STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-1 Galatasaray | Devre Arası | 16 Aralık

beyler şaka makada bu culio yoyu göndermek çok buyuk hata sakın adam çok iyi değil kendini atıyor felan demeyin adam tek başına oynuyor bizim sol tarafta olsa neler yapardı düşünün gitmesi çok buyuk yanlış umarım sezon sonu geri gelir

Kazım son 3 maçtır hep artistlik peşinde ! ya vole ile , ya gelişine , ya da tabiri cahizse eli şeyinde oynamaya devam ediyor.

Melo da aynen öyle. Melo'yu korumayalım. Biraz küçümsemeye başladı ligi gibi. Yakacak bizi bir gün.

geçen yıldan beri skor taraftarlığı musallat oldu bizim taraftara.33 maç süper oyna,bir maç da defol git....hele bazı oyunculara olan önyarı hatsafada.hata yapsa da laf söylesem diyor millet.eleştri de yapılabilir ama abartıyor bazı arkadaşlar.

culio ya sallayanlarında anlayamıyorum adam oyunuyor oyununu. napsın yani adam bilerek oynamasın mı... onu gönderenler utansın...

digiturk web tv de izlemek işkence,resmen 1 dk gec geliyor.önce forumdan öğreniyorum sonra görüyorum pozisyonları:D

golde kazımın payı büyük:D

yaw ne anlamiyorsunuz ya.hakem simdiye kadar hic hata yapmadimi? fb maclarinda hakemle yenildigimizde nasil verdiler?

Arkadas tamam abartma istersen. Yalcin'in yaptigi hareket bile faul olmaliydi. Uzatacak daha ne var. Cikmadi diyelim, faul calacak. Ama top cikmisti

elamder hic dokunmadi culio kendini yere atti iyi ki gitmis bizden.

lan kazım nereye vurmuşsun be

Yok Culio çok sahtekarmış, Baros da işine gelince atlamıyor mu? Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Yaşasın Arif Erdem !

yemin ediyorum aydın yılmaz kazım'dan daha verimli sağ kanatta :D

Bizim taraftar neden Reyes'i istemez anlamak mümkün degil. Kolay adam geciyor, müthis paslar atiyor. Bence gelseydi faydali olurdu

Hocam şu zeminlerde sahada Reyes mi kalır Allah aşkına? Şu Emre Özkan'ın karşısında Reyes 3. dakikada siner. Adamın kalitesine lafımız yok. Reyes'in aranacağı en son maç bu belkide. Hadi keita olsa neyse delerek gider..

Culio tek başına top oynuyor resmen bir de adama sallıyorsunuz. Bu sallayanlar geçen sene Culio kalitesiz diyenlerle aynı kişiler sanırım.

O sahtekarı mı layık görüyorsun Galatasaray'a? Dünyada tek o kalsa yine istemiyorum. Adam gibi hakem olsaydı aldatmadan 5 kez atılmıştı. 10 kez yere düştüyse 11'i de yalan.

elmander karşı karşıya kaldığında emre atabilse boş kaleye dokunacaktı

Kazım yerine 2. yarı fatih terim oraya Yektayı monte edicek.

evet top disaridan geliyor net bir sekilde.

top çımamış.yine laf verdik heriflere ya amaaan.

Geri
Üst Alt