STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 16 Aralık

sabriyi acilen satalım. iyileşirse FT ortasahaya falan alır. ya da eboue'yi keser. veya eboue'yi forvet falan oynatır :(

Şaka maka 2 forvetle çıkıyoruz maçlara lan :ka21:

Son Dakikaa | Trabzon Ve *****bahçe TFF'Ye İtirazda Bulunacakmış Bize 3 Orduya Neden 2 Tane Attınız Diye. ;) :)

3 pozisyonu var...ama kesinlikle güvenilmez lig boyunca...reyes diyorum o kadar

Bize bu pozisyonlarda net olarak gol çıkartabilecek bir oyuncu lazım. Kazım dönem dönem iyi olsa da pek istikrarlı değil. Dediğin gibi ona güvenemeyiz ama Reyes'in geleceği yok keşke bir Hamit transferi yapabilsek.

bence yönetim çok iyi iş çıkarıyor...ipleri tamamen hocaya bırakmamakla...örnek elmander,hocaya kalsa elmander alınmazdı...ama yönetim aldı...birde kalstrom ü alsaydık süper olurdu

sabriyi acilen satalım. iyileşirse FT ortasahaya falan alır. ya da eboue'yi keser. veya eboue'yi forvet falan oynatır :(

sag önde oynayabilir. sag önde mevcutlardan birisini oynatiriz , sol tarafada burak veya olcan Süper olur.

Bize bu pozisyonlarda net olarak gol çıkartabilecek bir oyuncu lazım. Kazım dönem dönem iyi olsa da pek istikrarlı değil. Dediğin gibi ona güvenemeyiz ama Reyes'in geleceği yok keşke bir Hamit transferi yapabilsek.

Hamit ve gol vurusu ? Yuh diyorum,

bence yönetim çok iyi iş çıkarıyor...ipleri tamamen hocaya bırakmamakla...örnek elmander,hocaya kalsa elmander alınmazdı...ama yönetim aldı...birde kalstrom ü alsaydık süper olurdu

o zamanda melo gelmezdi yumuşak olurdu takım

Sabri ne zaman çıktı, Eboue sağ beke yerleşti takım bambaşka hale geldi. Sabri gelirse orta sahadan birini kesmek gibi bir şey yapmaz umarım FT.

2-0 kazandık ama mutlu değilim. Takımımız tekrar kazanmaya ve iyi oynamaya başladıkça her hafta futbol adına daha fazlasını bekliyoruz. Skordan memnunum Ordudan 3 puanla dönmekten yada 7 haftadır deplasman maçlarında gol yememektende ama bugün Galatasaray rakibini ısırmadı. Ah be hocam ne yaptın bize, geçen sene her maç rezil oynarken şimdi bu oyunu bile beğenmez olduk. Fatih hoca tşk. fazlasıyla hakkediyor. Bize çok yol aldırmış ;)

mahir abi zaten oyunumuza laf yok cok mutluyum ama sanki hayirsever bi takim gibiyiz istesek 5 6 atacagimiz takimlara rölantiye aliyoruz

hakan balta yı unutmayalım,gecen seneden sonra baya düzeldi...

3 pozisyonu var...ama kesinlikle güvenilmez lig boyunca...reyes diyorum o kadar
renktaş reyes çok kırılgan bizde iş yapmaz reira gibi olur sonu bizi sol tarafa mumkunse keitanın sol açık versiyonu lazım yada stoch gibi içe kat ede bilen hızlı diribir adam

Sabri ne zaman çıktı, Eboue sağ beke yerleşti takım bambaşka hale geldi. Sabri gelirse orta sahadan birini kesmek gibi bir şey yapmaz umarım FT.

hocanın yaptığı en buyuk hata hatalarını bzaen görse bile inattan vazgecmiyor...eboue gibi sağ bek varken adamı bir forvet oynatmadığı kalmadı.keza sabri yi ortada oynatması...

renktaş reyes çok kırılgan bizde iş yapmaz reira gibi olur sonu bizi sol tarafa mumkunse keitanın sol açık versiyonu lazım yada stoch gibi içe kat ede bilen hızlı diribir adam

ne stochu ya adam 2 senedir yatıyor,reyes stochu donunda sallar

Sanki biz bu maçı nasılsa alırız diyemi oynadık bilmiyorum ama dediğin gibi kaçırdıklarımızın yarısını atsak gol ortalamamız epeyce yükselir.

mahir abi zaten oyunumuza laf yok cok mutluyum ama sanki hayirsever bi takim gibiyiz istesek 5 6 atacagimiz takimlara rölantiye aliyoruz

maçlardan sonra fena mesaj yazıyorum galip gelirsek:D

Geri
Üst Alt