır oldu tabi. Ortada şanstan çok, hata var. Aynı hatayı Fener de yaptı ama Burak atamadı.

sadece bu mac icin degil fener oldu olali balli takim

Aksam olsada Telegol ROK felan izlesek.Malum UEFA FIFA bu hafta malzeme cok :)

Beyler stadda Mehmet Topuuuuzz anonsu yapıldı mı golden sonra?

ben pektemeki hic begenmiyorum, tipik anadolu topcusu gibi kosuo duruyor, sanki hic üstüne koyamiyacak gibi bir görüntü veriyor bana pektemek, sanki hep böyle kalacak gibi.

burak fizik olarak, hiz olarak cok önde.

buragin yaptigi kosular süper, buragin bu son haftalari saymazsak 2 yildir bitiriciligide saglam.

Burak bugün yaptığı koşularda direkt fail oldu. Hız ve güç olarak Burak elbette ama kalan herşeyde golcülük noktasından Pektemek ezer.

Atilmadigi icin öyle der simdi, atilsaydi niye atildi derdi. Ridvanin nasil bir seytan oldugunu artik herkez biliyor.

bunlar annaden ola nesil hepsi ezik yavsak tek bir adam yok iclerinde adi serefsiz kulub

Aksam olsada Telegol ROK felan izlesek.Malum UEFA FIFA bu hafta malzeme cok :)

Fenerbahce Avukatligi yaparlar. UEFA artik Sion'da oldugu gibi Türkiyeyede bir tokat atmasi lazim. MAA yoksa üc maymum oynamaya devam edecek

bu maç berabere biter.

yaw bu fenerin bizim ile nasil ayni puanda olur bizi m oyunadigmiz oyun ile fener oyunadigi oyunun karsligi ayni puanmi olmali bmu adalet ?

Aynen. Beni de üzen bu zaten. Ama ikinci yarı düşmemek için saldıracak Anadolu ekipleri oalcaktır. Çok garip sonuçlar aldılar bazı maçlarda. Neredeyse tüm maçını izledim fenerin. 2-3 takım dışında diğerleri ciddiyetsiz oynadılar hemde yenecekken.

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | İkinci Yarı

ts 1 tane yazsa cok güzel olacak haydi usaklar :D

yaw bu fenerin bizim ile nasil ayni puanda olur bizi m oyunadigmiz oyun ile fener oyunadigi oyunun karsligi ayni puanmi olmali bmu adalet ?

Yeni takimiz Yasar. Normal yani. Karabük, Antep gibi takimlara puan kaybettigimizi düsünürsek, ayni puanda olmamiz normal. Su anda oynasak o takimlarla ikisine de 9 tane atariz. Ayrica stres yapmaya da gerek yok. 3-5 puan farkiyla playoffa girer Galatasaray ve Fenerbahce ki hicbirseyi de etkilemez. Playoff´ta olan olacak yani.

Burak danası kaçırdı yine. Yok abi bu adamın futbol bilgisi yerlerde.

bunlar annaden ola nesil hepsi ezik yavsak tek bir adam yok iclerinde adi serefsiz kulub

Son zamanlarda Fener alehine salladigi icin demiyorum, ama yillar bir Fenerbahceli olarak Kemal Belgini begenirim. Yeri geldiginde Galatasarayada sallasa.

Trabzon kaçırdı :@

Geri
Üst Alt