STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 16 Aralık

Geçen seneye oranla çok çok iyi oynuyoruz renktaş bu bir gerçek ama baskıya karşı topu yere indiremedik,sahamızdan çıkmakta çok zorlandık. Maçta da spikerin söylediği gibi en az pas yaptığımız maç oldu. Biz topa hakim oldukça çok daha etkili oynayan bir takımız. Özellikle Selçuk'un çok kötü olması Kazım'ın ilk yarıda çok net bir gol kaçırması maçı biraz zora soktu. Ama gol yemeden kazanmak çok güzel. Yine de kazandık diye aksayan yanlarımızı görmezden gelmeyelim. Bu takım devre arasındaki takviyelerle çok daha iyi olacak. Şampiyonluğa koşacağız inşallah :)

transfer konusunda %100 katılıyorum.. benim anlatmak istediğim bu seneki deplasman stratejimizi çok beğeniyorum.. bu mantıkla çok zor kaybederiz deplasmanlarda hele birde devre arası 1-2 oyuncu aldıkmı deyme keyfimize:)

Haftaya Manisa'yıda yenersek Rıdvan kalpten gider.

lan su playoff işimize taş koymaz inşallah

Fevzi kendi forvetlerine saydırıyor :lol:

yendik tamam 3 puanida aldik ordu ilk yari baya pres yapti oynatmadi onada tamam ama macta 2-0 dan sonra ordunun da direnci düstükten sonraki o laubali oynayis nedir arkadas , gecen sene 1 0 dan sonra yapardik ki salakligin daniskasiydi simdide 2 0 lardan sonra yapiyoruz .... yapmayin topunuzu oynasaniza ingilterede adamlar carsamba pazar her hafta mac yapar 2 0 da olsa 3 0 da olsa bastirirda bastirir 90 dakika ...

ben laubalikden se ozguven hiss etdim ayni maclarimi baktik ;)

365 gun oynansa Ordu gol atamazdi bize

Yahu birakin ridvani midvani. Ben o ntv(spor) kanalini, Selcuk' un alacagi maas ile sallamalarindan sonra izlemem. Kudurmuslardi o gun :asd:.

ftw1905 Mustafa

Son dakika Muslera : "Top oynayabileceğim bir klübe transfer olmak istioyorum"

adam ne dese hakli bende olsam ayni seyi derim

tek eksiğimiz reyes tarzı oyuncu...hala kanatsız oynuyoruz.ne emre ne kazım kanat oyuncusu...

Rezalet ya. Rıdvan denen şahıs "sayılmayan gol" diyor. Hakikaten bu adamlar kötü niyetli. Ulan Muslera düdük çaldı diye bıraktı toptu! Gerçekten komedi!

Güntekin bile dayanamadı söyledi. Kaleci bıraktı ama dedi.

Aynen renktaş bu pozisyon için sayılmayan gol diyeceklerini biliyordum. Dediğin gibi Muslera düdüğü duyup top bıraktı,müdahale etmedi ama bunların işine geliyor ya akılları sıra Galatasaray'ın galibiyetine çamur atacaklar ya bahane arıyorlar.

rıdvana iyiden iyiye kıl oluyorum bir hazımsızlık havası esiyor o kadar çaresiz ki sonunda ujfaya laf atmaya falan başladı messiyi alsak galatasaray daha iyilerine layık boyu posu büyük takıma uygun değil diyecek

yardıran kanat oyuncuları aldık mı en rahat sezonlarımızdan birini geçiririz gerçekten çok akıllı oynuyoruz helal olsun imparator helal olsun aslanlar

Rezalet ya. Rıdvan denen şahıs "sayılmayan gol" diyor. Hakikaten bu adamlar kötü niyetli. Ulan Muslera düdük çaldı diye bıraktı toptu! Gerçekten komedi!

Güntekin bile dayanamadı söyledi. Kaleci bıraktı ama dedi.

düdük calmasa ONUN GOL OLMA şansı yokki. muslera ellerini kaldırmadan zıpladı zaten.

transfer konusunda %100 katılıyorum.. benim anlatmak istediğim bu seneki deplasman stratejimizi çok beğeniyorum.. bu mantıkla çok zor kaybederiz deplasmanlarda hele birde devre arası 1-2 oyuncu aldıkmı deyme keyfimize:)

Herşey çok güzel olacak renktaş bu sene gümbür gümbür gidiyoruz. Allah nazardan saklasın :)

budur be abi 7 maçtır deplasmanda gol yemiyoruz

baros baros baros adamım ya bugun gösterdi kendini

yalnız kaçırdığınız bişey var son 4 maçın 3ünü deplasmanda kazandık...ayık olun:D

Allah nazarlardan saklasın bu takım bana öyle güven veriyor ki sanki hiç yenilmeyeceğiz gibi geliyor.

Geri
Üst Alt