STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor - Galatasaray | 16 Aralık | 20.00

Doğrdur hayatta hep karamsar duygulara sahibimdir ama bu konuda ciddiyim iğrenç bir zemin ve hocası değişmiş ve bize karşı bir gazla çıkacak bir takım olacak karşımızda ilk yarıda gol atarsak maç farka gider..

Yapma hacı daha yaşın 25 ne bu karamsarlık olumlu olmaya,düşünmeye çalış az.

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor - Galatasaray | 20.00 | 16 Aralık

Renktaş mesaj kutuna bakabilirmisin..

Fatih Tekke sakatlandı ve 2 hafta yok diyorlar...

şaka maka bu maç yarın

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de Orduspor ile yarın oynayacağı karşılaşma için Ordu’ya gitti.

Hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra özel bir uçakla Samsun’a hareket etti. Kafile buradan kara yoluyla Ordu’ya geçecek.

Teknik direktör Fatih Terim, Gökhan Zan ile Aydın Yılmaz’ı maç kadrosuna almazken, sakatlıkları süren Yekta Kurtuluş ile Sabri Sarıoğlu da kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray’da, "seyirden yasaklı" kararı kaldırılan Sercan Yıldırım da Orduspor maçı kadrosunda yer aldı.

rahat bir galibiyet alcağımızı sanıyorum

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor - Galatasaray | 16 Aralık | 20.00

ben totem yapıyorsun sanıyorum fener macı poncesi 1 puan iyidir dedin trabzpn macı oncesı umutsuzluktan ölcektin bu oyunlardan sonra bile bunu demen ya totem yaptıgını yada futboldan anlamadığını gösterir

1.seçenek doğruydu..

inşallah kazanacağız.

fatih tekke, sakatlanmis

bu kotu oldu bizim icin.

neyse bence 2-0 maci aliriz.

Stancu tek forvet cikacaktir. Tek tehlikeli futbolculari Culio. Onu da Melo ya da Eboue yer bitirir zaten. Acikcasi puan kaybedersek sadece kendi beceriksizligimiz yüzünden kaybederiz. Rehavet olur, gol kacirma rekoru olur, art niyetli hakem olur bizi 9 kisi birakir falan filan. Yoksa puan kaybetmemiz cok sacma olur. En azindan son 1 aydir izledigimiz Galatasaray´in puan kaybetmesi sacma olur

10Ç biticek çok iyi oynamaz isek .

1.60 vermiş iddaa.

Şaşırtıcı puan kaybı olabilir.

bu mac zor gececek bence zemin cok kötü diyorlar ama 3 puan bizim olacak.

butür deplasmanlarin bitmesine seviniyorum, stadlari b.k gibi olur, zemin b.k gibi olur, sehir uzak olur, yolculuk vs vs ...

3 puanla dönersek, süper olur gercekten.

Stancu tek forvet cikacaktir. Tek tehlikeli futbolculari Culio. Onu da Melo ya da Eboue yer bitirir zaten. Acikcasi puan kaybedersek sadece kendi beceriksizligimiz yüzünden kaybederiz. Rehavet olur, gol kacirma rekoru olur, art niyetli hakem olur bizi 9 kisi birakir falan filan. Yoksa puan kaybetmemiz cok sacma olur. En azindan son 1 aydir izledigimiz Galatasaray´in puan kaybetmesi sacma olur

Kesinlikle katılıyorum. Kağıt üzerinde Orduspor'un bize gol atma imkanı yok, penaltı olur, şut ona buna çarpar girer falan onlar ayrı tabii. :)

Biz normal oynar ve en az 1 gol atarsak alırız.

Geri
Üst Alt