STSL 11/12 H:16 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 18 Aralık

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Fenerbahçe - Trabzonspor | 18 Aralık | 19.00

fb yener malesef

olay çikabilir . tehlikeli bir maç . hele trabzon one geçerse

fener kazanir diye düsünüyorum malesef, hele golü erken bulursa fener, farka oynarlar.

ama olurda mac sIkIsirsa, beraberlik cikabilir

Yarali hamsi....KOPEK BALIGI OLUYORMUS :D :D

:sgr: :sgr:

fizy

Bence Ts alacak.

Fener 2-3 farklı alır

Zokora ya 3 maç ceza verilmiş.

zokora oynamasin fener daha avantajli olsun diye yapmadigini birakmiyor FFF..

bu mac beklenildigi gibi kolay gecmiyiecek bence trabzon daha cok isteyecektir. Tabi fenerin sırf sikeden dolayı gıcık kaptıgı için taraftarıyla birilkte oyunu cirkinleştirecegini düşünüyorum bu durum da trabzon ne kadar direnc gösterir onuda bilemem.

fbliler aşırı derecede bileniyor bu maça, küfürlü tezahuratları çokca duyabiliriz.. ts lehine giderse maç saha karısabilir.

tam beraberlik kokusu alınan bir maç

Stat ve saha arasına bariyer

Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, takımın saha kapama cezası sınırında bulunması nedeniyle, taraftarları maç esnasında küfürlü tezahürat yapmamaları için, resmi siteden yapılacak yazılı bir açıklamayla uyaracağı bildirildi. Buna rağmen, işi sıkı tutmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, sadece pazar günkü Trabzonspor maçına özel olarak, fotosel sistemiyle çalışan açılır-kapanır bariyerleri, taraftarların sahaya atlamaması için stat ve saha arasına kurdurduğu öğrenildi.

trabzon çok kötü, zokoranın olmayışı da ciddi bir handikap onlar için. fener evire çevire yener diyorum ben. ama aksi olursa bu maç bitmez zaten yarıda kalır

trabzon çok kötü, zokoranın olmayışı da ciddi bir handikap onlar için. fener evire çevire yener diyorum ben. ama aksi olursa bu maç bitmez zaten yarıda kalır

Ts kötüde fb çokmu iyi sanki?Ortada bence bu maç.Tabi fb,nin yardımcıları maça etki etmezse.

Bu maç fena

seyirci avantajı febede ancak trabzon akıllı oynar ve önde basarsa bişeyler olur ama çok zor.

Tek şansı bilicanın ilk 11 olabilme ihtimali.

trabzonun durumu gerçekten pek içaçıcı değil. Ama bizim maçta gördükki (10 kişi kalana kadarki bölüm) fenerden daha organizeler. Maçın sonucunu tahmin etmek zor ancak Trabzon fenere darbeyi vurursa fenerlilerin psikolojisi darmadağın olur. bütün sorunları gün yüzüne çıkartır.

trabzonun durumu gerçekten pek içaçıcı değil. Ama bizim maçta gördükki (10 kişi kalana kadarki bölüm) fenerden daha organizeler. Maçın sonucunu tahmin etmek zor ancak Trabzon fenere darbeyi vurursa fenerlilerin psikolojisi darmadağın olur. bütün sorunları gün yüzüne çıkartır.

Insallah fenere patlarlar.

Geri
Üst Alt